Op de 1e plaats, de 2de en de 5de plaats bij Traderswinkel

Traderswinkel

Uit onderzoek onder klanten bleek dat betreffende onze portefeuilles meer behoefte bestaat dan alleen voor het ontvangen van SMS- en e-mailberichten. Om die reden is besloten om samen met TradersWinkel te zoeken naar een mogelijkheid om aan deze wens gehoor te geven.

Zonder extra kosten

We hebben vandaag goed nieuws: vanaf vandaag kunnen we de mogelijkheid openstellen om voor u de transacties uit te voeren. Het normale tarief voor deze dienstverlening is 49 euro per maand per portefeuille, maar klanten van OptionAlert ontvangen deze dienst gratis en betalen alleen de transactiekosten.

Lynx

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij TradersWinkel. U ontvangt dan een pakket van Lynx voor het openen van een effectenrekening. Na het storten van 5000 euro respectievelijk 20.000 euro wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille.

U kunt kiezen uit:

AEXAlert

Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op de AEX-index met een modelportefeuille van 5000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/aexalert

En/of

OptionAlert Indices

Een Optie-systeem gebaseerd op short strangle opties op diverse indices zoals de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000, S&P500 met een modelportefeuille van 20.000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optionalert-indices/

Spreiden over AEX, CAC40, DAX30, Russel2000 en S&P500

Als u meer kapitaal tot uw beschikking heeft, dan bestaat de mogelijkheid meer te spreiden, dus over de bijvoorbeeld de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000 en S&P500. Omdat iedere index zich weer anders ontwikkelt en omdat er meer kapitaal beschikbaar is, kunnen meerdere posities worden ingenomen en dat zorgt voor een bredere spreiding en dus voor een beperkter risico.

En/of

ETF-Portefeuille

De ETF-Portefeuille is een modelportefeuille waarbij het startbedrag is vastgesteld op 5.000 euro. De aan- en verkoopselectie van de ETF’s wordt uitgevoerd door een ervaren research team onder leiding van Harm van Wijk. De portefeuille wordt volgens strenge regels beheerd. Door het strikt hanteren van deze methode kunt u jaarlijks een mooi rendement verwachten.

Procedure

Hoe kunt u mee meedoen?

-1- U opent een Traderswinkel Lynx of Todays rekening.

-2- Minimaal benodigd kapitaal op deze rekening: 5.000 respectievelijk 20.000 euro

-3- Kosten deelname: 49,– euro per maand/per 20.000 euro (deze vervallen als u klant bent bij OptionAlert)

Heeft u nog geen abonnement op OptionAlert, klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.