harm AOWHoe je aan
de gevolgen van de financiële
crisis kunt ontsnappen

– op korte en op lange termijn –

Een paar vragen van Harm:

 • Ben je een tekort aan geld helemaal zat?
 • Heb je in het verleden beleggingsproducten geprobeerd die niet de resultaten gaven die ze beloofden?
 • Heb je geen zin in alweer een (financiële) teleurstelling?
 • Heb je geen zin in onbetrouwbare partijen die alleen maar op jouw geld uit zijn?
 • Zou je het fijn vinden om te kunnen doen en laten wat je maar wilt?

Als je een of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord,
dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Uitdagingen op korte termijn

Als ik puur naar mezelf kijk, dan gaat het me voornamelijk om dat laatste punt: doen en laten wat ik wil! En dat kan alleen als je voldoende geld hebt. Het grote punt is dat er op korte termijn (en op lange termijn) een paar vervelende zaken zich aandienen.

AOW wordt onbetaalbaar

Een paar grafieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek:

Bevolkingspiramide_2013

Die bult babyboomers uit de linkergrafiek (1950) schuift steeds meer omhoog. Er komen voorlopig steeds meer 65-plussers. En een stuk minder mensen die de AOW opbrengen. Nu zorgen 3,2 mensen voor de AOW van 1 oudere. Over een paar jaar moeten 1,75 mensen zorgen voor de AOW van 1 oudere.

Dat heeft enorme consequenties voor de hoogte van de AOW. Als deze al niet wordt afgeschaft.

Consequenties voor jouw pensioen

Vrijwel elk pensioen is gebaseerd op een oude dag mét AOW. Als straks de AOW minder wordt – of zelfs wordt afgeschaft – heb je veel minder inkomen. Daar gaat je rustige oude dag. Want je moet werken om de huur te kunnen betalen, zorg te kunnen betalen, eten te kunnen betalen.

Kortom: wat betreft de financiële toekomst is eigenlijk niets zeker. Daarom heb ik maatregelen genomen.

Waarom zou je mij geloven?

Harm van WijkMijn naam is Harm van Wijk en ik heb een succesvol bedrijf waarin ik beleggingsproducten ontwikkel. Vele duizenden beleggers gebruiken die producten dagelijks.

logo's tv

Ik werk samen met onder meer Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijf voor De Financiële Telegraaf, de website van Alex, Shares en Beurs.nl. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).

 Ik ben eigenaar en oprichter van BeursBulletin, waarin particuliere beleggers op verschillende terreinen worden ondersteund. Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse en wordt samen met vermogensbeheerder Today’s vermogensbeheer aangeboden.

Drs. Harm van Wijk te gast bij Rondom10

Als beleggingsexpert ben ik te gast geweest bij diverse programma’s op radio en TV, waaronder EénVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.

 Bepaal Zelf Je Financiële Toekomst Met OptionAlert!

OptionAlert.nl is een nieuw door mij ontwikkeld product. Met de signalen die je van me krijgt kun je mooie rendementen behalen (de afgelopen 2 jaar 60%!). Bovendien kun je maandelijks tot 10.000 euro extra verdienen aan bonussen. OptionAlert bestaat grofweg uit 3 componenten:

 • Geld verdienen door het simpel opvolgen van aan- en verkoopadviezen (via sms en e-mail)
 • Financiële educatie om nog beter te kunnen beleggen en nog betere rendementen te kunnen behalen
 • Tot 10.000 euro extra per maand verdienen door het product bij anderen aan te bevelen
bestel nu
Geld verdienen met beleggen

Van OptionAlert.nl ontvang je alerts (signalen) voor het aan- en verkopen van opties. Het opvolgen van deze signalen is voldoende om 60% rendement te behalen (de afgelopen 2 jaar).

Financiële educatie

Via OptionAlert.nl heb je toegang tot een enorme schat aan financiële kennis. Daarmee kun je direct je Financiële IQ verbeteren. Hoe hoger je financiële geletterdheid, hoe groter je vermogen gemiddeld is, blijkt uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van De Nederlandsche Bank.

Financiële kennis krijg je aangeboden in de vorm van white papers, online seminars, boeken en coachingsdagen (tegen sterk gereduceerd tarief). Ook krijg je trainingen over het aanbrengen van nieuwe leden.

Tot 10.000 euro per maand extra bonus

OptionAlert.nl werkt volgens het principe van member-gets-member. Als het product bevalt, dan zal je het aanbevelen aan anderen. Heb je het product aan een ander verkocht, dan word je daarvoor beloond. 90% van alle abonnementsgelden wordt weer uitgekeerd aan de leden. Heb je een nieuwe abonnee aangebracht, dan krijg je 7 euro per maand, zolang iemand abonnee blijft. Je kunt maximaal 10.000 euro per maand aan bonussen ontvangen.

bestel nu

Neem je financiële toekomst zelf in de hand

Word nu abonnee van OptionAlert.nl De kosten bedragen slechts 49 euro per maand inclusief btw. Heb je 7 mensen aangedragen, dan is het in feite alweer gratis.

OptionAlert.nl is nog maar net begonnen

Stap je nu in, dan maak je reëel kans op 10.000 euro bonus per maand. Bovendien gaat OptionAlert dit jaar internationaal, waardoor die optie nog een stuk waarschijnlijker wordt.

Word Nu Abonnee van OptionAlert.nl
Omdat Je Dan Zelf Je Financiële Toekomst Bepaalt

Word nu lid van OptionAlert omdat je dan:

 • een onbezorgde financiële toekomst hebt
 • geen onzekerheid hebt over de AOW of je pensioen
 • een onbezorgde oude dag kunt hebben
 • nu al kunt beschikken over vermogen voor een vrij en onbezorgd leven
 • uitstekende rendementen kunt behalen op de beurs

Mooier kan ik het aanbod niet voor je maken. Zorg dat je als een van de eersten profiteert van de kansen van de beurs en het member-gets-member principe dat je tot 10.000 euro per maand extra kan opleveren.

Meld je nu aan.

Met hartelijke groet,

Harm van Wijk

P.S. Hoe eerder je lid wordt van OptionAlert.nl, hoe gunstiger dat voor je is en hoe eerder je kans maakt op 10.000 euro extra bonus per maand.

P.P.S. Het abonnementsgeld van 49 euro per maand wordt voor 90% weer uitgekeerd aan de leden. Meld je daarom nu aan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.