Beschikt u over deze essentiële kennis,
zodat u beter aan uw vermogen kunt werken?

Koersen kunnen heel hard dalen…

Beleggen op de beurs lijkt zo mooi: u koopt een aandeel of een optie en wacht tot het in waarde is gestegen. Winst? Verkopen! Et voilá: rendement is gemaakt. Alleen werkt het bij u nou nooit zo. En u bent niet alleen: 90% van de particuliere beleggers maakt verlies.

Herkent u deze problemen?
 • U houdt alles nauwgezet bij maar maakt toch elk jaar een paar procent verlies (of meer!)
 • Achteraf heeft u altijd teveel betaald
 • En u heeft achteraf altijd een te lage prijs gekregen
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de koers wel weer terugkomt op de aankoopprijs
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de bodem nu echt wel is bereikt
 • U stelt snel winst veilig (te snel blijkt achteraf…)
 • U denkt vaak ‘had ik nou maar…’
U bent echt niet de enige particuliere belegger die geld verliest op de beurs…

Van alle particuliere beleggers maakt slechts 10% winst. 90% maakt dus verlies.
Deze onthutsende getallen blijken uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht
onder 70.000 beleggers van Alex.nl.

Voor sommige beleggers zijn de cijfers nog veel dramatischer

Zo erg maakt u het waarschijnlijk niet: de slechtste 10% van de particuliere beleggers is na 5 jaar 90% van de waarde van de portefeuille kwijt. 90%!
Op een portefeuille van
10.000 euro is dat 9.000 euro verlies.

Er moet dan 900% winst worden gemaakt om weer op de oorspronkelijke waarde uit te komen!!!

Kennis is macht. En vermogen!

Harm van Wijk

Mijn naam is Harm van Wijk en ik behaal al ruim 26 jaar uitstekende resultaten met beleggen. Natuurlijk verliest iedere belegger wel eens geld op de beurs, ik ook. Maar ik maak meer dan voldoende winsten om die verliezen volkomen teniet te doen – ik behaal jaar in jaar uit gemiddeld 25% winst.

Practice What I Preach…

Na mijn studie Bedrijfseconomie, heb ik veel en hard gewerkt in de financiële sector. Een paar dingen die ik heb gedaan: ik heb de beleggingswebsite voor SNS Bank opgezet, de website voor de Financiële Telegraaf, ik ben productmanager beleggen geweest bij Fortis Bank en ik heb bijvoorbeeld meegewerkt aan de introductie van de turbo’s voor ABN/AMRO.

logo's bankenInmiddels ben ik een aantal jaren bezig met de websites beleggen.live en beursbulletin.nl. In samenwerking met een aantal grote partijen zoals ABN/AMRO en bijvoorbeeld Alex organiseer ik beleggingscursussen.

Ook ik zie dat particuliere beleggers veel moeite hebben met het behalen van winsten op de beurs. Op verschillende manieren help ik mensen om hun resultaat sterk te verbeteren.

Hoe? Door waardevolle kennis te bieden. Kennis waarmee ik zelf jaar na jaar op een veilige manier prima rendementen behaal en waarvan ik zeker weet dat het werkt.

Waarom vertel ik u dit?

U weet nu een beetje wie ik ben en wat ik doe. Het bovenstaande is niet bedoeld om op te scheppen, maar om te laten zien wat er op de beurs gebeurt en wat u kunt doen als u over de juiste kennis beschikt.

Kennis is vermogen

Er is recentelijk een interessant onderzoek verschenen, uitgevoerd in opdracht van De Nederlandsche Bank. Daaruit blijkt dat mensen met meer kennis van financiële zaken ook meer vermogen hebben dan mensen met weinig kennis van financiële zaken.
Gemiddeld maar liefst 81.000 euro meer en daarbij is rekening gehouden met leeftijd, opleiding en al dat soort zaken.

Geen speciale talenten vereist

Aan een Financieel IQ kunt u werken. Door aan uw Financieel IQ te werken, werkt u ook aan uw vermogen. Ikzelf heb geen speciale talenten ofzo. Voor zover ik weet ben ik als persoon vrij normaal. Wel heb ik een bovengemiddeld Financieel IQ.

De kennis die ik in 26 jaar heb opgedaan, is voor iedereen weggelegd en ik vind het leuk om anderen ermee te helpen.

Het is nooit te laat om met beleggen te beginnen.

Een vraag die ik vaak hoor: ‘wanneer moet ik beginnen met beleggen?’. Vooral als de beurzen een aantal dagen, weken of maanden flink gestegen zijn, zijn mensen huiverig. Daarover wil ik twee dingen zeggen:

 1. Ook in een dalende of zijwaarts bewegende beurs zijn uitstekende rendementen te behalen.
 2. Tijd is op de beurs letterlijk geld: hoe langer uw geld heeft om te groeien, hoe beter het is. Begin daarom vandaag nog!

In 2000 stond de AEX op ruim 700 punten. Vandaag zwermen we rond 350 punten. Dertien jaar later is de waarde van de index dus gehalveerd. Wat zeker is: u kunt beter vandaag in de AEX stappen dan dertien jaar geleden!

Ontdek hoe de TOP-beleggers van Nederland met opties de beurzen verslaan
op een uiterst veilige manier.

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen, speciaal voor particuliere beleggers. Daarmee geeft u uw financiële IQ een enorme boost. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers precies zien hoe zij met optiestrategieën risico’s afdekken en meer rendement behalen. 18 oktober is er weer zo’n coachingsdag, over opties en dan in het bijzonder over een spectaculaire methode: de Iron Condor.

Dit levert de Iron Condor u op:

 • Winstgevend beleggen, zonder stress en zonder veel tijd te besteden
 • Dezelfde optietechnieken die Amerikaanse professionals toepassen
 • Met de beste indexen, de beste brokers en de beste tactieken voor openen en sluiten van uw posities

En sowieso levert de coachingsdag u dit op:

 • Uw kennis wordt enorm verrijkt
 • U vergroot uw financiële IQ en daarmee ook uw vermogen
 • U ontdekt hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs.
 • U zit met de TOP-beleggers van Nederland en krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf. Die informatie is voor veel beleggers (die 90% ;-)) niet beschikbaar.
 • U ontdekt hoe u met opties risico’s kunt uitbannen
 • U krijgt strategieën aangereikt waarmee u gaat behoren tot de 10% van de particuliere beleggers die wel winst maakt op de beurs
 • De strategieën kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten. Niet alleen Joost van der Laan, niet alleen ikzelf maar met ons vele, vele particuliere beleggers zijn de afgelopen jaren buitengewoon succesvol geweest met de Iron Condor Methode en met de kennis die is gegeven tijdens alle verschillende coachingsdagen. Bovendien:
 • Ontdekt u hoe u met opties op korte termijn risico’s afdekt
 • Vertellen de coaches in gewone en begrijpelijke mensentaal hoe u opties in specifieke situaties het beste kunt inzetten
 • Legt u direct de basis voor lange(re) termijn rendementen
 • Zult u nooit meer zomaar verlies maken op de beurs
 • Krijgt u een betere nachtrust

De coachingsdagen zijn al door veel particuliere beleggers bezocht. Wat vinden anderen van onze producten en diensten?

Martin Sijbolts
“Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!” Martin Sijbolts, Groningen

Ewald Tan“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Eén Coachingsdag = Een Wereld Van Verschil

Op vrijdag 18 oktober 2013 vindt de coachingsdag OptieBeleggen Iron Condor plaats. Er is plaats voor maximaal 50 particuliere beleggers. Joost van der Laan praat u een hele dag bij over de fenomenale optieconstructie, Iron Condor. Deze ene coachingsdag levert u zoveel financiële kennis op, dat het een wereld van verschil voor u gaat betekenen. Het verschil tussen wel of geen op de beurs.

Ik stel Joost van der Laan graag aan u voor:

Joost

Joost is de Nederlandse goeroe op het gebied van de Iron Condor. Hij is een bedrijfskundige en studeerde wis- en natuurkunde aan de VU in Amsterdam, Bedrijfskunde aan de TH in Delft en aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast is hij DSI Beleggingsadviseur.

Joost ontwikkelt analyse-systemen voor de detailhandel en is bezig met beleggen en traden voor eigen rekening. Bovendien ontwikkelde hij trading-systemen.

Zijn laatste boek heet: “Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode”.

Joost maakt er een buitengewoon praktische dag van 18 oktober, zodat u zelf aan de slag kunt met de Iron Condor methode.

Coachingsdag OptieBeleggen Iron Condor

De coachingsdag van 18 oktober 2013 is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten. Wilt u als particuliere belegger uw Financieel IQ vergroten en op een veilige manier met opties beleggen voor meer veiligheid en rendement? Meld u dan nu aan.

 • U ontdekt hoe u met de Iron Condor methode systematisch betere rendementen behaalt
 • Nederlands TOP-belegger Joost van der Laan demonstreert u hoe hij de risico’s in zijn eigen portefeuille zoveel mogelijk afdekt
 • U vergroot uw Financieel IQ en werkt daarmee op iets langere termijn direct aan uw vermogen
 • U ontdekt hoe u met meer kennis, minder op uw gevoel en emoties hoeft af te gaan – en dus rustiger slaapt
 • U kunt specifieke vragen stellen over uw situatie aan een van de beste beleggers die Nederland momenteel heeft

Dit en nog veel en veel meer!

Kom naar de waardevolle coachingsdag 18 oktober in Maarssen, vergroot uw Financieel IQ en mis nooit meer winst op de beurs

De coachingsdag in Maarssen is uiteraard geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur.
Uw investering voor deze waardevolle dag is slechts 297 euro (inclusief btw).

veilig beleggen met rendement

Meld u nu aan voor de coachingsdag omdat u dan 4 waardevolle bonussen ontvangt.

Bonus 1: Kwartaalabonnement ETF portefeuille, waarde 199 euro GRATIS

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste aandelen, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde beter dan Harvard en Yale. U betaalt geen 199 euro, maar krijgt het gratis als u naar de Coachingsdag komt.

Bonus 2: Geld Verdienen Met Opties twv 47 euro GRATIS

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt het boek ‘Geld Verdienen Met Opties’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van opties en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.
U betaalt geen 47 euro maar krijgt het gratis.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert twv 139 euro GRATIS

optiealert optiealertPer sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Het rendementsabonnement kost u geen 139 euro, maaru krijgt het tijdelijk gratis.

Bonus 4: handleiding Iron Condor Methode door Joost van der Laan twv 97 euro GRATIS

boek iron condor

Hét standwaardwerk over de Iron Condor Methode door Drs. Joost van der Laan. Tezamen met de coachingsdag bent u hiermee perfect in staat om geheel zelfstandig de Iron Condor methode uit te voeren. Normale prijs is 97 euro, gaat u naar de coachingsdag 18 oktober dan krijgt u het gratis.

U investeert geen 779 euro maar
slechts 297 euro. Profiteer vandaag nog!

veilig beleggen met rendement

Werk op meerdere niveaus aan uw Financieel IQ en vergroot uw vermogen.
Profiteer vandaag nog van dit unieke aanbod en meld u aan voor de Coachingsdag OptieBeleggen op 18 oktober!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Een hoger financieel IQ leidt tot meer vermogen volgens onderzoek van De Nederlandsche Bank. Kom naar de coachingsdag OptieBeleggen Iron Condor, vergroot uw Financieel IQ en ontdekt hoe ook u met opties en de Iron Condor meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 779 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

Klik hier om u direct aan te melden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.