Robert en Kim Kiyosaki komen naar Nederland

[youtube]http://youtu.be/vbbVL4CLkuU[/youtube]
26 miljoen boeken heeft Robert Kiyosaki al verkocht van het revolutionaire boek “Rich Dad, Poor Dad” (Rijke Pa, Arme Pa). Heeft u het boek Rijke Pa Arme Pa gelezen? Dan wilt u deze gelegenheid niet missen om één van de meest succesvolle leiders in de financiële wereld te ontmoeten.

Robert & Kim KiyosakiDit is de eerste keer dat Robert Kyosaki naar Nederland komt. En even zo speciaal is zijn vrouw, Kim. Zij is misschien wel  hét voorbeeld van een financiële onafhankelijke vrouw die een “self made miljonaire is” en dit deelt met miljoenen vrouwen.

Wanneer? 19 en 20 oktober 2013

Waar? RAI Amsterdam


Het gaat gebeuren! Robert en Kim Kiyosaki komen naar Nederland samen met Les Brown!

De snelste manier om succesvol te worden, doe je door om te gaan met diegenen die het al zijn, en op het hoogste niveau presteren.

Robert Kiyosaki zijn vrouw Kim en ook Les Brown zijn toegewijd om de meest succesvolle programma’s te ontwikkelen en dit succes te delen. Deze nieuwe tijden betekenen nieuwe uitdagingen. Je kunt niet meer terugvallen op oude methoden. Je zult nieuwe en creatieve methoden moeten gaan ontwikkelen om de recessie te verslaan en om de toekomst veilig te stellen.

Ideaal zou zijn direct deze progressieve systemen te leren van diegenen die hebben bewezen en werken op het allerhoogste niveau in de wereld. Meld je nu aan en reserveer de beste plaatsen.  Dit evenement zal heel snel uitverkocht zijn!

Mis dit niet! Registreer nu en pak die bonus van 297 euro

Robert Kiyosaki: Investeerder, ondernemer, mentor.

Robert Kiyosaki is wereldberoemd als schrijver van Rich Dad Poor Dad – de #1 financiële boek aller tijden – welke tientallen miljoenen mensen heeft uitgedaagd en hun visie over geld heeft verandert. Rich Dad titels staan 4 x in de top 10 van Nielsen Bookscan lijst. Robert treed regelmatig op in tv shows zoals Larry King Live, Oprah, en ontelbare andere shows en publicaties. Met zijn geheel eigen stijl en visie over investeren en geld heeft hij  een onconventionele wijsheid. Hij is recht door zee en heeft de reputatie geen blad voor de mond te nemen en moed te hebben over wereldwijde financiële zaken. Hij heeft datgene geleerd wat voor geld niet te kopen is en wat hij deelt met jou.

Kim Kiyosaki:

Kim is een “self made millionaire” en gelukkig getrouwd (maar trots om haar onafhankelijkheid). Haar eerste boek, “Rich Woman – A book on investing for women”- is een wereldwijde  bestseller. Zij gelooft dat een vrouw niet vrij kan zijn tot het moment dat ze financieel vrij is. Met haar unieke charmante stijl deelt ze: Waarom veel vrouwen een ongezonde houding hebben tegenover geld. Hoe vrouwen grip moeten krijgen over hun geld en hun leven  Praktische tips naar financiële onafhankelijkheid “The world would be a better place if there were more Rich Woman.” – Kim Kiyosaki

Les Brown:

Les Brown’s leven is niet gemakkelijk geweest. Zijn ervaringen en zijn lessen die hij deelt, helpt je te begrijpen wat jou mogelijkheden kunnen zijn en geven je ideeën om die te bereiken. Zijn levensverhaal  is een inspirerende reis die uiteindelijk leidde naar een gerespecteerde wereldwijde motivatie spreker, spreker coach en schrijver. Hij zal tips en adviezen geven over hoe je relatie verbeteren, gezondheid verbeteren, persoonlijke ontwikkeling en je verkoop verbeteren. Maar ook het verbeteren van leiderschap kwaliteiten en vooral ook de jeugd inspireren voor een betere toekomst. Les Brown een unieke authentieke spreker die het beste uit jezelf haalt.

Mis dit niet! Registreer nu en pak die bonus van 297 euro

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.