Nieuwe strategie AandelenAlert succesvol

aandelenalert

De nieuwe strategie voor AandelenAlert is succesvol. Door de bredere spreiding zien we dat het resultaat minder afhankelijk is van één of twee grote ‘vissen’. Zo laten bijvoorbeeld Philips (+133%), Altice (+131%), ING (+107%) en ASML (+154%) deze portefeuille schitteren met prachtige winsten in een zeer korte periode. Kijk op www.aandelenalert.nl voor meer informatie.

aandelenalert

Het resultaat van de openstaande posities bedraagt op dit moment € 16.991 (+85%) na aftrek van kosten. Enerzijds komt dit door het afkappen van onze verliezen. Anderzijds komt dit door het zo lang mogelijk laten doorlopen van de winsten.

Door gebruik te maken van Speeders, Sprinters en Turbo’s kunnen we een veel bredere spreiding aanbrengen. We investeren per transactie slechts € 1000. We vissen dus met circa 20 hengels tegelijk waardoor de kans wordt vergroot dat we een grote vis aan de haak slaan.

Het systeem gaat uit van 60% winstgevende transacties. Helaas wordt 40% van de transacties met een verlies afgesloten. Maar omdat de verliezen worden beperkt en de winsten kunnen doorlopen, resulteert onderaan de streep een plus.

We maken voor AandelenAlert sinds enige tijd gebruik van de signalen van de TrendIndicator die we ook gebruiken voor de succesvolle TrendPortefeuille. Met dat verschil dat we bij AandelenAlert gebruik maken van een hefboom.

BeursBulletin hanteert voor deze portefeuille een systeem dat uniek is in de beleggingswereld. U betaalt hier niet voor een periode maar voor het behaalde rendement. Beleggers met een rendementsabonnement kunnen kiezen voor een abonnement met 10% (€ 2000 winst) of 30% (€ 6000 winst) of 50% rendement (€ 10.000 winst).

AandelenAlert speelt in op zowel stijgende als dalende koersen. Hiermee kan het risico beperkt, omdat we een aantal short posities tegenover de long posities kunnen zetten. Wij doen dit door long posities in te nemen op aandelen die sterk presteren en short posities in te nemen op aandelen die er zwak bij liggen. Een voorbeeld hiervan zijn de 3 Sprinters Short op SNS (+85%, +150% en +238%). We wachten alleen nog op afwikkeling van deze posities.

Ook moeten we regelmatig posities sluiten om ruimte te maken voor nieuwe posities. Vorige week verzonden wij de volgende berichten:

AandelenAlert: wij verkopen 76 Sprinter Long 41,4 op DSM ISIN NL0011621552 tegen de actuele koers (winst circa 1179 euro)

AandelenAlert: wij verkopen 34 Sprinter Long 88,5 op InBev ISIN NL0011362272 tegen de actuele koers (verlies circa 210 euro)

AandelenAlert: wij verkopen 77 Sprinter Long 33,5 op Vopak ISIN NL0010813366 tegen de actuele koers (verlies circa 52 euro)

U ziet, niet alle posities worden met winst gesloten, maar gemiddeld zijn de winsten groter dan de verliezen zodat er een mooie plus overblijft. Sinds de start van dit jaar is de AEX circa 10% gestegen en daarvan wist AandelenAlert ook te profiteren met een winst van circa 25%.

Met dit systeem weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u exact berekenen wat het abonnement u oplevert. Kijk op www.aandelenalert.nl voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.