SBM vormt weer een hogere bodemSprinterAlert: wij kopen 192 SBM Offshore Sprinter Long 8,30 ISIN NL0010216818 tegen de actuele koers (momenteel 5,20 euro)

SBM Offshore heeft de afgelopen maanden grote koerssprongen laten zien. De misstanden zijn naar de achtergrond verdwenen en het probleemproject Yme is geschikt.

SBM vormt weer een hogere bodem

De koers van SBM steeg van onder € 8 naar € 13 zodat weer mag worden gesproken van een stijgende trend.

De koopkrachtindicator laat ook nog steeds zien dat de koopkracht groot is. De RSI kwam alweer tweemaal boven 70% en daalde niet meer onder 40% zodat sprake is van een nieuwe ‘bull range’.

De kans is nog steeds aanwezig dat de koers de aanval op de top rond € 16 voortzet. Nu de koers van SBM opnieuw een hogere bodem laat zien, stappen we weer in. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 12,66

Dividendrendement (Dividend Yield Annualized) 0%

Koers-winst (Estimated P/E (12/2013))          8,97

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. Daarnaast is hij senior vermogensbeheer bij Kairos Asset Management in Huizen en fondsbeheerder van het BeursBulletin Beleggingsfonds. De auteur heeft middels het BeursBulletin Beleggingsfonds diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.