Satelliet strategie

satelliet strategie

De Satelliet Strategie richt zich uitsluitend op kortetermijnbelegging in Royal Dutch Shell (RDS) met een ‘gecalculeerd’ risico, een relatief hoge opbrengst en een geringe investering. Met slechts 2 tot 4 transacties per maand is het mogelijk om met een bedrag van € 5.000 maar liefst € 250 netto per maand te verdienen. Dat is 60% op jaarbasis. Onze doelstelling is minimaal 30% zonder daarbij de risico-opbrengstverhouding uit het oog te verliezen.

Nederlandse bedrijven hebben over het algemeen de gewoonte om bestuurders te betalen naar hoe de prestaties van de onderneming zijn geweest (1).

Expert Tip: De banken vertellen het je niet: verlies op aandelen is goed te beperken en zelfs te repareren. Het enige dat je hoeft te doen: pas deze uitgekiende optiestrategieën toe

Ons researchteam is onder meer in RDS gespecialiseerd en weet bovengenoemd resultaat ook binnen de huidige tradingrange van € 37 – € 42 te bereiken. Hiertoe worden optiecombinaties opgezet die als het meest kansrijk worden beoordeeld. Telkens wanneer zich een dergelijke situatie voordoet, ontvangt de abonnee een aanbeveling, zowel bij opening als sluiting van posities. De belegger hoeft dus niets zelf uit te dokteren. Indien een bepaald koerspatroon onvoldoende gunstig wordt bevonden, volgt er bijgevolg geen aanbeveling. Uitgangspunt is: beter geen winst dan verlies nemen!

De aanbevelingen worden opgemaakt door het nauwlettend volgen en het op tijd benutten van de winstkansen. Zo wordt er geld verdiend zonder dat de belegger daar veel tijd aan kwijt is. Het verloop wordt continu gevolgd zodat de belegger tijdig wordt geïnformeerd over de te nemen beslissingen over bepaalde posities. Het innemen van posities wordt zowel bij een stijgende als dalende koersbeweging uitgevoerd. Uiteraard zullen niet alle aanbevelingen een positief resultaat opleveren, maar de netto-opbrengst moet minstens aan de hierboven genoemde doelstelling voldoen.

Het vakgebied Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft het afgelopen decennium een exponentiële groei gekend. Niettemin worden er nog steeds discussies gevoerd ​​over de legitimiteit en de waarde van de reacties van de bedrijven op het MVO-thema. In onderzoek uit 2011 wordt onderzocht of de combinatie van MVO met winstgevendheid mogelijk is. De conclusie van de studie is dat het antwoord op deze vraag ‘ja’ moet luiden. De keuze van de auteur viel op Royal Dutch Shell Plc als onderzoeksonderwerp omdat het een wereldwijd energie- en petrochemisch bedrijf is, actief in meer dan 145 landen(2).

Voor een bedrag van € 33 per maand (met een minimum van 3 maanden), is deelname al mogelijk. Een jaarabonnement kost slechts € 299. Er is echter één beperking: om marktverstoring te voorkomen is er een maximum van 1.000 deelnemers gesteld. Door tijdig te reageren verzekert u zich van deelname.

Plan een afspraak in

Als je meer wilt weten over hoe wij jou kunnen helpen, plan dan een gesprek in. We kijken wat je nu doet, kijken waar de gaten zitten en stippelen een plan uit om het te repareren. Als het lijkt alsof we je kunnen helpen om meer rendement te maken, dan laten we je zien hoe dat er uit ziet en kan je zelf beslissen of je er mee aan de slag wil of niet. Deal? Hier is de link om jouw gesprek te boeken: https://www.binnen5minuten.nl/call

Bronnen:

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1042444X07000175
  2. https://link.springer.com/article/10.1057/crr.2011.22
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.