optie-alert

Start BeursBulletin Beleggingsfonds

Met dit fonds wordt belegd volgens de strategie die sinds 1 januari 33,7% winst na kosten mee werd behaald. Uniek is dat je geen vaste kosten betaald voor het fonds. Er wordt alleen een performance fee van 10% berekend. 90% van de winst is dus voor jou en 10% wordt gebruikt om onze kosten te dekken.

Het grote voordeel is dat beleggers op een eenvoudigere manier kunnen beleggen volgens het systeem van BeursBulletin.nl: het beleggingsfonds neemt voor deelnemers posities in. Bovendien worden er aanzienlijke schaalvoordelen behaald ten aanzien van provisie en betaal je geen abonnementskosten, hetgeen je rendement natuurlijk ten goede komt. Voor jouw veiligheid wordt het geld geadministreerd bij een separate stichting. 

Succesvol beleggen is in deze markt wel degelijk mogelijk: het rendement OptieAlert bedraagt ruim 30% sinds 1 januari, terwijl de AEX over dezelfde periode op 2,9% staat. En dat terwijl het risico bij een belegging in de AEX, vanwege de grote schommelingen afgelopen jaar, ook nog eens groter lijkt. Zo dook de AEX aan het begin van het jaar onder 380 punten, waar een paar maanden eerder nog bijna 480 punten op het bord prijkte. Na een herstel tot 458 punten, dook de AEX onder 410 punten om weer op te veren naar 466 punten. Zie de grafiek van de AEX over 2016.

aex-2016

Wanneer we kijken naar de resultaten van Optie-Alert, dan zien we een gestaag stijgende lijn, ondanks de turbulentie op de AEX. Dankzij het systeem van BeursBulletin worden winstgevende posities aangehouden en verliezen snel afgekapt. Op deze wijze blijft uw risico beperkt en uw kapitaal gestaag toenemen.

 optie-alert

Bovendien wordt momenteel het neerwaartse risico afgedekt middels  gekochte putopties op de AEX-index. Daardoor slaagde BeursBulletin er in de AEX-index ruimschoots te verslaan. We doen dit met bijvoorbeeld covered straddles, Iron Condors en Iron Butterflys. De minimale inleg van het fonds bedraagt € 10.000 per deelnemer.

Bewaarder

Stichting Administratiekantoor BeursBulletin.nl

Rokebrandlaan 2

1261 WV Blaricum

 

Beheerder

BeursBulletin Alerts B.V.

Rokebrandlaan 2

1261 WV Blaricum

 

Tel: +31 (035) 737 0440

Fax: +31 (084) 750 25 78

info@beursbulletin.nl

 

2 antwoorden
 1. CD
  CD zegt:

  Wat mij betreft is het geld op rekening van een bedrijf niet echt veilig te noemen. De vraag is welke zekerheid is er dat je het ook weer terugkrijgt.

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Het geld staat op de rekening van een stichting en dus niet op de rekening van een bedrijf. Dit is ook de wijze waarop een notaris werkt. Deze stichting staat volledig los van het bedrijf.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.