Bij veel brokers, waaronder Binck en Alex, kunt u op dit moment geen opties schrijven op de S&P 500 en Russell 2000. Dit is echter wel nodig om optimaal gebruik te maken van alle kansen van OptionAlert.

Bij Today’s Brokers is dit wel mogelijk. Bovendien zijn alle optietarieven lager dan bij Binck, Alex, SNS, ABN Amro, Rabo, ING, etc etc. Onderzoeken van onafhankelijke partijen zoals de consumentenbond tonen dit aan.

MeXem is een nieuwe broker (MeXeM is een introducing broker van Interactive Brokers ) en kent
+Extreem lage tarieven
+Gratis Smartrouting Software
+Uw eigen Relatie Manager
+Verzekerd tot wel $30.000.000
+Wereld’s beste Trading Software (Trader Workstation (TWS) is al meer dan 8 jaar op een rij bekroond tot de beste Beleggingssoftware ter wereld (Vakblad Barron’s)

MeXeM is bereid om nieuwe klanten van Beleggen.com / BeursBulletin 500 euro transactietegoed cadeau te doen.
Wilt u ook handelen tegen de laagste kosten in Nederland bij de beste broker van Nederland?

Open dan nu rekening bij MeXeM. U kunt zich hiervoor aanmelden via
Zie https://www.mexem.com/beleggencom

Veiligheid is zeer belangrijk in de financiële wereld. Ook MeXeM hecht bijzonder veel aandacht aan veiligheid en het bijhorende vertrouwen en zorgen daarom voor een optimale bescherming.

1. Geregistreerd bij de AFM onder toezicht van CySec
MeXeM staat geregistreerd bij de AFM (https://bit.ly/2WxN8TZ) en staat onder toezicht van CySec (https://bit.ly/2Jb3fUf). MeXeM is een introducing broker van Interactive Brokers en zij staan onder toezicht van de Amerikaanse SEC.

2. Bescherming bij terugstorting
Bedragen kunnen enkel teruggeboekt worden naar een tegenrekening die uw naam staat. Het is dus niet mogelijk om uw geld van uw effectenrekening over te boeken naar een rekening van iemand anders.

3. Maximale vermogens dekking en juridische bescherming
Het geld dat u stort gaat naar de rekening van Interactive Brokers bij de Citi Bank in Duitsland. Door zowel de Amerikaanse als Europese regelgeving moeten de aandelen en andere effecten apart bewaard worden op een gesegregeerde rekening waardoor bij een eventueel faillissement van Interactive Brokers of MeXeM uw aandelen niet aangesproken kunnen worden.

4. Maximale waarborgen voor je effecten en liquiditeiten
De rekeningen van onze rekeninghouders zijn door de SIPC (https://bit.ly/2WHxXXI) verzekerd tot een waarde van $500.000, waarvan maximaal $100.000 in cash. Daarnaast is er nog een aanvullende verzekering bij Lloyd’s of London die zorgt voor een additionele $29,5 miljoen waarvan inclusief $900.000 in cash.

5. Samenwerking MeXeM & Interactive Brokers
Zoals eerder vermeld is MeXeM een introducing broker van Interactive Brokers. Dit betekent dat u eigenlijk een rekening zal hebben bij IB maar met de Nederlandse support en tarieven van MeXeM. Dit betekent ook dat u de stabiliteit van IB heeft, deze stabiliteit kunt u via de Nasdaq in de gaten houden want daarop staat IB genoteerd.

12 antwoorden
 1. Roelf Houwing
  Roelf Houwing zegt:

  De Servlet in de pagina “rekening openen” werkt niet goed. Ik gebruik Google Chrome als webbrowser. in de servlet ontbreekt een scrollbar. Zodra je op Ja hebt geklikt bij aandelen, Opties of Futures, breidt de tekst uit en moet je meerdere vragen beantwoorden. De tekst scrollt niet, dus de knoppen “vorige” en “volgende” zijn niet meer bereikbaar.

  Beantwoorden
 2. Roelf Houwing
  Roelf Houwing zegt:

  Als ik meedoe aan Option Alert, moet ik dan kiezen voor een margin of een cash rekening? En verder heb ik geen ervaring met beleggen, dus ik zou op enkele van de gestelde vragen “Nee” moeten antwoorden. Maar dan heeft dat de consequentie dat ik de rekening niet kan openen. What to do?

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Wanneer u wenst mee te doen met Option Alert is een margin rekening vereist. Het is mogelijk dat Option Alert ook signalen geeft waarbij u opties moet gaan verkopen (schrijven) terwijl u deze niet bezit, dit is alleen mogelijk op een margin rekening.

   Wij zijn vereist u de vragen over uw ervaring met beleggen te stellen. Het klopt daarbij dan ook dat wanneer u “Nee” antwoord op de vragen of u ervaring heeft met beleggen in opties, dat de handelsbevoegdheid hiervoor niet kan worden aangezet. Dit heeft overigens geen consequentie voor het openen van de rekening. U kunt altijd later ook nog handelsbevoegdheid aanvragen voor ieder product. Maar wanneer u Option Alert wil gaan volgen heeft u de handelsbevoegdheid wel nodig, daarbij is het natuurlijk ook het geval dat u de signalen van Option Alert gaat volgen en zij wel de nodige kennis hebben van dit product.

   Beantwoorden
   • Roelf Houwing
    Roelf Houwing zegt:

    Waarom zou ik met OptionAlert mee willen doen? Juist omdat ik geen ervaring heb met beleggen! Is er ook een andere broker, die deze eisen niet stelt, of zal ik net doen of mijn neus bloedt en overal “ja” op antwoorden?

    Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Today’s kan niet zonder de klant zijn goedkeuring de bevoegdheid van de opties aanzetten, anders kunnen zij daar later een hoop problemen mee krijgen.

   Dit zal overigens bij de meeste brokers worden gevraagd…

   Beantwoorden
 3. Yvonne Guns
  Yvonne Guns zegt:

  Ik wil een rekening openen bij Todays, maar de link onder: ‘direct een rekening openen’ werkt niet.

  Kun je alleen als particulier een rekening openen bij Todays, ik zie n.l. alleen particuliere gegevens vermeld staan in het aanmeldscherm onder de link.

  Beantwoorden
 4. Hans
  Hans zegt:

  ER STAAT : U heeft er voor gekozen om een rekening te openen bij Today’s Brokers. Hiervoor vragen wij u de onderstaande openingswizard in te vullen. U print het contract vervolgens uit, ondertekent het en voegt een kopie ID en bewijs van vestiging toe. Opent u een en/of rekening? Voeg dan voor beide rekeninghouders een kopie ID en bewijs van vestiging toe.

  Hoe kom ik op de openingswizard ??? als ik op volgende klik gebeurd er niets

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.