Partnerprogramma

“Stuur Mensen Naar Mijn Website En Je Ontvangt 53% Van Elke Verkoop!”

Afzender: Harm van Wijk
Onderwerp: Verdien 25 euro per verkoop…

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal wat je kunt gebruiken om aan dit programma mee te doen. Met dit programma kun jij 53% van de opbrengst krijgen van mijn Handleiding Geld verdienen met opties (welke ik verkoop voor 47 euro) .

Je verdient dus 25 euro voor elke verkoop die jij realiseert!

Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu)  en zoek in de lijst  mijn programma: “”Geld verdienen met opties” op (de rubriek “Beurs / Beleggen)

Productoverzicht

Je ziet een, blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

PayPro_geld_verdienen_met_opties

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten, wanneer iemand mijn programma aanschaft via jouw unieke link ontvang jij 25 euro.

Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je 25 euro op, PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er
iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op mijn website waar hij zich kan inschrijven op deze pagina. Op die pagina staat mijn handleiding te koop voor 47 euro.

Die 47 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 25 euro voor jou en de rest voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Omdat ik het e-mailadres van de bezoeker heb kan ik nog enkele mails met waardevolle informatie naar de betreffende persoon sturen zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft.

Ook als ik via de mail alsnog het product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Wat vind je verder op deze pagina?

Ik kan me voorstellen dat je niet heel veel kunt met alleen deze link, daarom vind je op deze pagina eveneens wat promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kun je op je website plaatsen en jouw eigen link aan koppelen om mensen naar mijn website te krijgen.

Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.


Promotietips:

 Doe je promotielink in een “url verkorter”

De lange promotielink van PayPro ziet er vrij lelijk uit en kan door de lengte nog wel eens afgebroken worden als je hem in een mail of op een website plaatst. Daarbij kun je ook duidelijk zien dat het een promotielink is. Gebruik bijvoorbeeld Urly.nl om je link om te vormen naar een kortere link met eventueel een eigen gekozen beschrijving erin.

Let op: Gebruik niet zomaar Bit.ly of TinyUrl.com want die willen nog wel eens je affiliatecode verwijderen en vervangen met hun eigen code!

 Heb je een grote achterban? Neem even contact op!

Heb je een grote mailinglijst en/of achterban die je eventueel over deze handleiding wilt benaderen? Neem dan gerust even contact met me op voor eventuele marketingtips/advies.

 Promoten op Facebook, Hyves, Twitter e.a.

Promoten kan al beginnen bij je eigen directe netwerk. Plaats de promotie bijvoorbeeld in een Tweet, als bericht op Facebook of op je Hyves pagina.

 Zet een blogbericht op je website met de link eronder!

Marketing begint met waarde geven.

Heb je een weblog? Schrijf dan even een leuk/interessant stukje over beleggen of geld verdienen met opties, mijn seminars of het weekblad BeursBulletin. In dat blogbericht kun je dan ook jouw promotielink plaatsen.


Promotiematerialen

Hieronder vind je verschillende soorten promotiemateriaal die speciaal gemaakt zijn om jou te ondersteunen bij de promotie van de Handleiding Geld verdienen met opties.

Je mag zelf uiteraard heel creatief zijn met de teksten en zelf wat verzinnen. Maar om je op weg te helpen, hebben wij een aantal voorbeeldteksten gemaakt. Deze kun jij gebruiken om naar jouw contacten toe te sturen. Voeg aan elke e-mail, post of tweet je eigen link toe.

Je vind hier hier binnenkort meer banners en afbeeldingen maar ook teksten zoals e-mails en artikelen.

Tekstlink

Handleiding Geld verdienen met opties
Download hier de handleiding vol met geheimen hoe geld te verdienen met opties, geschreven door Drs. Harm van Wijk. Nergens anders in Nederland zul je de bonus spreadsheets aantreffen waarmee je zo eenvoudig de beste opties kunt selecteren. En met mijn 30 dagen niet goed, geld terug garantie loopt u geen enkel risico!

Geld-verdienen-met-opties

Onderwerpregels

Om ervoor te zorgen dat jouw e-mail wordt geopend, zul je je ontvanger moeten triggeren met de onderwerpregel.

Onderwerpregels die jij bijvoorbeeld kunt gebruiken, zijn:

  • Dit moet je lezen!
  • Handleiding Geld verdienen met opties
  • Hoe geld verdienen met opties?

Zorg er voor dat je onderwerpregel niet te veel informatie weggeeft, maar dat het een tipje van de sluier oplicht van wat jouw e-mail bevat.

E-mailvoorbeelden

Hieronder volgen enkele e-mailvoorbeelden die jij kunt gebruiken. Vermeld jouw eigen link in de e-mail teksten.

Voorbeeld 1:

Beste [voornaam],

Hoe gaat het met jou en je beleggingen? Kun je, net als ik, hulp gebruiken in de vorm van tips, praktische tools en bewezen strategieën?

Dan kan ik je Handleiding Geld verdienen met opties van harte aanbevelen.

Duidelijke uitleg van callopties en putopties.
Interessante strategieën.
Heldere voorbeelden.

Opties zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen.

Gebruik mijn link om de handleiding te downloaden.

[Voeg hier je link in]

√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√
Voorbeeld 2:

Beste [voornaam],

Wilt u uw vermogen vermeerderen?
Uw pensioenreserve verhogen?
Of uw kinderen wat moois nalaten?

Download dan de Handleiding Geld verdienen met opties.

Al honderden beleggers gingen je voor…en ik was er één van. Naast mij zijn er veel tevreden beleggers. Dit is wat zij zeiden:

“BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer

“Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen.” Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”
Will Verschoor, Tilburg

Er is voor iedere belegger wel een reden om de handleiding te downloaden.

Eén ding is zeker…de handleiding levert je meer kennis en tools op dan je van te voren had kunnen bedenken.

Dat gun ik jou ook, dus kijk snel op

[Voeg hier je link in]

√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√
Voorbeeld 3:

Beste [voornaam],

Ik stuur je deze e-mail om je attent te maken op het volgende:
Misschien worstel jij ook met je beleggingen en weet je niet goed wat je verkeerd doet.

Dan is de Handleiding Geld verdienen met opties iets voor jou.

Om de juiste opties” title=”optie”>optie of combinatie van opties te selecteren, is het zaak deze goed door te rekenen. Dat kan door middel van de handige excelsheets vrij eenvoudig.

[Je kunt hier ook jouw eigen testimonial schrijven: wat je geleerd hebt, of wat de concrete resultaten zijn die je hebt bereikt.]

Ik zou het zeker doen! [Voeg hier je link in]

Voorbeeld post op Facebook en LinkedIn

Op Facebook en LinkedIn kun je korte berichten plaatsen. Soms is het goed om niet te veel te vertellen.

Voeg hier altijd je link in.

Voorbeeld 1:

Geld verdienen met opties

The first rule of investing is don’t lose money. The second rule is…

[Voeg hier je link in]

Voorbeeld 2:

Wil jij geld verdienen met opties?

Dan heb ik wat voor jou:

[Voeg hier je link in]

Voorbeeld 3:

Handleiding Geld verdienen met opties

Download de handleiding vol met geheimen hoe geld te verdienen met opties, geschreven door Drs. Harm van Wijk. Nergens anders in Nederland zul je de bonus spreadsheets aantreffen waarmee je zo eenvoudig de beste opties kunt selecteren. En met de 30 dagen niet goed, geld terug garantie loopt u geen enkel risico!

[Voeg hier je link in]

Voorbeeld 4:

Kun jij wel hulp gebruiken bij beleggen?

Met de handleiding vol met geheimen hoe geld te verdienen met opties krijg je kennis en tools in handen om gelijk aan de slag te gaan.

[Voeg hier je link in]

Voorbeeld tweets

In 140 karakaters jouw boodschap overbrengen is soms lastig. Je kunt niet zoveel tekst kwijt en je moet ook altijd nog een link verwerken. Zorg ervoor dat jouw link via wordt afgekort, zodat je meer karakters overhoudt voor je boodschap.

Hier volgen enkele voorbeelden voor tweets die jij via twitter naar jouw volgers kunt sturen:

Voorbeeld 1:

Sleep iedere maand die premie binnen met de Handleiding Geld verdienen met opties! [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 2:

Handleiding Geld verdienen met opties: met bonus spreadsheets en niet goed, geld terug garantie! Aanrader! [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 3:

Geld verdienen met opties “Met Deze Methode Kan Werkelijk Iedereen Een Succesvolle Belegger Worden!”” [Voeg hier je link in]

Voorbeeld 4:

Met deze methode kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen met opties. [Voeg hier je link in]

Banners

BeursBulletin.nl-468_60_Han

BeursBulletin.nl-468_60_opt

BeursBulletin.nl-336_280_ha

BeursBulletin.nl-336_280_op

BeursBulletin.nl-120_600_Ha

336_280_hand_aandelen

120_600_Hand_aand