Nog [tjopcd]

Hoe u verlies op de beurs per direct kunt stoppen

grafiek dalend kader rood erdoor

Ik heb u de laatste tijd vaak slecht nieuws gebracht. Zoals: 90% van de particuliere beleggers verliest geld op de beurs. En: veel particulieren hebben een te laag Financieel IQ om te slagen op de beurs.

U bent gaan beleggen om uw financiële armslag te verruimen, voor een onbezorgde oude dag. Of om de studie van de kinderen te kunnen financieren. Of… Daar gaan uw plannen, uw dromen, uw voornemens, uw vrijheid…

Herkent u één of meer van deze problemen?
 • Via de beurs hoopt u op een gezonde financiële toekomst, maar u bent nog geen stap verder
 • U bent blij met kleine winstjes, jammer dat ze zo vaak worden afgewisseld met grote verliezen
 • De verliezen nemen toe, ondanks dat u  het financiële nieuws op de voet volgt
 • Gelukkig heeft uw gevoel u nog nooit in de steek gelaten, toch?
 • U verzucht wel eens: was er maar ergens een goede handleiding die me houvast biedt…

De oorzaken van structurele verliezen

Structureel verliezen op de beurs kent twee belangrijke oorzaken. U kunt er eenvoudig iets tegen te doen:

1. De meeste beleggers zijn hun emoties niet de baas

Particuliere beleggers laten zich veelal leiden door emoties. Bij verlies wordt het verlies niet genomen. In plaats daarvan wacht u in de hoop dat het wel weer zal goed komen. Maar dat gebeurt vaak niet… nog meer verlies!
Bij winst hebben veel particuliere beleggers de neiging die winst zo snel mogelijk te verzilveren. Vaak te snel. Beleggen moet u tegen uw gevoel in doen. En dat kan alleen als u de cijfermatigheid der dingen begrijpt.

2. Veel particuliere beleggers hebben een laag Financieel IQ

De andere oorzaak van verlies is een gebrek aan financiële kennis. Uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van De Nederlandsche Bank, blijkt dat mensen met een hoog Financieel IQ gemiddeld 81.000 euro meer vermogen bezitten dan mensen met een laag Financieel IQ.

Is beleggen wel verstandig?

JAZEKER! Al was het maar om uw vermogen in tact te laten. Reken maar mee: de (officiële) inflatie staat op 2,6%. Bovendien moet u over uw vermogen 1,2% vermogensrendementsheffing afdragen. U heeft daarom al minimaal 3,8% rendement nodig! Geen spaarrekening die dat biedt. Door te sparen wordt uw vermogen jaar in jaar uit minder waard. Kijk maar de cijfers, als u helemaal niets doet, wordt uw vermogen steeds minder waard:

Schermafbeelding-2013-10-31-om-18.14.06

Hoe kunt u verliezen stoppen?

harmMijn naam is Harm van Wijk, oprichter van Beleggen.com en BeursBulletin.nl. Ik heb in het verleden veel geld verloren met beleggen, De fouten die ik heb gemaakt, hoeft u natuurlijk niet meer te maken. Daarom ben ik Beleggen.com en BeursBulletin.nl begonnen. Daar geef ik waardevolle informatie en educatie. Ik vertel precies welke beslissingen ik neem en waarom en ik geef regelmatig adviezen.

Werk aan uw Financieel IQ en u werkt aan uw vermogen!

Door aan uw Financieel IQ te werken, werkt u volgens de onderzoeken aan uw vermogen. Een hoog Financieel IQ heeft natuurlijk meer voordelen. Zo kunt u beter gefundeerde beslissingen nemen en laat u zich minder van de wijs brengen door uw emoties.

Aan uw Financieel IQ werken kan op verschillende manieren. Op de site beleggen.live leest u veel informatie over beleggen. Beleggen.com organiseert regelmatig webinars en seminars waarmee u uw Financieel IQ kunt verhogen. En… ik heb een bijzonder aanbod voor u.

Verdien structureel geld op de beurs

U belegt om rendement te behalen. Ik heb drie e-boeken geschreven over Geld Verdienen op de beurs. Deze boeken zijn door duizenden beleggers aangeschaft. Bestsellers die achtergrondkennis bieden, technieken en strategieën. Het heeft de lezers letterlijk duizenden euro’s rendement opgeleverd.

Stelt u zich eens voor dat u met een kleine, eenmalige investering:

 • uw verliezen zou omzetten in winst
 • dubbele procentcijfers rendement zou maken
 • de beurs voortaan zou kunnen verslaan

Een aanbod waarmee u direct rendement maakt

Eerlijk is eerlijk: het aanbod dat ik zo ga doen is een weggevertje. Zeker omdat u met één succesvolle trade al uit de kosten bent. De waarde van de boeken is 197 euro per stuk. Op dit moment worden ze verkocht voor 47 euro per stuk omdat ik vind dat lage kosten het eerst verdiend zijn.

U investeert echter geen 3×47 euro voor deze boeken! Speciaal voor lezers van het gratis e-boek ‘7 Geheimen van Succesvol Beleggen’, heb ik een voordelig aanbod. Lees vooral verder!

alle boeken

Alle handleidingen over beleggen die u nodig heeft
voor slechts 97 47 euro!

Deze drie belangrijke handleidingen zijn duizenden keren gekocht en door grote groepen beleggers gelezen:

 • Geld Verdienen Met Aandelen
 • Geld Verdienen Met opties
 • Geld Verdienen Met Sprinters, Speeders en Turbo’s

In de handleidingen ga ik diep in op de onderliggende producten, de marktprincipes en u ontdekt wat u wel en vooral niet moet doen. Bovendien onthul ik in elk boek een aantal winstgevende strategieën.

Ontdek in de handleidingen:

 • Hoe u geld verdient met aandelen, opties, sprinters, speeders en turbo’s
 • Verschillende unieke strategieën waarmee u direct rendement kunt maken
 • Strategieën om uw portefeuille te beschermen tegen koersdalingen
 • Hoe kunt inspelen op een dalende markt
 • Hoe u een verlies op aandelen snel weer kunt repareren
 • Hoe u altijd kunt winnen van de beurs
 • En nog veel en veel meer!

Uw investering van 97 47 euro levert u dit op:

 • U laat uw geld voor u werken (in plaats van te werken voor uw geld)
 • U zorgt zelf voor de financiële toekomst zonder zorgen die u voor ogen heeft
 • U heeft geen zorgen over een pensioentekort
 • De studie van uw kinderen is gewaarborgd
 • U kunt doen en laten wat u wilt

PLUS:
Voor 247 euro aan waardevolle bonussen!

Misschien denkt u nu dat er ergens een addertje onder het gras zit, maar zo is het niet. Ik ben er zeer van overtuigd dat de handleidingen u precies geven wat u zoekt. Dat u daarmee voortaan winst kunt maken op de beurs. En omdat ik het belangrijk vind dat iedereen winst kan maken, heb ik een aantal speciale bonussen voor u. Waarde 247 euro, gratis voor u bij aanschaf van de drie handleidingen.

Bonus 1: Opbrengstcalculator
twv 27 euro GRATIS!

Bereken de potentiële opbrengst van call opties bij verschillende groeiscenario’s. Door verschillende calls te vergelijken, ziet u welke call het beste resultaat geeft als  uw visie uitkomt. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Bonus 2: Calculatiesheet
twv 27 euro GRATIS!

Welke combinatie (straddle) is beter?

Welke combinatie (straddle) is beter?Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Bonus 3: Margincalculator
twv 27 euro GRATIS!

Bereken hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie. U kunt tevens zien wat de maximale premie is waarop u de positie moet sluiten. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Bonus 4: Geschiktheidscalculator
twv 27 euro GRATIS!

Welke optie is het meest geschikt?

Met de geschiktheidscalculator maakt u een rendementsberekening voor het gedekt schrijven van callopties. Op die manier weet u welke het meest geschikt is. De waarde van deze calculator is 27 euro, nu GRATIS!

Super Bonus: 5%-rendementsabonnement
twv 139 euro GRATIS!

Wanneer u nu investeert in de handleiding Geld Verdienen Met Opties, ontvangt u bovenop de extra bonus nog een Super Bonus: het 5%-rendementsabonnement op OptieAlert cadeau ter waarde van 139 euro. U ontvangt onze beleggingsinformatie totdat het rendement van 1000 euro op onze modelportefeuille is behaald.
OptieAlert is een dienst van BeursBulletin die uitsluitend optietips op aandelen verstrekt. U wordt per e-mail en SMS volledig begeleid bij zowel het openen als het sluiten van een positie.

Schermafbeelding 2013-10-31 om 18.57.42

Nu tijdelijk geen 97 euro maar 47 euro. Meer dan 50% korting!

Investeer nu in deze 3 handleidingen
omdat u dan betere rendementen behaalt!

Nog niet overtuigd? Dit vinden anderen van onze handleidingen en andere diensten

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald. BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” Jan Leliveld, Aalsmeer
“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!”
Martin Sijbolts, Groningen
Ewald Tan “Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” Ewald Tan, Tilburg

Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!”
 Aloys Scholl, Venray

30 dagen lang: 100% niet goed – geld terug garantie

Waar ben ikzelf het beste mee geholpen? Met klanten die tevreden zijn. Daarom doe ik er alles aan om u tevreden te stellen en kom ik uitsluitend met producten waarvan ik weet dat ze aan mijn strenge kwaliteitsnorm voldoen. U krijgt een 100% niet goed – geld terug garantie op de handleidingen. Mocht u ontevreden zijn, laat het me binnen 30 dagen weten en u ontvangt uw geld terug.

Profiteer vandaag nog van dit unieke aanbod omdat u geen enkel risico loopt.

Met vriendelijke groet,

Drs. Harm van Wijk

P.S. Met deze handleidingen kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen op de beurs. Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk!
P.P.S. Met de 100% niet goed, geld terug garantie loopt u geen enkel risico.
P.P.P.S. Nergens anders in Nederland krijgt u de bonus spreadsheets waarmee u eenvoudig de beste opties kunt selecteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.