Marcus de Maria komt naar NederlandMorgenavond om 20.00 uur geeft Marcus de Maria het Live online seminar (webinar) over hoe je sneller en effectiever vermogen kunt opbouwen.

Marcus heeft de afgelopen 5 jaar een consistent track record van meer dan 100% rendement per jaar met de actieve investeringsstrategieën (Forex, CFD’s, spread betting) en leert part time beleggers rendement te behalen van 36% per jaar met minder actieve strategieën. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, gebruik dan de onderstaande link:

Klik hier voor meer informatie over het webinar 11 november met internationale spreker Marcus de Maria.

Marcus de Maria is internationaal een gerespecteerd trainer/spreker op het gebied van welvaart, mindset en beleggingen. Met zijn beste cursisten investeren ze ook als ‘venture capitalist’ in start-ups en snel groeiende bedrijven via crowd funding.

Daarnaast heeft hij voor de deelnemers aam zijn trainingen (2 daagse workshops waarbij de deelnemers actief aan de slag gaan met computers), een “managed accounts trading service”. Oftewel, zijn team van traders gaan full time aan de slag met jouw eigen account zodat je het rendement kan halen dat ver boven je eigen verwachtingen ligt.

Bekijk eerst het Live Webinar en zet zelf ook versnelde stappen om je eigen financiele situatie en dat van je naasten te verbeteren.

Je kunt je nu nog volledig kosteloos deelnemen maar het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus meld je direct aan en stel ook jouw persoonlijke vraag aan de expert zelf.

Klik hier om je nu nog gratis aan te melden voor het Live webinar dinsdagavond!

Tot morgenavond!

Met vriendelijke groet,
Harm van Wijk

PS de directe link om je aan te melden ishttps://im212.infusionsoft.com/app/form/webinar-marcus-de-maria-via-beursbulletin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.