SprinterPortefeuille webinar en cursus

SprinterPortefeuille van startIn verband met de lancering van de SprinterPortefeuille organiseren wij een webinar en een cursus. Tijdens dit online seminar ga ik in op alle vragen over deze nieuwe portefeuille.

Op maandag 9 juli 2012 doe ik vanaf 20:00 uur een live “vraag en antwoord video uitzending” waarin ik al uw vragen ga beantwoorden. U kunt me alles vragen over beleggen in het algemeen en Sprinters in het bijzonder.

Plaats simpelweg een vraag als reactie op https://beleggen.com/sprinterportefeuille-webinar en ik beloof u dat ik deze live ga beantwoorden. Ook tijdens de uitzending kunt u vragen blijven stellen. Des te meer vragen u stelt, des te waardevoller deze uitzending zal worden. Alvast bedankt!

Wilt u de winstgevende posities voor deze gratis SprinterPortefeuille niet missen? Vul dan uw e-mailadres in op http://www.beursbulletin.nl/sprinter

Daarnaast nodigen wij u graag uit voor een minicursus Cursus Succesvol beleggen met Sprinters op woensdag 22 augustus. BeursBulletin en ING nodigen u graag uit in ‘Het Zandkasteel’ van ING, Hoogoorddreef 888 te Amsterdam.

De cursus start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur met aansluitend een borrel. Wij heten u vanaf 19.00 uur van harte welkom met een kopje koffie of thee. Tijdens deze avond ervaart u hoe u veilig en verantwoord in Sprinters kunt handelen en optimaal kunt profiteren van onze berichten. Deelname is gratis.

Klik hier voor informatie of om u direct aan te melden

U kunt één introducé meenemen. Als u dit aangeeft op het inschrijvingsformulier, dan kunnen wij een extra plaats voor hem/haar reserveren.

2 antwoorden
 1. Math
  Math zegt:

  Wat is het (maximale) risico van een sprinter; dat je (alleen) de inleg/aankoop kwijt bent?

  Of meer zoals bij het schrijven van ene call of put?

  Mvg,

  Math

  Beantwoorden
 2. Harm
  Harm zegt:

  Het (maximale) risico van een sprinter is inderdaad dat je (alleen) de inleg/aankoop kwijt bent. In de praktijk wordt er nog een restwaarde uitgekeerd omdat er een buffer is (het verschil tussen de stopprijs en het financieringsniveau)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.