Laatste update:

SBM vormt weer een hogere bodemSprinterAlert: wij kopen 130 SBM Offshore Sprinter Long 8,40 ISIN NL0010216818 tegen de actuele koers (momenteel 7,40 euro)

SBM Offshore is sinds december ongeveer verdubbeld in waarde. De problemen zijn naar de achtergrond verdwenen. Het probleemproject Yme houdt niet langer de gemoederen bezig. De koers van SBM steeg van onder € 8 naar € 15,73 en de stijgende trend lijkt nog niet ten einde.

De koopkrachtindicator laat ook nog steeds zien dat we in een krachtige beweging zitten. De RSI daalde niet meer onder 40% zodat nog steeds sprake is van een ‘bull range’. De aanval op de top rond € 16 is dus nog steeds ingang. Nu de koers van SBM opnieuw een hogere bodem laat zien, breiden we onze winstgevende posities verder uit.

Er is zelfs een positieve reversal ontstaan (een hogere bodem in de koers en een lagere bodem in de koopkrachtindicator RSI) waardoor een koersdoel kan worden berekend boven de laatste hogere top. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 14,89

Dividendrendement (Dividend Yield Annualized) 0%

Koers-winst (Estimated P/E (12/2013))          9,8

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.