Reviews

Dit is wat klanten, partners en collega’s over beleggen.com zeggen…

Enkele Google reviews:

“Een heel goede methode, ik ging nat en realiseerde me dat ik een systeem nodig had. Je moet echter begrijpen hoe het systeem werkt om het te kunnen volgen. Alles is onderbouwd met cijfers.”
MANAGER ICT SERVICES UIT UTRECHT

MOHSIN MUKHTAR

Die groene en rode pijlen zijn fantastisch. Voor ik jou leerde kennen verloor ik geld. Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb.”
ADVOCAAT EN BELASTINGKUNDIGE IN HOOGLAND

MR. W.J. DE VRIES-MULDER

“Deskundig, analitisch en integer, je moet het systeem volgen en dat is zeer lastig. Je geeft hiervoor alle tools. Op basis van onderzoek naar de afgelopen 30 jaar geeft dit je een enorm groot concurrentie voordeel.”
EIGENAAR VAN LUGTENBURG FINANCIEEL ADVIES UIT NOOTDORP

RENE LUGTENBURG

“Ik werk al veel jaren als financieel manager. Ik heb het boek van Harm gelezen en dat helpt me heel goed in het kiezen van mijn aandelen en  geeft ook een duidelijke strategie. De Trading Navigator methode heb ik ruim een half jaar geleden ontdekt en die werkt heel prettig.”

SQUAD LEADER FINANCE UIT NOORDHOVE

ESTHER BAARS

“Ik heb heel veel geleerd vooral door de kleine groepen waardoor je al je vragen kunt stellen. 90% van de mensen verliest op de beurs.  Vooral bij opties is veel begeleiding nodig omdat dit zeer complex is.  Daarom is het belangrijk om in jezelf te investeren. Eigenlijk is het dan heel simpel.”

BELEGGER UIT ROTTERDAM

GUNO PELGRIM

“Je gaat anders tegen beleggen aankijken. Ik heb nu een mooi rendement en ik zit nu eindelijk op de goede weg. Ik weet nu waarom ik en welke fouten ik maakte en je leert van de vragen van anderen.”

BELEGGER UIT DONGEN

PETER VAN DER MAADE LUGTENBURG

“Een methode om te weten wat je moet doen. Het is statisch onderbouwt en je legt goed uit hoe je tot het systeem bent gekomen. Het is voor iedereen geschikt: voor beginners, maar ook mensen die veel ervaring hebben.”

PROFESSIONEEL BELEGGER

RENE LUGTENBURG

“Het geeft rust omdat emoties worden uitgeschakeld. Ik vind het bewonderenswaardig dat iemand zijn eigen strategie deel. Harm deelt alles met ons. De Trading Navigator geeft duidelijk aan wanneer je moet kopen en wanneer te verkopen.”

INVESTEERDERS UIT BENISSA, SPANJE

DIRK EN HANNEKE SMIT-LINDENBURG

“De Trading Navigator is een gigantisch hulpmiddel omdat het aangeeft wanneer je moet kopen en wanneer je moet verkopen. Een kind kan de was de doen.”

SR FINANCIEEL ADVISEUR UIT UTRECHT

PIETER JAN VAN DEN BRINK QT (QUALIFIED TREASURER)

32+ Jaar beleggers ervaring

21.000+ Beleggers geholpen

2300+ Expert blogs over beleggen

16+ Doorgewinterde beleggingsmentoren

Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint!

Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken.

Dat kan zeer goed met aandelen.
Thx voor het delen Harm!
Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden

Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger. Geeft duidelijke informatie over kansen en risico’s.

Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers.

De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!

Wim van Steijn

Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen.

De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd.

Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen.

Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.

Dick Albers

1037 Beleggers online gecoacht

796 Beleggers live gecoacht

49 Beleggers aanwezig bij laatste Live event

Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is:

lees het boek goed, maak u de inhoud eigen en als u zijn stappenplan wilt gaan volgen:

hou vol!

Jaap van Duijn – beleggingsexpert, fondsmanager, en hoogleraar aan de UvA en de EUR

‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger.

Dit boek biedt een leidraad voor de ambitieuze belegger die duidelijk omschreven doelstellingen nastreeft wat betreft de resultaten. Het helpt met het formuleren van die doelstellingen en vervolgens met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken.
Ook de psychologie komt aan bod.

Als belegger heb je een bepaalde mindset nodig. Als je die niet al hebt, kun je zorgen dat je hem krijgt. Op die manier wordt de kans op succes veel groter. Want beleggen moet je niet zien als een hobby die geld mag kosten, maar als business die geld moet opleveren, aldus de auteur.’

Klaas Steenhuis
Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf

‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet.

Te snel ben je als belegger geneigd om ‘op het gevoel’ en ‘met emotie’ bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn.

De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’

Tom Lassing
Beursbox.com

Nieuw met beleggen op de beurs?

harm-van-wijk-training

Volg deze simpele stappen om een vliegende start te maken:

Stap 1: Registreer u voor mijn gratis online starterstraining:
https://slim.beleggen.com/training

Stap 2: Lees mijn gratis boek:
https://www.10stappen.com/

Stap 3: Verbind met de community:
https://mijn.beleggen.com/

Stap 4: Participeer in een kickstart event:
https://slim.beleggen.com/eendaagse-training

Stap 5: Start met de software inclusief coaching:
https://slim.beleggen.com/tradingnavigator

Stap 6: Groei met expert updates en Q&A’s:
https://slim.beleggen.com/slim

Stap 7: Laat uw geld beleggen door mij en mijn team:
https://www.bfm.tools/

Bekijk hier wat klanten, partners en collega’s zeggen over beleggen.com:
https://beleggen.com/succes-verhalen

Succes!

Harm van Wijk van team beleggen.com

referenties

Ik heb meer kennis over beleggen dankzij de goede uitleg en heb nu een andere kijk erop dan voorheen

Ik raad het iedereen aan die beginnend is en aan de slag wilt met beleggen. Geld op je spaarrekening gaat je toch alleen maar geld kosten, dus kan je dit beter in de lessen van Harm van Wijk stoppen.

Jeffrey Klinkenberg

Je gaat veel minder risico vol in aandelen .  ==> Voorheen hoopte en gokte je dat een aandeel dat je kocht wel zou stijgen. Met de Trading Navigator wordt je hier voor een stuk geholpen en vooral mentaal bij geholpen. Je kunt met een kleiner inleg bedrag even goede resultaten halen en ook nog een beschermd handelen. Handelen met zelf te bepalen goede risk/reward door het aanleren in klare taal van verschillende optie strategieën. Geleerd om uw verlies ALTIJD te managen alvorens te handelen en uw posities zodanig te managen dat profits blijven runnen.

Je wordt voor een zeer scherpe prijs zeer sterk ondersteund en via community ook veel bijleert en omdat de ondersteuning zeer goed is en elke vraag zeer snel wordt behandeld.

Ivo Van den Bosch

Ik heb me niet eerder zo relaxed gevoeld bij het handelen. Bij Beleggen.com krijg je de kennis aangereikt om te leren beleggen als een pro.

Met Harm’s systeem, een uitgewerkt plan en onderbouwde visie kan ik beter anticiperen en stap ik niet telkens weer in een emotionele achtbaan.

Steffen van Assche  

Zeer goed gepresenteerde eebinars met veel goede tips en voorbeelden. Ook met duidelijke waarschuwingen dat je een goed plan moet hebben om in de verschillende omstandigheden verliezen te beperken.

Garvey Buysrogge

Je ziet wat er beter kan met beleggen en de fouten die je kan maken met beleggen. En wat ik belangrijk vindt beleggen in 5 minuten per week. Het is moeilijk tot onmogelijk  om je doelstellingen zonder deze cursus te behalen.

Henk Platje 

Leerzaam,interessant, begrijpelijk, duidelijk

Marc Arnouts 

Harm is een persoon die legt het goed uit aan zijn cursisten, heeft veel ervaring en dat zie je ook. Legt het goed, service is netjes, goede stof. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie die er ook belangstelling voor hebben.

Elvin Muller

“Hartelijk dank voor de boeiende en leerzame cursus. Jouw kennis en ervaring zijn duidelijk heel groot. Daarnaast heb je er zichtbaar heel veel tijd en moeite gestopt.
 
De Trading Navigator geeft ons extra richting en slagkracht op het speelveld van de beurs. Met dit door jouw ontwikkelde gereedschap beperk je eventuele verliezen en verkoop je “de stijgers” op het juiste moment. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die zijn resultaten op de beurs sterk wil verbeteren.
Jasper Rispens

In 6 weken krijg je een breed overzicht van beleggingsmethodes bedoeld om regelmatig en gestaag geld te verdienen op de beurs, b.v. om een extra maandelijks inkomen te verkrijgen. Het programma geeft veel bruikbare, algemene, informatie (les 3 en 4). Voor mij was het beste gedeelte de voorbeelden met echte data en de tips over beheer en monitoring van de posities (les 5 en 6).

Dit is een nuttig programma voor iedereen die zijn/haar kennis over beleggen wil vergroten met als doel succesvoller te zijn op de beurs.

Alex Deutz

De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.

Joan Busch

De lesstof wordt gegeven door een deskundige persoon die weet wat hij kan en doet.

Peter Ziel

De training was duidelijk en vol met informatie. Je kan het in je eigen tempo volgen en je kan het steeds weer terugkijken.

Ilse Teune

Zo eenvoudig mogelijke en volledige uitleg met praktische voorbeelden. Alle strategieën komen aan bod en alles binnen een aanvaardbare tijdsperiode.

Ivo Michiels

Een handvat om beslissingen te nemen. De Trading Navigator was voor mij een eyeopener!

Rolf Koning

-eenvoudig in het gebruik
-weinig tijd mee kwijt
-doeltreffend
De trading navigators zijn met name geschikt voor de actieve belegger, welke niet de hele dag achter zijn scherm wil zitten. Met een paar momenten in de week, wordt beleggen weer leuk!

Peter Groenenboom

Aan de Trading Navigators is grondig onderzoek voorafgegaan. Ze geven daarom met een bepaalde mate van zekerheid aan wanneer in of uit te stappen. Dit is heel concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen en indices. Eigenlijk zijn de Trading Navigators geschikt voor zowel de beginnende als ervaren belegger. De beginnende belegger kan er de meest kansrijke aandelen mee selecteren, terwijl de meer ervaren belegger met optie constructies de bandbreedtes kan gebruiken die door de Trading Navigator wordt berekend.

Bram Voermans

Het is duidelijk, werkt simpel en maakt het traden een precisie werk.

Raymond Last

Helpt je bij het selecteren van kansrijke aandelen
Het systeem van de trading navigators heeft zijn waarde bewezen
Het is tijdsbesparend

Paul Engelen

Eenvoudig te gebruiken tool.
Overzichtelijke presentatie van indicatoren en signalen.
Duidelijke koop en verkoop signalen.
Gebruik kost weinig tijd door de eenvoudige opzet.
Profiteer maximaal van upwaardse trends en stap vroegtijdig uit neerwaardse trends.

Een onmisbare tool voor iedere belegger die beleggen serieus neemt en streeft naar een goed jaarlijks rendement zonder te willen gokken op de beurs.

Henk vd Heijden

Ik heb het 6 weekse programma gevolgd en meer inzicht gekregen in mogelijke strategieën.
Hoe zitten deze strategieën in elkaar.
Hoe kun je ze inzetten.
Ik ga nu met vertrouwen meer ervaring opdoen.

Ik zou iedereen die wil gaan beleggen aanraden om het coachings programma te volgen. Zo wordt je aan de hand meegnomen door verschillende strategieën.

Willy