“Stuur Mensen Naar Mijn GRATIS Handleiding En Je Ontvangt circa 100 euro Per Klant!”

Afzender: Harm van Wijk Onderwerp: Verdien 1,50 euro per klik…

Het kan zijn dat je met jouw website op dit moment iedere dag geld laat liggen.

Reden: een deel van mijn omzet kan voor jou zijn. Je verdient 100 euro voor elke klant die jij aanbrengt.

Met een paar klanten heb je al een mooi maandelijks inkomen!

Verwachte conversie 

Dit programma wordt aangeboden in een logische reeks. Deze begint met een handleiding op http://www.10stappen.com

Ga naar https://app.paypro.nl/affiliatecampagnes/business en zoek naar Trading Navigator

om te profiteren!

Dit programma wordt aangeboden via een gratis opt in, die leidt naar een online training met een zeer hoge conversie. Je krijgt commissie voor een verkoop!

De conversie ligt op dit moment op 15% van de aanwezigen.

Gemiddeld kijkt 20% van de aanmelders de online training.

Gemiddeld levert een aanmelding voor de online training dus 3% conversie op.

Gemiddeld meldt 50% zich aan op de registratiepagina van de online training.

Wanneer je dus 1000 mensen naar de registratiepagina van de online training stuurt, melden 500 mensen zich aan, komen er 100 en komen er 15  klanten uit ter waarde van 100 euro is 1500 euro voor jou.

1000 clicks kan je dus 1500 euro op leveren, dus 1,5 euro per klik :-D

Denk jij dat je 1000 kliks kan genereren met jouw bestand?

Na de online training worden de deelnemers nog telefonisch opgevolgd en komen ze nog op de lijst met een gratis video training met veel waarde met op het einde opnieuw een aanbod om deel te nemen.

Mocht 1 van de deelnemers binnen 12 maanden alsnog besluit om deel te nemen, dan ontvang je gewoon je provisie.

In de online training krijgen deelnemers 50% korting op dit complete programma.

Trading Navigator Software normaal 2997 euro nu 1497 euro!

plus circa 15.000 euro aan extra bonussen waardoor het een onweerstaanbaar aanbod is :-D

Het is niet toegestaan om negatieve zoekwoorden op jouw pagina zoals oplichter e.d. te gebruiken. Dit zal resulteren in een permanente ban.

Jouw klant

De bezoekers kunnen direct de het Coachingsprogramma aanschaffen. Ook als ik via de mail later alsnog het product verkoop, wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt.

(Er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Geld verdienen met beleggen.

Coaching, praktische tools en bewezen strategieën zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen. Kan jij of jouw achterban hulp gebruiken in de vorm van coaching, praktische tools en bewezen strategieën?

Bonussen en garantie

Nergens anders in Nederland zul je de bonussen aantreffen waarmee je zo eenvoudig een maandelijks inkomen kunt opbouwen.  De koper ontvangt als extra bonus.

En met de ‘100% tevredenheids garantie’ loopt de koper geen enkel risico!

Op deze pagina vind je verschillende soorten promotiemateriaal die speciaal gemaakt zijn om jou te ondersteunen bij de promotie van de online training.

Promotiemateriaal:

Kant en Klare Tweets Kant en Klare Facebook berichten Kant en Klare Email teksten Je mag zelf uiteraard heel creatief zijn met de teksten en zelf wat verzinnen. Maar om je op weg te helpen, hebben wij een aantal voorbeeldteksten gemaakt. Dit kun jij gebruiken om naar jouw contacten toe te sturen. Diverse display advertenties vind je als een Zip op https://www.dropbox.com/s/ro3wgjcijk9lje1/display%20ads%20UBG.zip?dl=0

Heb je een grote achterban? Neem even contact op!

Heb je een grote mailinglijst en/of achterban die je eventueel over deze training wilt benaderen? Neem dan gerust even contact met me op voor eventuele marketingtips/advies.

Promoten op Facebook, Twitter e.a.

Promoten kan al beginnen bij je eigen directe netwerk. Plaats de promotie bijvoorbeeld in een Tweet, als bericht op Facebook. Zet een blogbericht op je website met de link eronder! Heb je een weblog? Schrijf dan even een leuk/interessant stukje over beleggen of geld verdienen. In dat blogbericht kun je dan ook jouw promotielink plaatsen.

De beste manier om te zien of dit voor jou interessant is, is om jezelf aan te melden voor de gratis handleiding: 

www.10stappen.com

“Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” Meld je aan voor de online training. Waar wacht je nog op? Heb je vragen of mis je nog iets? Neem dan direct contact met mij of mijn team op.

Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu) en ga dan naar paypro.nl-affiliatecampagnes-business of zoek in de lijst mijn programma: “beleggen”

partnerprogramma-boek-in-10-stappen-succesvol-beleggen

Je ziet een blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten, wanneer iemand mijn programma aanschaft via jouw unieke link ontvang jij 100 euro. Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je 100 euro op, PayPro betaalt je je verdiensten direct uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op mijn website waar hij zich kan inschrijven op deze pagina.

https://www.10stappen.com/

Op die pagina staat de mogelijkheid je aan te melden voor mijn online training. Vervolgens kunnen mensen zich aanmelden voor 1 van de (wekelijkse) trainingen. Aan het einde van de training bied ik mijn software programma aan voor 1497 euro. Die 1497 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 100 euro voor jou en de rest voor mij (de transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Omdat ik het e-mailadres van de bezoeker heb kan ik nog enkele mails met waardevolle informatie naar de betreffende persoon sturen zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft. Ook als ik via de mail alsnog het product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Wat vind je verder op deze pagina?

Ik kan me voorstellen dat je niet heel veel kunt met alleen deze link, daarom vind je op deze pagina eveneens wat promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kun je op je website plaatsen en jouw eigen link aan koppelen om mensen naar mijn website te krijgen. Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.


Promotietips:

  • Doe je promotielink in een “url verkorter” De lange promotielink van PayPro ziet er vrij lelijk uit en kan door de lengte nog wel eens afgebroken worden als je hem in een mail of op een website plaatst. Daarbij kun je ook duidelijk zien dat het een promotielink is. Gebruik bijvoorbeeld Urly.nl om je link om te vormen naar een kortere link met eventueel een eigen gekozen beschrijving erin. Let op: Gebruik niet zomaar Bit.ly of TinyUrl.com want die willen nog wel eens je affiliatecode verwijderen en vervangen met hun eigen code!
  • Heb je een grote achterban? Neem even contact op! Heb je een grote mailinglijst en/of achterban die je eventueel over deze handleiding wilt benaderen? Neem dan gerust even contact met me op voor eventuele marketingtips/advies.
  • Promoten op Facebook, Linkedin, Twitter e.a. Promoten kan al beginnen bij je eigen directe netwerk. Plaats de promotie bijvoorbeeld in een Tweet, als bericht op Facebook of op je Linkedin pagina.
  • Zet een blogbericht op je website met de link eronder! Marketing begint met waarde geven. Heb je een weblog? Schrijf dan even een leuk/interessant stukje over beleggen of geld verdienen, mijn seminars of een artikel die ik heb geschreven op www.beleggen.com . In dat blogbericht kun je dan ook jouw promotielink plaatsen.

Promotiematerialen

Hieronder vind je verschillende soorten promotiemateriaal die speciaal gemaakt zijn om jou te ondersteunen bij de promotie van de online training.

Zoals Banners in PNG en JPG voor de Ultieme Beleggers Gids.

Je mag zelf uiteraard heel creatief zijn met de teksten en zelf wat verzinnen. Maar om je op weg te helpen, hebben wij een aantal voorbeeldteksten gemaakt. Deze kun jij gebruiken om naar jouw contacten toe te sturen. Voeg aan elke e-mail, post of tweet je eigen link toe. Je vind hier hier binnenkort meer banners en afbeeldingen maar ook teksten zoals e-mails en artikelen.

Tekstlink

Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” Schrijf je in voor deze gratis online training, gegeven door Drs. Harm van Wijk. Nergens anders in Nederland zul je de strategieën aantreffen waarmee je bewezen succesvol kunt zijn met beleggen. Ontdek NU de 3 geheimen van professionele beleggers tijdens deze unieke LIVE training. [Voeg hier je link in]

Onderwerpregels

Om ervoor te zorgen dat jouw e-mail wordt geopend, zul je je ontvanger moeten triggeren met de onderwerpregel. Onderwerpregels die jij bijvoorbeeld kunt gebruiken, zijn:

  • Dit moet je lezen!
  • 3 geheimen van professionele beleggers
  • Hoe geld verdienen met beleggen?

Zorg er voor dat je onderwerpregel niet te veel informatie weggeeft, maar dat het een tipje van de sluier oplicht van wat jouw e-mail bevat.

E-mailvoorbeelden

Hieronder volgen enkele e-mailvoorbeelden die jij kunt gebruiken. Vermeld jouw eigen link in de e-mail teksten.

Voorbeeld 1:

Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.”

Afgelopen maandag heb ik de online training gevolgd van Harm van Wijk.

Ik ken Harm al jaren en ik weet dat hij indrukwekkende resultaten haalt met beleggen. Een van zijn portefeuilles staat op dit moment op 92% winst vanaf 1 januari.

Gemiddeld staat hij nu met zijn portefeuilles op 29,8% vanaf 1 januari. Harm gaf maandag een gratis online training waar ik zeer waardevolle inzichten door kreeg.

Ik ben al jaren met beleggen bezig, en ben voortdurend bezig om te kijken hoe ik mijn resultaten kan verbeteren. Door de inzichten die ik afgelopen maandag kreeg, kan ik het weer wat aanscherpen. Ik probeer iedere keer weer net iets beter te worden dan het jaar daarvoor.

En dat heeft mij geen windeieren gelegd.

Harm deelt in zijn gratis online training drie geheimen van professionele beleggers.

Hij liet bijvoorbeeld 1 bewezen strategie zien waarbij hij meer dan 20% rendement per jaar haalt met aandelen.

Gewoon door het volgen van de pijlen. Met 5 minuten per week kan je deze strategie volgen.

Ook ideaal voor mij omdat ik natuurlijk ook een drukke agenda heb.

En de risico’s zijn zeer beperkt door het gebruik van een stoploss. Het slechtste jaar (2008, toen de AEX 50% daalde) was -19%.

Het beste jaar was +76%. Harm heeft hiervoor zelfs een stuk software ontwikkeld waarmee je eenvoudig de groene en rode pijlen op je scherm krijgt.

Op deze manier kun je eenvoudig kijken hoe deze strategie het in de afgelopen 25 jaar ze hebben gedaan.

Volledig transparant dus. Ook liet hij een strategie zien met opties waarbij de software doorrekent welke opties je wanneer moet openen en wanneer je deze moet sluiten. Ook dit zag er weer zeer solide uit. Maar dat ben ik wel gewend van Harm.

Ik moet zeggen, het ging allemaal wel erg snel, maar hij heeft in 1 uur tijd heel veel waardevolle dingen gedeeld. Het was mijn investering van 1 uur meer dan waard.

Zelfs voor een oude rot in het vak zoals ik. Ik heb Harm gevraagd of hij aanstaande vrijdag opnieuw de online training wil geven.

Hij heeft dit toegezegd dus je kan je aanmelden voor aanstaande vrijdag.

De online training is gratis.

Ik raad je van harte aan om je aan te melden voor deze unieke live training. Laat mij weten welke inzichten jij uit deze online training hebt gehaald. Meld je aan via https://www.paypro.nl/producten/Trading_Navigator_Methode_webinar/70832/JouwPayProID

Voorbeeld 2

Beste [voornaam],

 Hoe gaat het met jou en je beleggingen?

Kun je, net als ik, hulp gebruiken in de vorm van tips, praktische tools en bewezen strategieën?

Dan kan ik je Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” van harte aanbevelen.

Duidelijke uitleg. Interessante strategieën. Heldere voorbeelden.

Bewezen strategieën zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen.

Gebruik mijn link om je aan te melden. [Voeg hier je link in] √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√

Voorbeeld 3:

Beste [voornaam],

Wilt u uw vermogen vermeerderen?

Uw pensioenreserve verhogen? Of uw kinderen wat moois nalaten?

Meld je dan ook aan voor de Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.”

Al honderden beleggers gingen je voor…en ik was er één van.

Naast mij zijn er veel tevreden beleggers.

Dit is wat zij zeiden:

“””Mijn kennis van opties in het algemeen is enorm toegenomen door de duidelijke webinars die jij gepresenteerd hebt.” Aad Verhoeven

“Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen.” Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg

Er is voor iedere belegger wel een reden om deel te nemen aan de gratis online training.

Eén ding is zeker…de training levert je meer kennis en tools op dan je van te voren had kunnen bedenken. Dat gun ik jou ook, dus kijk snel op [Voeg hier je link in] √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√

 Voorbeeld 4:

Beste [voornaam],

Ik stuur je deze e-mail om je attent te maken op het volgende: Misschien worstel jij ook met je beleggingen en weet je niet goed wat je verkeerd doet. Dan is de Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” iets voor jou.

Ontdek ook de 3 geheimen van professionele beleggers tijdens deze unieke LIVE training.

[Je kunt hier ook jouw eigen testimonial schrijven: wat je geleerd hebt, of wat de concrete resultaten zijn die je hebt bereikt.] Ik zou het zeker doen! [Voeg hier je link in]

Voorbeeld post op Facebook en LinkedIn

Op Facebook en LinkedIn kun je korte berichten plaatsen. Soms is het goed om niet te veel te vertellen. Voeg hier altijd je link in.

Voorbeeld 1: Geld verdienen met beleggen. The first rule of investing is don’t lose money. The second rule is… [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 2: Wil jij geld verdienen met beleggen? Dan heb ik wat voor jou: [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 3: Ontdek NU de 3 geheimen van professionele beleggers tijdens deze unieke LIVE training.

Schrijf je in voor deze gratis online training, gegeven door Drs. Harm van Wijk.

Nergens anders in Nederland zul je de strategieën aantreffen waarmee je bewezen succesvol kunt zijn met beleggen. Meld je aan voor de Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 4: Kun jij wel hulp gebruiken bij beleggen? Met de Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” krijg je kennis en tools in handen om gelijk aan de slag te gaan. [Voeg hier je link in]

Voorbeeld tweets

In 140 karakters jouw boodschap overbrengen is soms lastig. Je kunt niet zoveel tekst kwijt en je moet ook altijd nog een link verwerken. Zorg ervoor dat jouw link wordt afgekort, zodat je meer karakters overhoudt voor je boodschap. Hier volgen enkele voorbeelden voor tweets die jij via twitter naar jouw volgers kunt sturen:

Voorbeeld 1: Sleep iedere maand die premie binnen met de Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 2: Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.” Aanrader! [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 3: Gratis online training “Met Deze Methode Kan Werkelijk Iedereen Een Succesvolle Belegger Worden!” [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 4: Met deze methode kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen. [Voeg hier je link in]