De Satelliet Strategie richt zich uitsluitend op kortetermijnbelegging in Royal Dutch Shell (RDS) met een ‘gecalculeerd’ risico, een relatief hoge opbrengst en een geringe investering. Met slechts 2 tot 4 transacties per maand is het mogelijk om met een bedrag van € 5.000 maar liefst € 250 netto per maand te verdienen. Dat is 60% op jaarbasis. Onze doelstelling is minimaal 30% zonder daarbij de risico-opbrengstverhouding uit het oog te verliezen.

Ons researchteam is onder meer in RDS gespecialiseerd en weet bovengenoemd resultaat ook binnen de huidige tradingrange van € 37 – € 42 te bereiken. Hiertoe worden optiecombinaties opgezet die als het meest kansrijk worden beoordeeld. Telkens wanneer zich een dergelijke situatie voordoet, ontvangt de abonnee een aanbeveling, zowel bij opening als sluiting van posities. De belegger hoeft dus niets zelf uit te dokteren. Indien een bepaald koerspatroon onvoldoende gunstig wordt bevonden, volgt er bijgevolg geen aanbeveling. Uitgangspunt is: beter geen winst dan verlies nemen!

De aanbevelingen worden opgemaakt door het nauwlettend volgen en het op tijd benutten van de winstkansen. Zo wordt er geld verdiend zonder dat de belegger daar veel tijd aan kwijt is. Het verloop wordt continu gevolgd zodat de belegger tijdig wordt geïnformeerd over de te nemen beslissingen over bepaalde posities. Het innemen van posities wordt zowel bij een stijgende als dalende koersbeweging uitgevoerd. Uiteraard zullen niet alle aanbevelingen een positief resultaat opleveren, maar de netto-opbrengst moet minstens aan de hierboven genoemde doelstelling voldoen.

Voor een bedrag van € 33 per maand (met een minimum van 3 maanden), is deelname al mogelijk. Een jaarabonnement kost slechts € 299. Er is echter één beperking: om marktverstoring te voorkomen is er een maximum van 1.000 deelnemers gesteld. Door tijdig te reageren verzekert u zich van deelname.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.