OptieAlert wordt OptieAlert Aandelen en is ook beschikbaar via TradersWinkel

Vanwege de naamsverwarring, die is ontstaan na de lancering van OptionAlert, gaan we OptieAlert omdopen tot OptieAlert Aandelen. Dit is tevens de naam die we gebruiken voor deze dienst op TradersWinkel.

Short strangle strategie

In samenwerking met TradersWinkel en Lynx kunnen wij u de  OptieAlert Aandelen portefeuille en de OptionAlert Indices aanbieden. Beide modelportefeuilles werken met een short strangle strategie. OptionAlert Indices gebruikt hiervoor opties op indices en OptieAlert aandelen de opties op individuele aandelen.

Eerste maand gratis

Als u dus niet zelf de berichten kunt of wilt opvolgen, dan kan dat via een rekening bij Lynx door TradersWinkel worden gedaan. De eerste maand krijgt u overigens van ons gratis om het uit te proberen.

OptionAlert indices

OptionAlert indices werkt niet alleen met opties op de AEX, maar ook opties op de S&P500, de Russell 2000 en de DAX 30. Door ook Amerikaanse kleinere en grotere aandelen en Duitse aandelen en door in plaats van 1 per maand, iedere week een positie in te nemen, wordt een brede spreiding bereikt.

OptieAlert aandelen

OptieAlert aandelen werkt voornamelijk met grotere Nederlandse aandelen. Denk aan Royal Dutch Shell, Unilever, ING, Philips en Heineken. Door verschillende aandelen in verschillende sectoren te nemen en zowel kort als lang lopende opties te schrijven, wordt ook hier een brede spreiding bereikt.

Emoties gaan meespelen

Omdat emoties een rol spelen als de winsten steeds verder gaan oplopen, heeft dit grote consequenties voor het opvolgen van de signalen. Voor de meeste beleggers is het moeilijk om consequent een systeem te blijven volgen.

Million Dollar Traders

Zie bijvoorbeeld ook het verhaal van de Nederlandse hedgefonds manager Lex van Dam die acht gewone mensen laat beleggen met een miljoen dollar van zijn geld. Na een intensieve training mogen de deelnemers proberen om hun eigen hedge fund (beleggingsfonds) te runnen.

Transparant volgen

Daarom kan deze dienst voor veel beleggers een uitkomst zijn. Wel transparant kunnen volgen wat er gebeurt in de portefeuille, maar niet zelf achter de knoppen te hoeven zitten om de signalen op te volgen. Deze portefeuille kan eenvoudig worden gevolgd door een rekening te openen bij Lynx en deze te koppelen.

TradersWinkel en Lynx

De resultaten zijn natuurlijk ook hier volledig transparant. TradersWinkel en Lynx zien alle transacties voorbij komen en kunnen de rendementen objectief vaststellen. De beleggers die de portefeuille hebben gekoppeld, zien de transacties terug in hun portefeuille en zo kunnen vaststellen dat de resultaten inderdaad zijn behaald.

Als u het systeem van BeursBulletin wilt volgen, dan kunt u zich aanmelden op:

OptieAlert Aandelen

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optiealert-aandelen/aanmeldformulier

En/of

OptionAlert Indices

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optionalert-indices/aanmeldformulier

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

6 antwoorden
 1. Binnema
  Binnema zegt:

  Dag,

  Kunt u mij iets meer over Traderswinkel en Lynx vertellen. Dit is nieuw voor mij en ben wel geïnteresseerd hierin. Met welk bedrag kan ik meedoen aan Option Alert Aandelen? Ik kan ongeveer 10.000,- vrijmaken. Als je het systeem eenmaal door hebt, kun je dan ook zelf weer aan de knoppen gaan draaien?
  Ik hoor graag van u,

  Groet,

  Riemer Binnema

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   U kunt met 20.000 euro meedoen aan Option Alert Aandelen.

   Het is, als het systeem eenmaal draait, niet mogelijk om zelf weer aan de knoppen te draaien, maar opzeggen kan op ieder moment.

   Beantwoorden
 2. Johan Veerman
  Johan Veerman zegt:

  Hi Harm,

  Wat moet ik doen als ik in de VS woon en geen lynx rekening kan (mag) openen. Ik heb een rekening bij Inter Active Brokers.

  Regards,
  Johan

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.