OptionAlert: lancering eerste beleggingsservice ter wereld op basis van Member Gets Member-distributie

optionalert_logoOp 11 december 2013 wordt OptionAlert.nl gelanceerd. Dit is de eerste beleggingsservice ter wereld met een Member Gets Member-programma. OptionAlert.nl is een Nederlandse beleggingsservice opgezet door Harm van Wijk. Het bedrijf werkt op basis van een bewezen systeem dat in twee jaar tijd 60% rendement  heeft opgeleverd. De afgelopen twee jaar werd deze methode gratis aangeboden onder de naam AEXAlert. 

Particulieren ontvangen training om succesvol te beleggen en te ondernemen

Uitleg Optionalert.nl

OptionAlert.nl is de eerst beleggingsservice die werkt op basis van Member Gets Member-distributie. Oprichter Harm van Wijk: ”Deelnemers aan OptionAlert.nl ontvangen sms- en e-mailberichten over de aan- en verkoop van opties.

Door het, overigens geheel vrijblijvend, opvolgen van deze berichten kan de deelnemer rendement maken op de beurs. Daarnaast ontvangt hij financiële educatie en een stuk training in ondernemerschap.’ Naast het rendement is er een vergoeding voor het werven van andere  leden.

Member Gets Member-marketing

Member Gets Member-marketing is een beproefd model waarbij diensten of producten verkocht worden op basis van “aanbeveling”. Dit gebeurt bij OptionAlert.nl door partners. Hoe vaker men de beleggingsservice aanbeveelt hoe groter het team van een partner wordt.

Deze distributiemethode omzeilt op een slimme manier de traditionele distributieketen van producent naar consument. Hierdoor is het mogelijk de deelnemers aan het Member Gets Member-programma van OptionAlert.nl een ruime beloning te geven.

Toekomstplannen

Onderzoek uitgevoerd in opdracht van De Nederlandsche Bank toont aan dat mensen met een hoog Financieel IQ gemiddeld 81.000 euro meer vermogen bezitten dan mensen met een laag Financieel IQ.

Oprichter Harm van Wijk legt uit: “Mijn missie is het helpen van zo veel mogelijk mensen om succesvol te worden met beleggen. Dit wil ik doen door het verhogen van hun Financieel IQ en het bieden van een bewezen succesvol beleggingssysteem, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij worden.”

Vanwege deze missie heeft het bedrijf als doel OptionAlert.nl internationaal uit te rollen. Binnenkort wordt België toegevoegd en in 2014 wordt het Engelse taalgebied ontgonnen.

Bronnen:

AEXAlert – https://beleggen.com/aexalert/

Onderzoek  De Nederlandsche Bank – www.beleggen.com/DNB onderzoek.pdf

Member Gets Members
http://www.computerwoorden.nl/direct–31806–Member-gets-member.htm

Optionalert – http://www.optionalert.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.