Onbeperkt aantal portefeuilles voor 49 euro per maand

We bieden u de mogelijkheid om onze portefeuilles automatisch te laten uitvoeren via Traderswinkel voor één vast tarief per maand. Dus ongeachte het aantal portefeuilles. Makkelijker kan niet.

Outperformance van 183%

De RatioPortefeuille zet de zegereeks dit jaar wederom voort en heeft een nieuw record bereikt: een totaalrendement van +165% sinds 2008. En dat terwijl de Stoxx50 in deze periode met 18% daalde. Een outperformance dus van 183%.

Nieuw: RatioPortefeuille kunt u voortaan automatisch volgen

Veel beleggers hebben al een abonnement op de RatioPortefeuille en ontvangen de berichten per e-mail en SMS. Uit de praktijk blijkt echter dat veel beleggers moeite hebben om gedisciplineerd de transacties te volgen of omdat zij de tijd er eenvoudigweg niet voor hebben, waardoor zij veel rendement mislopen.

Traderswinkel

Wij hebben dan ook goed nieuws: u kunt de RatioPortefeuille vanaf heden automatisch volgen via Traderswinkel. Vanwege de goede ervaringen met Traderswinkel hebben we besloten ook de RatioPortefeuille toe te voegen aan de bestaande portefeuilles. U kunt nu dus kiezen uit

 • AEXAlert (vanaf € 5.000)
 • ETF-Portefeuille (vanaf € 5.000)
 • OptionAlert Indices (vanaf € 20.000)
 • RatioPortefeuille (vanaf € 20.000) en
 • FutureAlert (vanaf € 20.000)

AEXAlert

Door consequent en zonder emotie te handelen, wisten klanten met AEXAlert een nettowinst van 10% te behalen. Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op de AEX-index met een modelportefeuille van €5000.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/aexalert/

En/of

ETF-Portefeuille

De ETF-Portefeuille is een modelportefeuille met een startbedrag van € 5.000. De aan- en verkoopselectie van de ETF’s wordt uitgevoerd door een ervaren research team. De portefeuille wordt volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een mooi rendement verwachten.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/etf-portefeuille

En/of

OptionAlert Indices

Door consequent en zonder emotie te handelen, kunnen klanten een mooi rendement behalen. Dit optie-systeem is gebaseerd op short strangles op diverse indices zoals de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000, S&P500 met een modelportefeuille van € 20.000.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optionalert-indices/

En/of

FutureAlert

De Future-Portefeuille is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op € 20.000. De aan- en verkoopselectie van de Futures wordt uitgevoerd door een ervaren research team. De portefeuille wordt volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een mooi rendement verwachten.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/futurealert-1/aanmeldformulier

En/of

RatioPortefeuille (nieuw)

De RatioPortefeuille is een modelportefeuille met een startbedrag van € 20.000. Door het combineren van de meest gebruikte kwantitatieve analysemethodes op de Euronext 100 en Next 150 signaleren we met behulp van geavanceerde software 1 maal per maand de 10 meest kansrijke aandelen.

Gemiddeld jaarrendement van 14%

Met deze strategie zou vanaf het jaar 2000 een gemiddeld jaarrendement van 14% zijn behaald, terwijl daarvoor geen hoog risico werd gelopen. Over de gehele periode vanaf 2000 daalde de AEX met gemiddeld 7%. Het resultaat van de Ratiomethode lag dus jaarlijks gemiddeld 21% (!) hoger dan dat van de Amsterdamse hoofdgraadmeter.

De speciaal ontwikkelde software screent de Euronext 100 en Next 150, op zoek naar de beste combinatie van parameters. Op basis van onderstaande criteria worden de volgende bewezen strategieën gecombineerd bij het selecteren van de laagstgewaardeerde en daardoor meest kansrijke aandelen:

Koers-winstverhouding (Waardestrategie)
Winstkwaliteit (Groeistrategie)
Dividendrendement (Dogs of the Dow)

Voordelen beleggen via OptionAlert:

 • Beleggen volgens bewezen systemen
 • Brede spreiding mogelijk middels ETF’s, aandelen en eventueel opties en futures
 • Bij aandelen en ETF’s zijn er weinig transacties, dus lagere transactiekosten
 • Transactiesignalen worden automatisch uitgevoerd
 • Posities worden bewaakt

Via OptionAlert onbeperkt aantal portefeuilles voor €49 per maand

We bieden u de mogelijkheid om voor u de transacties uit te voeren voor één tarief en voor een onbeperkt aantal portefeuilles. Het normale tarief voor deze dienstverlening is € 49 per maand per portefeuille, maar klanten van OptionAlert ontvangen deze dienst gratis en betalen alleen de transactiekosten.

Als u zich aanmeldt via OptionAlert, dan kunt u dus voor € 49 per maand een onbeperkt aantal portefeuilles automatisch laten uitvoeren, inclusief nu dus de RatioPortefeuille.

Traderswinkel

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij OptionAlert en TradersWinkel. U ontvangt dan een pakket van Lynx of Today’s voor het openen van een effectenrekening. Na het storten van € 5.000 respectievelijk € 20.000 wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille(s).

Hoe kunt u meedoen

-1- Meld u aan bij OptionAlert.

-2- U opent een Traderswinkel Lynx- of Today’s-rekening.

-3- Stort het minimale benodigde kapitaal per portefeuille: € 5.000 respectievelijk € 20.000

Voor € 49 per maand ontvang je:

 1. Je eigen effectenrekening waarop een onbeperkt aantal transacties voor je wordt uitgevoerd via Traderswinkel. De transacties zijn gebaseerd op een bewezen systemen. Je kunt kiezen uit opties, ETF’s, aandelen en futures.
 2. Deelname aan een onbeperkt aantal exclusieve coachingsdagen over beleggen. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mede-beleggers.
 3. Toegang tot een onbeperkt aantal exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op de actualiteit, specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 4. Diverse waardevolle handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt.
 5. Onbeperkt toegang tot videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 6. Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 7. Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

Kijk hier voor meer informatie.

Interesse in OptionAlert/Traderswinkel?
Als u de portefeuilles automatisch wilt volgen, waarbij de transacties gedisciplineerd en emotieloos worden uitgevoerd, is er dus nu de mogelijkheid via Traderswinkel de transacties te laten uitvoeren via de brokers Lynx of Today’s. Op deze wijze kunt u al voor € 49 per maand meedoen tegen geringe vermogensbeheerkosten.

Wilt u een abonnement op OptionAlert of meer informatie? Klik dan hier
Of neem contact op met de klantenservice via [email protected] of telefonisch op 0294-769007.

E-mail  : [email protected]
Telefoon vast: (+31) (0) 294 76 9 007

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl
www.beleggen.com

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.