Aanbod nog slechts geldig:
[tjopcd]

Ontdek hoe u nooit meer hoeft te verliezen
op de beurs door slechts 1 dag tijd te investeren

grafiek dalend kader rood erdoor

Ik heb u de laatste tijd mailtjes gestuurd over het belang van een hoog Financieel IQ, van de invloed van onze emoties op onze beleggingen. En ik heb u ook een waardevolle strategie gestuurd om snel een verlies op aandelen te repareren met opties.

Eerlijk is eerlijk: opties hebben ooit mijn hart gestolen. Het is een prachtinstrument waarmee ik mijn portefeuille bescherm en waarmee ik mooie rendementen maak.

Omdat ik zie dat veel beleggers niet goed gebruik maken van de mogelijkheden die opties bieden, heb ik besloten een coachingsdag-nieuwe-stijl te ontwikkelen. Een waar de basis van opties fundamenteel wordt onderwezen en waarbij de theorie direct wordt vertaald naar de praktijk. Een dag waarna iedere belegger zelf optieconstructies kan bouwen en nooit meer geld hoeft te verliezen op de beurs…

Herkent u deze problemen?

 • U houdt alles op de beurs nauwgezet bij maar maakt toch elk jaar een paar procent verlies (of meer!)
 • Als u koopt heeft u achteraf altijd teveel betaald voor een aandeel of een optie
 • Heeft u verkocht, dan heeft u achteraf altijd een te lage prijs gekregen
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de koers wel weer terugkomt op de aankoopprijs
 • U laat uw verlies oplopen omdat u denkt dat de bodem nu echt wel is bereikt
 • U stelt snel winst veilig (te snel blijkt achteraf…)
 • U denkt vaak ‘had ik nou maar…’

Deze problemen zijn nu verleden tijd. Kom naar
de Coachingsdag Opties van theorie naar praktijk

Marcus de Maria Enige tijd geleden ben ik begonnen met het opzetten van coachingsdagen voor particuliere beleggers. Tijdens deze dagen laten Nederlandse TOP-beleggers zien hoe zij succesvol zijn op de beurs, risico’s afdekken en meer rendement behalen.

En nu heb ik deze coachingsdag in een nieuw jasje gestoken, speciaal voor particuliere beleggers die hun portefeuille willen beschermen en winst willen maken met opties.

14 augustus aanstaande is die coachingsdag: Opties van theorie naar praktijk.

Dé oplossing voor veel van uw pijn op de beurs

Ik ben een groot voorstander van opties. Al vele jaren bescherm ik mijn portefeuille en maak ik er prachtige rendementen mee. Ik ben ervan overtuigd dat opties voor u precies hetzelfde gaan doen. Tijdens deze speciale coachingsdag gaan we diep in op wat er met opties mogelijk is en brengen die theorie meteen in de praktijk. Het is het logische vervolg op de ccoachinsdag ‘basic’.

Word uw problemen op de beurs de baas.
Tijdens de coachingsdag:

 • Ontdekt u hoe u op een veilige manier hogere rendementen behaalt op de beurs
 • Zit u aan tafel met de TOP-beleggers van Nederland. U krijgt uit eerste hand waardevolle informatie van de meesters zelf.
 • Ontdekt u hoe u met opties risico’s kunt uitbannen
 • Krijgt u methodes aangereikt waarmee u winst kunt gaan maken op de beurs
 • De methodes die we met u gaan delen, kunt u toepassen op uw gehele portefeuille. U hoeft dus niet in specifieke aandelen te handelen.
Dit zijn niet zomaar beweringen, het zijn feiten, waarmee ikzelf en met mij talloze beleggers al jaren buitengewoon succesvol zijn. Bovendien:
 • Ontdekt u hoe u op korte termijn risico’s afdekt
 • Vertellen de coaches in gewone en begrijpelijke mensentaal wat u in specifieke situaties het beste kunt doen
 • Ontdekt u hoe u direct de basis legt voor lange(re) termijn rendementen
 • Zult u nooit meer zomaar verlies maken op de beurs
 • Koopt u tegen prijzen die veelal lager liggen
 • Verkoopt u voor veel hogere prijzen
 • Krijgt u er een betere nachtrust voor in de plaats
 Ik ben niet de enige die goede resultaten behaalt met de methodes die tijdens de coachingsdagen worden onthuld, lees maar:
Martin Sijbolts “Ineens snap je waarom verliezen worden afgekapt en winsten vakkundig gemaximaliseerd. Ben zeer tevreden!”Martin Sijbolts, Groningen“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, TilburgEwald Tan
“Heb me gisterenavond helemaal suf gepiekerd en om half twee de stekker eruit getrokken. Verslavend zeg… Vond het ook zeer prettig en dan merk je ook dat de tijd vliegt. Veel geleerd en wijzer geworden en ga ermee aan de slag. Best lastig, zeker als ik bijvoorbeeld naar de TA kijk van RDS en Ahold, dan zou ik, op basis van ik gisteren begrepen heb, niet zo’n negatief beeld van het koersverloop hebben en zelfs mogelijk bij de crossings zijn ingestapt. Dank voor de fijne en leerzame dag!” Ewald Tan, Tilburg

Deze Ene Coachingsdag = Een Wereld Van Verschil!

Op 14 augustus 2014 vindt de Coachingsdag Opties van theorie naar praktijk plaats. Herbert Robijn, Robert Schutte, Harry Klip en Harm van Wijk in Maarssen de geheimen van opties met u delen.

Ze praten u he-le-maal bij zodat u precies begrijpt wat opties zijn, wat u ermee kunt en hoe u ze kunt inzetten om uw portefeuille te beschermen en rendement te maken. Ze onthullen hun grootste geheimen op het gebied van optiebeleggen en geven verschillende strategieën prijs. Deze ene dag kan voor u het verschil betekenen tussen geen of wel winst op de beurs.

Ik stel de coaches graag aan u voor:

Herbert Robijn

Herbert Robijn startte in 1985 met IRIS, marktleider in software oplossingen voor de professionele optiehandel. In 2009 startte Herbert Finodex om alle beleggers toegang te geven tot professionele beleggingstools. Finodex ontwikkelt online beleggingstools waarmee beleggers met 1 druk op de knop complete analyses kunnen maken. Herbert is auteur van ‘De 7 Tips voor uw Covered Call Optiestrategie’ en ‘De 7 Tips voor uw Short Strangle Optiestrategie’.  

Harm van Wijk

Harm van Wijk was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte hij mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was hij sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).

Harm van Wijk: “Ik heb veel geld verloren met beleggen en alle fouten zelf al gemaakt, waardoor ik op zoek ben gegaan naar bewezen systemen. Hierdoor ben ik in staat geweest om de grote daling in de afgelopen jaren succesvol te doorstaan en er zelfs geld mee te verdienen.

JR SchutteJan Robbert Schutte en Harry Klip

Tijdens de unieke optiedag in Maarssen zullen zij je inspireren meer rendement uit het handelen met opties te halen. Wij vertellen je welke randvoorwaarden nodig zijn om überhaupt winst te kunnen maken, leren je de stappen die je leiden tot de keuze van de beste optie en geven je praktische informatie over het innemen van posities en het uitvoeren van exitstrategieën. 

 

Opties van theorie naar praktijk

De coachingsdag van 14 augustus aanstaande is slechts beschikbaar voor een beperkt aantal kandidaten. Maak op een veilige manier meer rendement uit uw portefeuille. Meld u nu aan.

 • Ontdek welke psychologische factoren u tijdens het beleggen parten spelen
 • Ontdek de mogelijkheden van verschillende opties
 • Leer hoe u met opties zelf verschillende constructies bouwt die uw portefeuille beschermen en rendement opleveren
 • Kom alles te weten over de winstgevend strategie Short Strangle
 • Stel specifieke vragen over uw portefeuille aan de beste beleggers die Nederland momenteel heeft

Kom naar de coachingsdag Opties van theorie naar praktijk en zorg dat u niet meer verliest op de beurs

De coachingsdag in Maarssen is geheel verzorgd: koffie, thee, water, versnaperingen, een uitstekende lunch… U begint ’s ochtends om 9.00 uur. De dag duurt tot 17.00 uur. Uw investering in deze waardevolle dag is 297 euro, inclusief BTW.

Beslis nu om naar de coachingsdag te gaan en ontvang 3 waardevolle bonussen

Bonus 1: Kwartaal abonnement ETF-portefeuille, waarde 199 euro

beursbulletinEen abonnement waarbij u via sms en e-mail op de hoogte gehouden wordt van op dat moment de juiste ETF‘s, geselecteerd door onze experts. De portefeuille scoorde in lijn met de slimste beleggers ter wereld!

Bonus 2: Geld Verdienen Met Opties twv 47 euro

Geld Verdienen Met OptiesU krijgt GRATIS het boek ‘Geld verdienen met opties’. Een bestseller door Harm van Wijk. Het gaat in op de werking van opties en Harm maakt u deelgenoot van een aantal slimme strategieën. Het boek is inmiddels al duizenden keren verkocht.

Bonus 3: 5% rendementsabonnement op Optie Alert twv 139 euro GRATIS

optiealert optiealertPer sms en e-mail krijgt u alerts over het aankopen van put en call opties. Het abonnement loopt door totdat 1.000 euro rendement is behaald. Normaal kost het rendementsabonnement 139 euro. U krijgt het tijdelijk GRATIS!

 

Tijdelijke Extra Bonus twv 121,80 euro!

Voor het werken met opties is een aantal gereedschappen onmisbaar. Ik heb in de loop der jaren een aantal calculatiesheets ontwikkeld waarmee u veel nauwkeuriger en zekerder kunt handelen in opties. Deze 4 sheets hebben een vergelijkbare waarde van 121,80 euro. U krijgt ze tijdelijk als bonus. 4 onmisbare tools voor het handelen in opties:

 • Opbrengscalculator Bereken zelf de potentiële waarde van call-opties (waarde 27,95 euro)
 • Calculatiesheet Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft (waarde 27,95 euro)
 • Margincalculator Berekenen hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie (waarde 37,95 euro)
 • Geschiktheidscalculator Maak zelf  rendementsberekeningen voor het gedekt schrijven van callopties (waarde 27,95 euro)

Extra Bonus twv 615 euro!

Ik heb besloten u tijdelijk een extra bonus te geven. U krijgt GRATIS toegang tot alle opnames die ooit gemaakt zijn van de coachinsdagen. Daarin krijgt u antwoord op alle vragen die u maar op het gebied van beleggen kunt hebben. De waarde hiervan is 615 euro. Heeft u zich al aangemeld? Dan krijgt u ze uiteraard ook.

Investeer geen 1.418,80 euro maar
slechts 297 euro. Profiteer vandaag nog!

Kom naar de Coachingsdag Opties van theorie naar praktijk op 14 augustus. Omdat u dan betere rendementen kunt behalen en verliezen op de beurs kunt stoppen.

Mooier kan ik het aanbod niet voor u maken. Ik verwelkom u graag tijdens de coachingsdag 14 augustus!

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk
P.S. Veilig beleggen en prima rendementen halen? Ook u kunt het. Kom naar de coachingsdag en u ontdekt hoe ook u meer rendement uit uw portefeuille haalt, zonder risico’s.

P.P.S. Nergens in Nederland komt u op zo’n korte afstand van TOP-beleggers. Stel uw vragen en haal uit de coachingsdag wat er in zit!

P.P.P.S. Ontvang voor 1418,80 euro waarde, maar investeer slechts 297 euro inclusief BTW.

P.P.P.P.S. Ik behoud mij het recht voor dit aanbod zonder aankondiging te wijzigen of weg te halen.

Maak nu gebruik van het aanbod

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.