Reviews

Dit is wat klanten, partners en collega’s over beleggen.com zeggen…

Enkele Google reviews:

“Een heel goede methode, ik ging nat en realiseerde me dat ik een systeem nodig had. Je moet echter begrijpen hoe het systeem werkt om het te kunnen volgen. Alles is onderbouwd met cijfers.”
MANAGER ICT SERVICES UIT UTRECHT

MOHSIN MUKHTAR

Die groene en rode pijlen zijn fantastisch. Voor ik jou leerde kennen verloor ik geld. Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb.”
ADVOCAAT EN BELASTINGKUNDIGE IN HOOGLAND

MR. W.J. DE VRIES-MULDER

“Deskundig, analitisch en integer, je moet het systeem volgen en dat is zeer lastig. Je geeft hiervoor alle tools. Op basis van onderzoek naar de afgelopen 30 jaar geeft dit je een enorm groot concurrentie voordeel.”
EIGENAAR VAN LUGTENBURG FINANCIEEL ADVIES UIT NOOTDORP

RENE LUGTENBURG

“Ik werk al veel jaren als financieel manager. Ik heb het boek van Harm gelezen en dat helpt me heel goed in het kiezen van mijn aandelen en  geeft ook een duidelijke strategie. De Trading Navigator methode heb ik ruim een half jaar geleden ontdekt en die werkt heel prettig.

SQUAD LEADER FINANCE UIT NOORDHOVE

ESTHER BAARS

“Ik heb heel veel geleerd vooral door de kleine groepen waardoor je al je vragen kunt stellen. 90% van de mensen verliest op de beurs.  Vooral bij opties is veel begeleiding nodig omdat dit zeer complex is.  Daarom is het belangrijk om in jezelf te investeren. Eigenlijk is het dan heel simpel.”

BELEGGER UIT ROTTERDAM

GUNO PELGRIM

“Je gaat anders tegen beleggen aankijken. Ik heb nu een mooi rendement en ik zit nu eindelijk op de goede weg. Ik weet nu waarom ik en welke fouten ik maakte en je leert van de vragen van anderen.”

BELEGGER UIT DONGEN

PETER VAN DER MAADE LUGTENBURG

“Een methode om te weten wat je moet doen. Het is statistisch onderbouwt en je legt goed uit hoe je tot het systeem bent gekomen. Het is voor iedereen geschikt: voor beginners, maar ook mensen die veel ervaring hebben.”

PROFESSIONEEL BELEGGER

RENE LUGTENBURG

“Het geeft rust omdat emoties worden uitgeschakeld. Ik vind het bewonderenswaardig dat iemand zijn eigen strategie deel. Harm deelt alles met ons. De Trading Navigator geeft duidelijk aan wanneer je moet kopen en wanneer te verkopen.”

INVESTEERDERS UIT BENISSA, SPANJE

DIRK EN HANNEKE SMIT-LINDENBURG

“De Trading Navigator is een gigantisch hulpmiddel omdat het aangeeft wanneer je moet kopen en wanneer je moet verkopen. Een kind kan de was de doen.”

SR FINANCIEEL ADVISEUR UIT UTRECHT

PIETER JAN VAN DEN BRINK QT (QUALIFIED TREASURER)

34+ Jaar beleggers ervaring

102.000+ Beleggers geholpen

2300+ Expert blogs over beleggen

16+ Doorgewinterde beleggingsmentoren

Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint!

Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken.

Dat kan zeer goed met aandelen.
Thx voor het delen Harm!
Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden

Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger. Geeft duidelijke informatie over kansen en risico’s.

Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers.

De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!

Wim van Steijn

Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen.

De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd.

Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen.

Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.

Dick Albers

1037 Beleggers online gecoacht

796 Beleggers live gecoacht

49 Beleggers aanwezig bij laatste Live event

Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is:

lees het boek goed, maak u de inhoud eigen en als u zijn stappenplan wilt gaan volgen:

hou vol!

Jaap van Duijn – beleggingsexpert, fondsmanager, en hoogleraar aan de UvA en de EUR

‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger.

Dit boek biedt een leidraad voor de ambitieuze belegger die duidelijk omschreven doelstellingen nastreeft wat betreft de resultaten. Het helpt met het formuleren van die doelstellingen en vervolgens met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken.
Ook de psychologie komt aan bod.

Als belegger heb je een bepaalde mindset nodig. Als je die niet al hebt, kun je zorgen dat je hem krijgt. Op die manier wordt de kans op succes veel groter. Want beleggen moet je niet zien als een hobby die geld mag kosten, maar als business die geld moet opleveren, aldus de auteur.’

Klaas Steenhuis
Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf

‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet.

Te snel ben je als belegger geneigd om ‘op het gevoel’ en ‘met emotie’ bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn.

De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’

Tom Lassing
Beursbox.com

Nieuw met beleggen op de beurs?

harm-van-wijk-training

Volg deze simpele stappen om een vliegende start te maken:

Stap 1: Registreer u voor mijn gratis online starterstraining:
https://slim.beleggen.com/training

Stap 2: Lees mijn gratis boek:
https://www.10stappen.com/

Stap 3: Verbind met de community:
https://mijn.beleggen.com/

Stap 4: Participeer in een kickstart event:
https://slim.beleggen.com/eendaagse-training

Stap 5: Start met de software inclusief coaching:
https://slim.beleggen.com/tradingnavigator

Stap 6: Groei met expert updates en Q&A’s:
https://slim.beleggen.com/slim

Stap 7: Laat uw geld beleggen door mij en mijn team:
https://www.bfm.tools/

Bekijk hier wat klanten, partners en collega’s zeggen over beleggen.com:
https://beleggen.com/succes-verhalen

Succes!

Harm van Wijk van team beleggen.com

referenties

Ik heb meer kennis over beleggen dankzij de goede uitleg en heb nu een andere kijk erop dan voorheen

Ik raad het iedereen aan die beginnend is en aan de slag wilt met beleggen. Geld op je spaarrekening gaat je toch alleen maar geld kosten, dus kan je dit beter in de lessen van Harm van Wijk stoppen.

Jeffrey Klinkenberg

Je gaat veel minder risico vol in aandelen .  ==> Voorheen hoopte en gokte je dat een aandeel dat je kocht wel zou stijgen. Met de Trading Navigator wordt je hier voor een stuk geholpen en vooral mentaal bij geholpen. Je kunt met een kleiner inleg bedrag even goede resultaten halen en ook nog een beschermd handelen. Handelen met zelf te bepalen goede risk/reward door het aanleren in klare taal van verschillende optie strategieën. Geleerd om uw verlies ALTIJD te managen alvorens te handelen en uw posities zodanig te managen dat profits blijven runnen.

Je wordt voor een zeer scherpe prijs zeer sterk ondersteund en via community ook veel bijleert en omdat de ondersteuning zeer goed is en elke vraag zeer snel wordt behandeld.

Ivo Van den Bosch

Ik heb me niet eerder zo relaxed gevoeld bij het handelen. Bij Beleggen.com krijg je de kennis aangereikt om te leren beleggen als een pro.

Met Harm’s systeem, een uitgewerkt plan en onderbouwde visie kan ik beter anticiperen en stap ik niet telkens weer in een emotionele achtbaan.

Steffen van Assche  

Zeer goed gepresenteerde webinars met veel goede tips en voorbeelden. Ook met duidelijke waarschuwingen dat je een goed plan moet hebben om in de verschillende omstandigheden verliezen te beperken.

Garvey Buysrogge

Je ziet wat er beter kan met beleggen en de fouten die je kan maken met beleggen. En wat ik belangrijk vindt beleggen in 5 minuten per week. Het is moeilijk tot onmogelijk  om je doelstellingen zonder deze cursus te behalen.

Henk Platje 

Leerzaam,interessant, begrijpelijk, duidelijk

Marc Arnouts 

Harm is een persoon die legt het goed uit aan zijn cursisten, heeft veel ervaring en dat zie je ook. Legt het goed, service is netjes, goede stof. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie die er ook belangstelling voor hebben.

Elvin Muller

“Hartelijk dank voor de boeiende en leerzame cursus. Jouw kennis en ervaring zijn duidelijk heel groot. Daarnaast heb je er zichtbaar heel veel tijd en moeite gestopt.
 
De Trading Navigator geeft ons extra richting en slagkracht op het speelveld van de beurs. Met dit door jouw ontwikkelde gereedschap beperk je eventuele verliezen en verkoop je “de stijgers” op het juiste moment. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die zijn resultaten op de beurs sterk wil verbeteren.
Jasper Rispens

In 6 weken krijg je een breed overzicht van beleggingsmethodes bedoeld om regelmatig en gestaag geld te verdienen op de beurs, b.v. om een extra maandelijks inkomen te verkrijgen. Het programma geeft veel bruikbare, algemene, informatie (les 3 en 4). Voor mij was het beste gedeelte de voorbeelden met echte data en de tips over beheer en monitoring van de posities (les 5 en 6).

Dit is een nuttig programma voor iedereen die zijn/haar kennis over beleggen wil vergroten met als doel succesvoller te zijn op de beurs.

Alex Deutz

De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.

Joan Busch

De lesstof wordt gegeven door een deskundige persoon die weet wat hij kan en doet.

Peter Ziel

De training was duidelijk en vol met informatie. Je kan het in je eigen tempo volgen en je kan het steeds weer terugkijken.

Ilse Teune

Zo eenvoudig mogelijke en volledige uitleg met praktische voorbeelden. Alle strategieën komen aan bod en alles binnen een aanvaardbare tijdsperiode.

Ivo Michiels

Een handvat om beslissingen te nemen. De Trading Navigator was voor mij een eyeopener!

Rolf Koning

-eenvoudig in het gebruik
-weinig tijd mee kwijt
-doeltreffend
De trading navigators zijn met name geschikt voor de actieve belegger, welke niet de hele dag achter zijn scherm wil zitten. Met een paar momenten in de week, wordt beleggen weer leuk!

Peter Groenenboom

Aan de Trading Navigators is grondig onderzoek voorafgegaan. Ze geven daarom met een bepaalde mate van zekerheid aan wanneer in of uit te stappen. Dit is heel concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen en indices. Eigenlijk zijn de Trading Navigators geschikt voor zowel de beginnende als ervaren belegger. De beginnende belegger kan er de meest kansrijke aandelen mee selecteren, terwijl de meer ervaren belegger met optie constructies de bandbreedtes kan gebruiken die door de Trading Navigator wordt berekend.

Bram Voermans

Het is duidelijk, werkt simpel en maakt het traden een precisie werk.

Raymond Last

Helpt je bij het selecteren van kansrijke aandelen
Het systeem van de trading navigators heeft zijn waarde bewezen
Het is tijdsbesparend

Paul Engelen

Eenvoudig te gebruiken tool.
Overzichtelijke presentatie van indicatoren en signalen.
Duidelijke koop en verkoop signalen.
Gebruik kost weinig tijd door de eenvoudige opzet.
Profiteer maximaal van upwaardse trends en stap vroegtijdig uit neerwaardse trends.

Een onmisbare tool voor iedere belegger die beleggen serieus neemt en streeft naar een goed jaarlijks rendement zonder te willen gokken op de beurs.

Henk vd Heijden

Ik heb het 6 weekse programma gevolgd en meer inzicht gekregen in mogelijke strategieën.
Hoe zitten deze strategieën in elkaar.
Hoe kun je ze inzetten.
Ik ga nu met vertrouwen meer ervaring opdoen.

Ik zou iedereen die wil gaan beleggen aanraden om het coachings programma te volgen. Zo wordt je aan de hand meegnomen door verschillende strategieën.

Willy

Deze 6-weekse training heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben in Q2 2020 begonnen met actief beleggen zonder enige achtergrondinformatie. Ondanks wat succesjes merkte ik al snel dat het minder eenvoudig was dan ik vooraf bedacht had en het aantal (potentiële) valkuilen legio waren. Dit heeft mij doen besluiten om aan jouw trainingsprogramma deel te nemen en mij iets meer te verdiepen in de materie. De training heeft mij:
– Geleerd beter om te gaan met emoties. Natuurlijk is het niet zo dat alle emoties nu onder controle zijn, zeker niet bij verliezen die genomen moeten worden, maar het ‘voelt’ al beter.
– Geleerd om aan money management te doen. Vooral dit aspect ontbrak aan mijn werkwijze. Het niet willen toegeven aan verliezen en daardoor nog meer geld verliezen is nu volledig onder controle. Al tijdens de trade bepaal ik mijn stop loss en houd daar strak aan vast.
– Gewezen op het hebben van een (of meerdere) doelen. Deze heb ik nu ook vastgelegd en daar wordt sindsdien hard aan gewerkt. Niet dat ik voorheen geen doelen had, maar door ze op te schrijven worden ze concreter en dat beïnvloed je motivatie positief.
– Bewust gemaakt van spreiding in de portefeuille. Nu had ik al enige spreiding in mijn bestaande portefeuille, maar na deze training ga ik er bewuster mee om en bepaal vooraf hoe mijn portefeuille eruit moet komen te zien.
Kortom, ik ben zeer blij met het resultaat en hoop hier niet alleen de positieve vruchten van te plukken, maar ook in de toekomst nog meer van je te horen.
Met vriendelijke groet,
Henk Veerbeek
Voor iedereen die met weinig geld wil gaan beleggen en niet van de diensten van een vermogensbeheerder gebruik kan of wil maken:
1) duidelijke instructies
2) waardevolle tools
3) discussie. en ervaring mogelijkheden
4) laag drempelig
5) diverse modellen worden aangedragen zodat iedereen wel zijn ding kan vinden van day trader tot 5 minuten per week
6) mogelijkheid om coaches te vinden

Hendrik van Eldik
Iedereen die zelf meer wil gaan doen zou het coachingsprogramma moeten volgen. Het is een prettige manier om meer te weten te komen over alle mogelijkheden:
Meer inzicht in de verschillende vormen/mogelijkheden van beleggen.
Ik ben veel beter na gaan denken over mijn strategie.
Ik heb veel ondersteuning gekregen in het proces om te bepalen wat eventueel wanneer te kopen.

Michel

Stapsgewijs wordt je meegenomen in de in’s en out’s van het beleggen. Je krijgt inzicht in de stappen die je moet nemen om tot een succesvolle belegger uit te groeien.  Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Terug kijken en proberen toe te passen.  Ik ben me erg bewust geworden dat ik mijn emoties uit moet schakelen en me aan het systeem moet houden. Dit valt niet altijd mee.

Door de diverse video’s te bekijken heb ik mijn kennis verdiept en heb ik een steviger bodem gezet met betrekking tot het handelen. De stof wordt helder uitgelegd en hij heeft een uitgebreid aanbod aan strategieën.

Ria Disseldorp

Beste Harm,

Ik wil je even bedanken voor de mooie resultaten, die ik tot nu toe behaalt heb, door gebruik te maken van de trading navigator. Ik ben op 1 november begonnen met een aandelenpakket van €67,500 en eindig dit jaar op €87,640 zo’n mooie 29,84%.
Op naar een mooi nieuw jaar en de beste wensen van mij gewenst.

Marco Coster

Je krijgt een heel duidelijk overzicht van de verschillende takken van beleggen en wordt gewezen op de gevaren en hoe die te herkennen en vermijden. Je leert verschillende strategieën en wat de voordelen daarvan zijn. Daarnaast kan je die toetsen aan wat best bij je past.
Je wordt nergens toe verplicht maar kan alles aan je eigen situatie aanpassen.

Ik raad het programma aan voor iedereen, de beginnende belegger die wegwijs gemaakt wil worden in het beleggen, de meer ervaren belegger die toch nog nood heeft aan een houvast of de zelfs de ervaren belegger voor wie het programma een goede refresh is.
Het programma bied je een vat vol met tips en leidraden om een succesvolle belegger te worden of te blijven.

Christ Biebuyck

Allereerst is het 6 weeks coachingsprogramma essentieel voor onervaren en startende beleggers. Er is een wereld voor me open gegaan. Ik ben in het verleden nooit verder gekomen dan beleggen in beleggingsfondsen. Het grote voordeel vind ik de duidelijke uitleg, maar ook de info over potentiële valkuilen. De uitleg over de trading navigator en de MeXeM sessies zijn van levensbelang om niet direct verkeerd te starten. Het 2e voordeel vind ik dat heel veel verschillende mogelijkheden van beleggen aan bod komen. Je krijgt een meer dan duidelijk beeld. Een klein puntje van kritiek is dat het me bij opties en short strangles af en toe begon te duizelen. Een nog meer basic uitleg over opties en het plaatsen van een optie spread bij MeXeM zou een mooie aanvulling zijn. Ook de opbouw van de training is sterk en heel informatief. Ook het laten gebruikmaken van de diverse tools heb ik als essentieel ervaren.

Ik zou elke startende belegger met klem adviseren dit programma te volgen. Ook voor een gevorderde belegger zou het programma, naar mijn idee, kunnen dienen als een opfris of reminder training.

Niek de Ridder

De Trading Navigator is een heel handige tool om zonder na te moeten denken wanneer je koopt en verkoopt. Je kan het op uw eigen tempo doen, je kan persoonlijke gerichte vragen stellen tijdens de 1 op 1 en je kan de bewegingen van aandelen en opties volgen die Harm doet en daaruit leren.

Beginnende beleggers zou ik zeker dit programma aanraden want die maken volgens mij inderdaad de klassieke fouten (met emotie handelen en geen strategie hebben). Omdat ik ook een beginnende belegger ben, kan ik niet oordelen of dit ook voor meer ervaren beleggers een meerwaarde heeft. Het is ook zeer toepasselijk voor beleggers die niet teveel tijd en energie in beleggen willen maar uiteraard wel iets meer dan iemand die het wil uitbesteden.

Simon Rubin

Je kan elk moment de coachingsprogramma doornemen en je leert elke keer wat nieuws. Je heb niet 1 ding waar je aan vast moet houden, maar je krijg meerdere opties om geld te verdienen. Ik zou het meer aanraden aan mensen die willen beleggen op lange termijn.

Ricardo Teerds

Begin niet zonder je doelstellingen te bepalen. Onderzoek wat voor type belegger je bent ( ik stap bijvoorbeeld nu niet in opties, want dat begrijp ik onvoldoende). Vol stap voor stap uitleg bij de trading navigator methode en de maandagmorgen sessies. Ik raad het mensen aan die interesse hebben in beleggen en nu nog jong zijn en dus alle tijd hebben om een goede gebalanceerde portefeuille te bouwen.

Marco Vriens

In korte tijd een goed begrip en inzicht krijgen in beleggen en een heldere basis om eerste stappen te nemen in zelf beleggen. Het platform bevat veel goede informatie om te starten met beleggen voor mij en mijn partner om samen te beleggen voor de oude dag.

Erik Klok

Een goede begeleiding, duidelijke en heldere taal en een leuke en vooral leerzame online gemeenschap van gelijkgestemden. Ik zou dit vrienden van mij zeker aanraden. Aangezien het voor iedereen te doen is en je geen uitgebreide studies gevolgd hoeft te hebben om het te snappen en vooral om uit te voeren.

M.S. Oosterhof

De benadering is veel breder dan beleggen alleen. Ook de mindset wordt op positieve wijze gestimuleerd alsmede de maatschappelijke betrokkenheid.

Ik was niet in gelegenheid om de 6 weken te doorlopen conform het programma. Dit blijkt achteraf ook geen probleem. Wellicht is dat iets om te benoemen aan geïnteresseerden, dat je als deelnemer niet strak gebonden bent aan het 6 weeks programma.

Harro Treur

Je leert met zekerheid en vertrouwen te beleggen. Geen domme emotionele aankopen doen zonder te weten wanneer te stoppen (Niet gokken).  Je ziet je vermogen groeien met mooi rendement als je je aan de ingestelde strategie in trading navigator houdt.

Met beleggen kun je een beetje de toekomst van de wereld sturen, je kan invloed hebben! Bewust participeren.

Joris van Kasteren

Ik wilde bekend raken met beleggen, meer kennis en vertrouwen. Ik raad het aan voor mensen die moeite hebben met het keuze moment om wel of niet in of uit te stappen en iedereen die wil beleggen en zelf weinig tijd heeft voor onderzoek. Ben inmiddels 8 weken onderweg en resultaat is in 15 jaar tijd niet zo goed geweest! Volg de buy en sell signalen via TN, volg de tiplijnen alerts, je leert in de praktijk wat er verteld wordt in het trainingsprogramma en beetje bij beetje wordt alles duidelijker.

Erwin Nijman

Webinars, coaching, watchlists en een schat aan andere info. Je kunt er zoveel mee winnen uiteindelijk. Want het geld dat je verdient in de loop der jaren kan je extra tijd en vrijheid geven. Wie wilt dat nou niet?!

Lionel Leeuwin 

Je leert leer de basis van beleggen en de werkwijzen en gedachten achter de trading navigator. Je leert ook hoe en waarom een strategie te bepalen. Ik raad het aan aan een ieder die wil gaan beleggen maar geen idee heeft wat er zoal bij komt kijken.

Thijs Kruijff

Ik heb een aantal weken geleden het Trading Navigators pakket aangeschaft. Bij dit pakket zat een 6 weeks coachingsprogramma wat erg interessant was. Ik heb alle lessen bekeken en in combinatie met de Trading Navigator ben ik goed uitgerust om te gaan beleggen. Ik vond de uitleg, hoe alles te installeren, zeer duidelijk
In de weken erna kwamen de verschillende beleggingsmogelijkheden aan bod en werden deze uitgebreid bespoken Verder volg ik op maandagmorgen de wekelijkse Trading update. Deze is zeer leerzaam om alles in de praktijk te zien.  Ik denk dat het coachingsprogramma geschikt is voor zowel beginner als gevorderd belegger doordat alles wordt besproken. Verder is het goed om de verschillende strategieën en het totaal programma ook nog als back up te hebben

Marc Zoethout

Als kleine startende belegger heb ik wel even getwijfeld om met deze training te starten. Blij dat ik het gedaan heb. De training heeft me een veel breder inzicht gegeven hoe te handelen: op basis van ratio en niet op basis van emotie en geloof me, dat is lastiger dan het lijkt. De navigator methode heeft me rust en vertrouwen gegeven en daar was ik nu net naar op zoek. De allerbelangrijkste les die ik heb geleerd is dat ik het zelf ook prima kan en als ik het kan, dan kan iedereen het. Ik heb nu een goed fundament voor een mooie financiële toekomst. Ik kan deze training aan alle startende beleggers aanbevelen voor een goed fundament alvorens te starten, alsook de belegger met ervaring. Je bent immers nooit uitgeleerd en in de training zijn genoeg tips die je een zetje in de goede richting kunnen geven en wie kan dat nou niet gebruiken?

Roy Van der Looij

Ik waardeer de
1) de trading navigator
2) de community
3) de wekelijkse updates van alles
4) gratis webinar

Ik raad het iedereen aan die met beleggen bezig is. Zowel ervaren als nieuwkomers omdat de community groot en sterk is en de TN werkt. Delen van ideeën en andere perspectieve kunnen we allemaal gebruiken. Zo vormen we een beter beeld en hebben we geen tunnel visie en is de kan kleiner dat we geld verliezen.

Kim Luxem

De toegang tot de trading navigator en de Trading update’s waardeer ik zeer. Hoewel ik al ruim 10 jaar beleg, toch nog heel wat kunnen leren. Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan alle mensen die geld willen verdienen op de beurs.

Arthur De vries

De navigator is zeker een goed iets met de goeie uitleg. Ik raad het coachingsprogramma aan, aan iedereen die serieus op deze manier een inkomen wil gaan genereren en de tijd kan maken op de juiste momenten. Ik denk dat dit het juiste adres is om verder te komen en dat je de juiste uitleg krijgt, en ik heb al behoorlijk wat info gevolgd maar nog maar zelden de goeie gevonden.

Martijn Vos

Wat ik met name gemerkt heb is de rust die het geeft bij beleggen door de aandacht aan een plan, risicospreiding en goed moneymanagement. Daarnaast is de hoeveelheid informatie waar je toegang toe krijgt evenals de experts op het forum erg fijn om je verder in materie te verdiepen. Ook het wekelijks door de trends lopen en de mogelijkheid om hier specifieke vragen te stellen aan Harm is een groot voordeel. Het kost daarnaast als je wilt ook weinig tijd om bij te houden.

Ik zou dit aanraden aan iedereen die nu zonder plan aan het beleggen is, of dit graag wil. Ik denk uitermate geschikt voor beginnende beleggers en beleggers die wel ervaring hebben, maar door tegenvallende resultaten hier niet het maximum uit halen of het vertrouwen hierin verliezen.

Maarten Pompe

Ik ben een beginnende belegger en heb in de afgelopen weken veel geleerd over beleggen.
Mijn top drie voordelen van deze training zijn:
1. De lessen worden in duidelijke stappen uitgelegd.
2. Er worden veel voorbeelden gepresenteerd en voldoende leerstof aangeboden.
3. Verder heb ik redelijk wat boeken kunnen downloaden, dus ik hoef me voorlopig niet te vervelen.

Ik zou iedere beginnende belegger deze training aan willen bevelen.
Je wordt echt begeleid vanaf het begin. Eerst met de 10 stappen succesvol beleggen en daarna de 6 weekse training. Omdat ikzelf een beginnen belegger ben zal ik de verschillende lessen nog wel een keer bekijken zodat het nog beter blijft hangen.

Nico Swart

Ik ben echt een beginner in beleggen. Voor mij zijn de waardevolste lessen die van de trading navigator, lessen over aandelen en over dividend. De lessen over opties wordt al wat lastiger en de lessen over spreads gaan weer een stapje verder.

Kortom voor een beginner zijn de eerste 3 weken waardevol en de weken daarna (nog) erg lastig.
Een echt heel groot voordeel is dat ik nu een tool heb (Trading Navigator) om daadwerkelijk trend en koop- verkoop signalen te constateren. ik denk dat ik daar echt wat aan ga hebben. Ik ga wel op zoek naar een buddy die mij met de opstart (mogelijk langer) kan gaan helpen en/of meekijken.

Rene van der Velde

Voordelen zijn: duidelijke strategie van te voren, emoties uitsluiten en het gebruik van de Trading Navigator. Ik raad dit ook aan voor mijn leden van onze beleggingsclub.

Michiel van Zeil

Harm en zijn team geven heel veel informatie in het programma, voordelen hiervan zijn o.a de informatie, de ondersteuning van andere beleggers en natuurlijk het snel leren van betere belegkeuzes te maken.

Marten Frans Moerman

Het geeft een compleet overzicht van een aantal mogelijkheden bij beleggen. Met behulp van filmpjes over allerhande aspecten krijg je een concreter beeld. Filmpjes maken het volgens mij ook gemakkelijker om te begrijpen en te houden voor een beginnende belegger die veel tijd wil investeren om het beleggen onder de knie te krijgen om op een verstandige manier proberen de valkuilen van beleggen te doorgronden en toekomstgericht succesvol een juiste strategie te kiezen die op je lijf past.

Dave Vandezande

Na de training ken je meerdere strategieën om te beleggen met aandelen en opties en je kunt na de training zelfstandig aan de slag. Het is fijn dat Harm elke maandag met de cursisten de markt doorloopt zodat je kan zien of je de strategie goed toepast.

Astrid Kol

Uitgebreide informatie over handelen in aandelen en opties als beginner word je snel wijs duidelijke uitleg met voorbeelden. Handelen door middel van de trading navigator in plaats van emotie en zo geld verdienen in plaats van verliezen. Veel hulpmiddelen zoals filmpjes forum etc om te leren beleggen en zo kennis op te doen en uit te bouwen. Dit programma bied je de tools om zelf het heft in eigen handen te nemen om je financiële toekomst veilig te stellen.

Ik ben zelf een beginnende belegger, maar ik zou het iedereen aanraden die het interessant vindt om te weten hoe beleggen werkt maar bovenal voor iedereen die zijn of haar geld niet minder maar meer waard wil zien worden.

Fokke Nieboer 

Goed inzicht in de aandelenwereld in een structurele en logische volgorde en je krijgt prachtige tools en bijhorende instructies hoe deze vanaf de basis goed in te richten en te gebruiken. Je kan het op je eigen tempo doen en steeds online terugkijken en terugkijken enz enz. Online portal is top, mega veel informatie en professionals die zijn aangesloten en kennis delen en antwoorden op vragen en de dagelijkse online Webinars, erg fijn en van uitstekende kwaliteit. Als je ze trouw blijft volgen groeit je inzicht en kennis door kruisbestuiving van andere leden en de bijhorende inzichten en uitleg van Harm en zijn team.

Voor personen die centjes en tijd beschikbaar hebben en een nieuwe uitdaging willen aangaan om meer geld te maken met aandelen en aanverwante strategieën. Voor personen die houden van structuur en zichzelf beter willen leren ontdekken m.b.t. geld en emoties.

Jefta van der Meijden

Je krijgt een goed inzicht waarom het hebben van een systeem beter rendement oplevert dan handelen op basis van emotie. Het geeft rust, door beter te spreiden over meer aandelen en portefeuilles en dus risico’s te spreiden. Aandacht voor de , soms verborgen, kosten , die weer ten koste gaan van je rendement. De kracht van herhaling, meerdere punten komen meermaals voorbij en gaandeweg het 6 weeks programma vallen deze beter op zijn plaats. Ik raad het programma aan iedereen aan die belegt, of hierover nadenkt om hier mee te beginnen. Waarom zelf in alle valkuilen stappen, als anderen je daarin al zijn voorgegaan?

Ed Koopmans

Dank je wel dat ik deel heb mogen nemen aan dit bijzonder en leuke leerzame beleggings avontuur! Het leverde me mega veel op. Beleggen blijft een super gaaf spel met jouw training uitleg op maandag. Niet gedacht dat ik ‘t zo leuk ging vinden? Fijn je ook te mogen kennen Harm. Ook dat ik mee mocht reizen bij alles wat je verder ondernam vanuit Beleggen.com! De community, de webinars en zoom’s. Zo gááf weer te mogen leren!  Echt een andere wereld die ik leerde kennen.

Dank je wel!

Desire de Wit

Een verrijking van mijn kennis door de logische opbouw. Het lijkt mij een systeem dat daadwerkelijk werkt. Ik raad het aan voor degene die meer rendement willen maken dan op de bank tegen een redelijk risico.

Krijn van Oost

Ik heb wat inzicht gekregen in beleggen, ben er nog lang niet want er zijn nog een heleboel zaken die ik niet snap. De lessen zijn stap voor stap opgebouwd en goed te volgen. De helpdesk staat ook klaar bij vragen. Goed geregeld. De software vind ik geweldig want dit maakt dat ik durf te gaan beginnen met beleggen.
Ik zou het zeker aanraden. Het is een hoop geld maar je krijgt er ook een hoop voor terug.

Sylvia Piket

Het programma is te volgen op eigen ritme en je kan de verschillende lessen meermaals bekijken.
De onderdelen zijn kort maar duidelijk besproken en de trainignavigator installeren en gebruiken is zeker een pluspunt.  Ik zou jullie diensten aanbevelen aan mensen die meer willen halen uit hun beschikbare middelen en hier stapsgewijs meer willen uithalen. Deze site bevat veel info en up-dates om te volgen. Beslissen wat je er kan mee doen is een eigen keuze, maar er valt veel te leren. Ook de webinars met info en ondersteuning zijn waardevol.


Dirk Verbruggen

Zeer duidelijke uitleg, veel handige tips maar ook waarschuwingen en overzichtelijke trainingen en hulpmiddelen. Ik zou zeker iedere beginner aanraden om deze trainingen te volgen en de tips op te volgen . Voorkom de meest gemaakte fouten door de trainingen te volgen.


John Umans
Dit programma heeft me geleerd hoe ik in alle opzichten op een systematische manier bezig kan zijn met beleggen. De Trading Navigator biedt een duidelijk signaal wanneer je kunt instappen in een bepaald aandeel.  Het is een degelijk signaal waar heel veel kennis en ervaring achter zit. De Trading Navigator biedt ook een duidelijk signaal wanner je zou moeten uitstappen. Ook achter dit signaal zit veel kennis en ervaring verborgen.

Bij beleggen komt veel meer kijken dan sec de signalen van de Trading Navigator volgen. Het coaching programma biedt uitgebreide achtergrond informatie om je verder op weg te helpen. Beleggen.com biedt een prima webforum waar je vragen kunt stellen en/of ervaringen kunt delen.

Wim Scholten

Duidelijk geleerd hoe het werkt met aandelen en de optie mogelijkheden. De trading navigator is een mooi hulpmiddel om je te helpen bij het kopen en verkopen en je leert dat je niet zomaar moet gaan beleggen maar dat je strategieën bedenkt en een plan van aanpak.

Nico Lijkendijk

Duidelijke uitleg stap voor stap, je wordt steeds verder in de materie meegenomen en goede voorbeelden hoe te werk te gaan.  Het is een goede richtlijn om stap voor stap het beleggen beter te begrijpen en uit te voeren, het risico om veel geld te verliezen wordt kleiner. Er ontstaat met gebruik van de tools meer grip op het beleggen in zijn algemeenheid. Als je serieus geld wil verdienen met beleggen dan is deze cursus zeer aan te raden je krijgt veel waar voor je geld.

John Odijk

Na wat ervaring met beleggingsfondse en certficaten die door het bedrijf verstrekt waren ben ik begonnen met het 6 weekse coachingsprogramma. Het is een duidelijk programma, begin van de week ontvang de de onderwerpen. De onderwerpen worden verder besproken en uitgediept via de website. Veel aspecten komen aan bod. Je mindset waarom wil je beleggen wat is je plan en wat wil je bereiken.

De Tradingnavigator is een mooi hulpmiddel om te zien hoe de ontwikkeling en de trend van bepaalde aandelen is en hoe de Buy en Sell signalen ontstaan. En duidelijke keuzes maken wanneer koop je en wanneer verkoop je?

Heb het idee dat mijn contacten de afgelopen 30 jaar met RABO en ABN me wat op het verkeerde been gezet hebben. Wil nu met de voorgestelde ervaring en resultaten in het voetspoor van de olifanten lopen om een groter resultaat dan 0-5 % te halen.

Vrijwel alle statistieken laten zien dat de over langere tijd je vermogen vergroot en hier een inkomen uithaalt. Voor mezelf ga ik bezig om mijn huidige beleggingen/fonds aan te passen naar trendmatig beleggen en waar mogelijk nieuwe kansen benutten.

Thale Roosien

De voordelen zijn 1. Duidelijkheid scheppen voor jezelf met een systeem. 2. Mindset en 3. Kennis vergroten in de community. Ik zou het coachingsprogramma iedereen aanraden die zich wilt verdiepen en met name ondernemers, zoals ik, die zelf een pensioen moeten opbouwen. Bijvoorbeeld in een lijfrente kun je ook prima zelf je fondsen gaan beheren met de Trading Navigator.

Marcel Leeuwerke

Vanwege een ongeval heb ik een hersenletsel, dat dit erg moeilijk is, dat is te begrijpen. Laatst heb ik de Trading Navigator aangeschaft, daar ben ik erg blij mee.

Verschrikkelijk veel geld ben ik kwijt geraakt met grote hefbomen.

Impulsiviteit is een verschrikkelijk gevolg geworden van mijn letsel. In 2018 ben ik begonnen met opties, turbo’s en zodoende 75% van mijn spaargeld kwijt!

Sinds afgelopen najaar ben ik de schuld aan het “terugpakken” en nu ik jouw systeem heb, gaat het nog beter. Ik doe nu hefbomen van max 3-4, geeft mij veel meer rust.

Ik ben ontzettend blij met je berichtjes, zo ook het onderstaande bericht. Het doet mij goed, jouw adviezen te ontvangen. Veel meer waard dan geld, dat meen ik uit de grond van mijn hart.

Beleggen is mijn hobby geworden, ik had geen enkele hobby, want ik werkte dag en nacht. Alhoewel ik een 40uurs-contract had.

Sinds afgelopen mei, heb ik een Access-database bestand gemaakt en daarin ben ik al mijn trades aan het verwerken ben. Zo zie ik mijn enorme fouten en daar wil ik van leren.

70% van de dag lig ik op bed, helaas. Maar ik wil je zeggen: door jou, ben ik gemotiveerd en geef mijzelf 5 jaar de tijd om alles terug te verdienen. Jij hebt mij er toe aan gezet om alles bij te houden, dank je wel voor dit inzicht!

Hartelijke groeten,

Dick

Goed inzicht in wat de mogelijkheden van beleggen zijn. Verlagen van het risico bij beleggen middels tradingview. De stof is echter dusdanig uitgebreid dat ik me na zes weken nog wel op glad ijs voel bij met name opties en hefbomen. Verder ben ik nog niet aan het een op een gesprek aangekomen en hoop dat dat later ook nog mag als mijn zicht op de totale stof duidelijk is. Verder helder en duidelijk.

Herman Rudolph Hefting

Ik heb een totaal andere visie over beleggen gekregen: vertrouwen hebben en emoties weg laten, alles goed noteren en leren uit fouten. Zeker als beginner moet je deze training volgen. Er wordt heel veel informatie gegeven.

Harm vertelde herhaaldelijk waar we moeten op letten om het falen te voorkomen. Of ik er klaar voor ben weet ik niet maar ik ben wel erg gemotiveerd om eraan te beginnen. Let’s go.

Lieve Van Kerkhoven

De belangrijkste voordelen zijn wat mij betreft dat je een heldere uitleg krijgt over hoe beleggen in opties en aandelen werkt. Wat moet je wel doen en wat moet je vooral niet doen. Een ander voordeel is dat het via relatief korte filmpjes worden aangeboden, waardoor je de informatie op je eigen tempo kan binnenkrijgen en je geen onnodige informatie of te veel herhaling hebt.

En al laatste dat het voor zowel beginners in beleggen goed te behappen is. Je kunt zelf rustig aan de slag gaan met beleggen en langzamerhand, ook door filmpjes terug te kijken, een steeds betere aandelenstrategie krijgen. Zeker met behulp van de Trading Navigator kan je afgewogen beslissingen maken, zonder dat je emoties het overnemen.

Ik raad de training vooral aan aan mensen die willen beginnen met beleggen of nog niet heel ervaren zijn in het beleggen. Voor de mensen die het al langer doen, zal er veel informatie al bekend zijn, maar dat is ook niet per definitie slecht. Het is vooral een fijne training omdat je een goede basis aangeboden krijgt in het beleggen. Het is een training waardoor je je weg kunt vinden in een, voor de meeste mensen, ingewikkelde wereld.

Robin Keijzer 

Het geeft een goed overzicht van de basis begrippen van beleggen en geeft een duidelijke boodschap: maak portfolio’s met per portfolio 20-30 beleggingen. Een voordeel is ook de regelmatige exposure naar diverse experts.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan beginnende jonge beleggers. Die hebben nog een lang horizon om te beleggen!

Victor van Haeren

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
– enorm veel informatie
– tips en tricks over allerlei verschillende producten
– voor iemand die overdag gaat werken, kan alles later rustig bekeken worden
– e-books beschikbaar
– live vragen stellen
– via de groep vragen stellen

Ik raad dit aan, aan iedereen die interesse heeft om te starten met beleggen en wil bijleren over beleggen omdat alle informatie hier aanwezig is.

Edith Slegers

Vanwege het opdoen van kennis omtrent de verschillende manieren van beleggen, het duidelijk sturen op het hebben van een doel, een plan en de uitvoer van dat plan. Dus weten waar je mee bezig bent en welke afspraken je met jezelf hebt gemaakt en het volgen van een methode inclusief risico management is reden voor mij om het coachingsprogramma aan te raden aan iedereen met het idee om te gaan beleggen. Het is het goed om eerst kennis op te doen voordat je begint met beleggen. Zonder kennis, doel, plan, tactiek en methode dan wordt het gokken.

Aldert van der Vliet

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
1. Je begint effectief aan het beleggingsavontuur
2. Het voelt veilig en comfortabel
3. Je voelt je omringd door kenners
Ik zou het het coachingsprogramma aanraden aan al wie twijfelt om te gaan beleggen maar nog geen voorkennis heeft en dus niet durft te starten.

Eva Van Rumst

Ik ben niet meer dagelijks bezig met beleggen. Het kost dus minder tijd om hetzelfde of zelfs meer rendement te krijgen. Door meer kennis over hefboomproducten zoals opties en turbo’s vind ik beleggen minder risicovol. Dat geeft mij dus meer rust. Door de training heb ik ook mensen in mijn directe omgeving kunnen adviseren om bepaalde zaken anders te doen. Ook zij beleggen daardoor met minder risico.

Ik zou iedereen die wil gaan beleggen de training aanbevelen. Niet alleen beginners maar ook de meer ervaren belegger heeft mijns inziens baat bij deze cursus.

Koos Drescher

Je kan op je eigen tempo “leren” en alles wordt makkelijk en duidelijk uitgelegd. Super community en snelle antwoorden op vragen. Ik zou het coachingsprogramma iedereen aanraden

John van Zuilen

-De voordelen van het 6 weeks coachingsprogramma zijn
1. Het gebruik vd Trading Navigator
2. Hoe aandelen te kiezen
3. Het belang van het volgen van een strategie
4. Goede support via de Helpdesk

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedere beginnende belegger vanwege de gestructureerde methode. Let wel: er wordt veel informatie verstrekt, daardoor word je soms wat overdonderd.

Ruud Sip

De voordelen van het 6 weeks coachingsprogramma vind ik de
Basis inzicht in opties
Enorme frisse kijk op de grafieken van aandelen door de software in tradingview
Betere beslissing in aankoop en verkoop van aandelen obv grafieken
Voorbereiding en keuze van het soort aandelen die je aanschaft

Dit is iedereen die in aandelen doet, een goede en structurele basis voor aanschaf en gebruik van aandelen, maar ook eromheen zoals turbos, opties ed.

Paul Siero

In Mei 2020 heb ik een abonnement genomen bij Harm’s “Mijn Beleggen”, investering iets minder als € 1000.

Via Harm ben ik vervolgens bij Ronald de Zoete terecht gekomen: investeringen op basis van Ronald’s commentaren hebben mij indertijd de investering in Harm’s “Mijn Beleggen” een aantal malen doen terug verdienen, op korte termijn; volg Ronald wekelijks.

Aangezien ik specifiek geintereseerd was in mijnen te investeren, adviseerde Harm mij kontakt met jou op te nemen.

Totaal geen spijt van, jouw commentaren zijn “goud” waard. Ben sinds dien een trouwe volgeling van jouw Beursbox, videos, Jack’s Topaandelen etc.

Terugkomend op Harm van Wijk: ere wie ere toekomt: Harm’s informatie is “uranium” waard.

Jan de Bruin

In versneld tempo een volledig overzicht van allerlei mogelijkheden, logische volgorde in programma en volgen programma wanneer het mij uitkomt. Dit is voor iedereen die interesse heeft in zelf beleggen en daar een goed rendement op wil behalen. Het coachingsprogramma is logisch opgebouwd en trainingsmateriaal is in overvloed aanwezig.

Harry Dreeyers

Toegang tot de Trading Navigator, een bijzonder nuttige tool en goede uitleg van het systeem en de achtergronden ervan.  De opleiding is nuttig voor bijna alle soorten (aankomende) beleggers.
Iedereen die al bezig is met beleggen en alle nieuwkomers zullen het nodige van opsteken van het programma. Het systeem helpt zeker de beginners op weg en zal een eye opener kunnen zijn voor beleggers met enige ervaring.

Paul van Acker

Je krijgt heel veel info die stuk voor stuk interessant, waardevol en toepasbaar zijn en je krijgt ook een beter inzicht in wat je kunt doen en waarom zodat je structuur in je beleggingen kunt steken. Je kan zelf beslissen in wat en hoe je belegt zonder “tips” van Piet of Jan. Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedereen, zowel de beginner als iemand die reeds op de beurs zelf belegd; je kunt altijd iets bijleren om een betere belegger te worden.

Jacques de Witte

Ik heb heel erg veel aan jou cursus gehad. Ben dan ook gestart met beleggen en dat gaat heel goed en wil ik je ook erg voor bedanken. Ik ben nieuwsgierig en volg nu dagelijks alles wat ik tegenkom over het beleggen in crypto en aandelen.

Ik werk met training view en met MeXeM en dat is een goede combi. Stel zelf mijn koersen bij en dat werkt. Vorige week vielen er een aantal aandelen door de stoploss dus de strategie werkt.

En zo verbreed ik dagelijks mijn kennis. Tevens deel ik dat met mijn vrienden omdat ik wil dat zij hier ook van af weten. Zodat zij ook kunnen inspelen op deze kansen. Helemaal top dus.

Doritha Bosgoed

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
Begrijpelijk
Goede leermeester
Mooie basis
Ik zou het echt iedereeen die wil beleggen willen aanraden.

Milko Bruijninckx

De eenvoudigheid en de gebruiksvriendelijkheid van de Trading Navigator software zorgen voor rust op weekbasis. De cursus is duidelijk opgezet en zodanig opgebouwd dat je deze makkelijk op je eigen tempo kunt doornemen. De verschillende strategieën en money management die voor mij eerst wat onbekend waren waar ik nu lekker gebruik van maak.

Ik zou iedereen deze cursus kunnen aanraden, van jonge leeftijd tot de oudere generatie. De cursus geeft je een duidelijke structuur mee om je doelen te behalen. Een mooie basis wordt meegegeven in het programma waarop je verder kan bouwen om succesvol te kunnen zijn.

Sven Vervecken

Voordeel is, je gaat snel door de stof heen en je krijgt wel een duidelijk beeld waarover het gaat. Je hebt bovendien verschillende mogelijkheden hoe je deze training wil gaan volgen terwijl je nog een baan hebt.

Jos Agterbos

Even een kort bericht maar ontzettend dank Harm voor de nu al wijze lessen en inzichten. Ik heb zelfs mijn crypto strategie omgegooid in een beter renderende, in ieder geval met meer rust en niet meer op emotie keuzes maken… Ik ben pas een paar weken bezig.

Dennis van Beers

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn de mogelijkheid om te werken met de trading navigator methode en de wekelijkse trading navigator update op maandag. Daarnaast ook de de voorstelling van de verschillende trends, de mogelijkheid om met jullie te communiceren, de opname van de verschillende live uitzendingen te kunnen raadplegen en het kunnen raadplegen van mijn.beleggen.com.

Ik zou u het coachingsprogramma willen delen met mijn zoon die nog jong is. Ik had vroeger die mogelijkheden niet.

Lucien Maes

Het heeft structuur gebracht in mijn portefeuile en rust. Ik heb nieuwe inzichten en kennis vergaard:
Bescherming om je niet te verliezen in het spel.
Winsten veilig stellen middels de 20% regeling
Comunity van gelijkgestemde gevonden die ieder een eigen mening mag vormen.
En toekomst gericht met nieuwe inzichten in contact blijven komen door het platform.
Dit is voor iedereen die wil gaan beleggen.

Henry Stigter

1. Het geeft een goede basis om te beleggen in aandelen en opties en er mee te verdienen i.p.v. te verliezen.
2. Door de beschikbare tools leer je een mogelijke aankoop te beoordelen en af te stemmen op het risico dat je wilt nemen.
3. Zo ontstaat er rust en regelmaat
en
4. Risico afgestemd op je eigen situatie.
5. Toegang tot heel veel data en rapporten

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedereen de als belegger minder succesvol is geweest ;-)

Rob Bogaards 

Deelname aan het 6 weekse coachingsprogramma heeft zonder meer een aantal voordelen voor de beginnende belegger zoals ik: in korte tijd en in hoog tempo wordt in 6 weken tijd een schat aan informatie uitgestort: boekjes, downloads, video’s, live sessies en 1 op 1 coaching!

Als je al het aanbod wilt lezen/ bestuderen dan vergt dat veel tijd. in de december / januari periode is dat niet altijd gemakkelijk te realiseren. Persoonlijk loop ik dus wat achter bij het programma.

Het installeren van het mexem platform is een procedure op zich welke de nodige tijdsinvestering vergt.
Het gebruiken van de TN met de daaruit voortkomende koop en verkoop richtlijnen vind ik een enorm handig hulpmiddel om je handelen te vergemakkelijken.

Gelukkig bestaat de mogelijkheid om het aangeleverde informatie- en studiemateriaal nog eens op een later tijdstip (na) te lezen! De hazen hebben het niet nodig, voor de slakken is het een mooie service.

Ik zou iedereen, die overweegt om in aandelen te gaan beleggen, het coahingsprogramma van harte willen aanbevelen. Zo ervaar je meteen dat een juiste investeringrendement oplevert!

Bram Zeijlemaker

Ik heb het 6 weekse coacingsprogramma doorlopen. Het was erg veel informatie over allerlei methodes om geld te genereren.

Heb heel veel geleerd en ga ook zeker door. Ben nog aan het uitzoeken welke methode het best bij me past en ga deze week contact opnemen met verschillende coaches om mij verder te helpen. De mogelijkheden zijn groot en ik denk dat er op een goede manier geld te verdienen valt.

De uitleg tijdens de 6 weken was erg goed en de lessen waren makkelijk te volgen. De informatie was veel meer dan ik verwacht had en daardoor zie je ook dat er veel meer mogelijkheden en manieren zijn om geld te verdienen.

Doordat alle informatie binnen een kort tijdsbestek behandeld werden had je iedere dag weer andere opties waar je mee verder kan. Ik ga zeker door met meer kennis te krijgen van beleggen en ook het dividend beleggen sprak mij erg aan, en natuurlijk zullen de crypto’s in mijn straatje passen. Verder zal ik ook de aandelenmarkt niet vergeten. Dus een drukke toekomst, komt eraan totdat ik alles op een rijtje heb en in een paar uurtjes per week alles kan overzien.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan vele mensen..Het is zeker iets voor gepensioneerden, die rustig de tijd kunnen nemen om alle kennis te verwerken en je hoeft het daarna niet alleen te doen. Laat je, zeker in het begin helpen. En de jongeren onder ons die kunnen zich uitleven aan alle nieuwe dingen zoals het deelnemen aan crypto projecten in verre landen.

Marja Korthof

Heldere uitleg, goed samengevat in korte video’s. Een cursus van 6 weken is te overzien en altijd in te passen in je agenda. Fijn dat de dagelijkse video’s van de experts worden opgenomen, zodat ze later kunnen worden teruggekeken. Zo hoef je niets te missen.

De bespreking op maandagochtend waarin de aandelenkoersen worden doorgenomen, is echt bruikbaar om de stap van theorie naar praktijk te maken. Ook al moet Harm wekelijks hetzelfde verhaaltje afdraaien (hij houdt vol). Maar als je gaat merken dat je zelf de vragen van de deelnemers kunt beantwoorden, ben je een flinke stap verder. De kracht zit in de herhaling.

Eigenlijk is deze cursus verplichte kost voor elke (beginnende) belegger. Het helpt je te begrijpen hoe de markt in elkaar zit en hoe jij daar voordeel uit kunt halen. Aanrader!

Gerald Jager

Er gaat een wereld voor je open als je bewust weet waar je met beleggen mee bezig bent. Het is bij de meeste vaak schieten met losse flodders en doe maar wat, waarbij heel duidelijk, door jou Harm, wordt weergegeven dat het nagenoeg altijd alleen maar leidt (lijdt) tot verlies. Er is veel duidelijk bij me geworden.
Je bent iemand met ongelooflijk veel ervaring en geeft ook zelf aan dat je hetzelfde hebt doorgemaakt, dus waarom dan andere niet helpen om deze valkuilen zoveel mogelijk te vermijden?
Het is belangrijk om een doel te stellen en de beschikbare tools van je, die helpen daar fantastisch bij.

Met name de Trading Navigator is gewoon onmisbaar en drijft op al je eigen fouten, missers en ervaringen waaruit het is voortgekomen. Mijn dank daarvoor.

Het is een aanrader voor elke belegger of geïnteresseerde. Dus niet alleen voor de startende, maar zeker ook voor de gemiddelde of ervaren belegger, maar vooral voor een ieder die wat geld wil verdienen op de beurs.
Als je het niet doet, dan sla je voortdurend de plank mis en dat kost het je alleen maar een hoop geld.
Doe deze investering en je zult er geen spijt van krijgen.

Wil Bijsterveld 
Veel geleerd over beleggen, terwijl ik dacht dat ik al aardig wat wist )-;  Ik kreeg een goed ontwikkeld en gemakkelijk bruikbaar instrument aangereikt en kreeg daar veel uitleg over. Toegang tot heel veel online informatie en de mogelijkheid tot een strategiegesprek en een uur coaching.

De wekelijkse update trading navigator met veel informatie en mogelijkheid tot vragen stellen (je leert ook van de vragen van anderen) en een vriendelijke, deskundige en enthousiaste begeleiding.

Ik zou het iedereen aanraden, ook als je denkt al redelijk veel kennis te hebben. Je leert er altijd van en ontdekt ook de valkuilen waar je altijd inliep.

Ge Dyk

Ik beleg zelf al jaren en herken heel veel dingen die ik “fout” deed/doe. Handelen met emotie en aandelen op verlies te lang laten doorlopen. Hier ben ik door de training veel bewuster van geworden!

Ik vind de tradingnavigator een heel mooie tool en gebruik hem nu 4 weken! Ik vind de putspread interessant (hier ga ik mij meer in verdiepen) en ga eerst met paper trade en extra les materiaal wat proberen!

Bewust worden van money management. Ik raad dit aan voor mensen die al wel beleggen maar die net als ik met te veel emotie beleggen. En aan mensen die helemaal nog niet beleggen.

Bjorn Nijland 

1 – Heel veel informatie waar men als beginnende belegger kan op terugvallen.
2 – Veel video content wat alles makkelijker maakt om te volgen en te begrijpen
3 – Leren van mensen met enorm veel kennis en ervaring in het vak.
4 – Reeds opgemaakte templates dat men kan gebruiken bij het beleggen wat veel tijd bespaard wanneer men dit zelf moet maken.
5 – Real time advies voor het kopen en verkopen via Telegram
6 – Ondersteunend programma dat koop en verkoopsignalen geeft door middel van pijltjes wat zeer makkelijk te begrijpen is.

Ik zou het iedereen aanraden die iets of wat met geld bezig is en een mooi centje opzij wilt hebben voor het pensioen. Ga er zeker mijn vrienden over aanspreken om dit eventueel ook te volgen.

Ik ben een beginnend belegger van 34jaar en kijk er naar uit mijn eerste winsten te boeken.
Heb nu toch al wat meer kennis opgedaan omtrent beleggen en ga hierdoor niet blindelings geld stoppen in aandelen.

@ Harm van Wijk => Great Job => keep going !!!!

Belle Sam

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn
1. De mogelijkheden in de beleggingswereld ontdekken
2. Hulpmiddelen die er zijn en hier gebruik van maken
3. Inzicht in waar je nu zelf staat met beleggen en waar je naar toe kunt groeien.

Ik raad dit aan aan iedereen die echt serieus wil gaan beleggen en een normaal (of heel goed) rendement wil halen.

Mark Wittenhors

Het 6 weeks coaching programma heeft mij inzicht gegeven in:
-Optie strategieën (kennis nu aanwezig, nu nog het leren begrijpen en toepassen in de praktijk)
-Money management hoe zorg ik er voor dat het risico zo klein mogelijk blijft.
-Door trading-journaals op te zetten kan ik leren van de onvermijdelijke fouten die ik ga maken in de toekomst.

Ik wil dit programma aan iedereen aanraden die echt gemotiveerd is om te leren beleggen. Veelal ligt er achter de methode van Harm een bibliotheek vol aan kennis, gelukkig vertelt hij zijn verhaal is een beknopte, need to know, formule. En die bibliotheek met encyclopedieën hoop ik door de coaching sessie(s) te kunnen gaan verkennen.

Ewoud Visscher

1. Meer inzicht voor leken hoe de beleggingswereld in elkaar zit
2. Het uitstippelen van een op het eerste gezicht doordachte methodiek, voordat je instapt.
3. Het ter beschikking stellen van een aantal gereedschappen (webinars, training, software, etc.) om goed beslagen ten ijs te komen.
4. Rugwind bij het bepalen van je eigen strategie/ prioriteiten.
5. Monitoring en support nadat je gestart bent.

Het is duidelijk (ik spreek uit eigen ervaring) dat de gemiddelde particuliere belegger maar wat aanrotzooit. Voor deze grote groep van beleggers, die door sommige partijen bewust op het verkeerde been gezet worden, is het programma een aanrader.

Peter Stolk

1. Zeer toegankelijke uitleg va de meeste producten
2. Elke, denkbare vraag, wordt keurig besproken.
3. Groot voordeel: de terugkijk mogelijkheid .

1. Zeer zeker aan te raden voor een beginner. Als het te vlug gaat voor de startende belegger is de terugkijkmogelijkheid heel fijn.
2 Het gebruikte menu is erg duidelijk en makkelijk toegankelijk.
3. Door de exacte benadering met rekenvoorbeelden wordt het “onbekend maakt onbemind”- gevoel omgezet naar kennis en vertrouwen. Dit wordt ook gevoed door de webinars van de verschillende experts.

Rinske Arxhoek

Dat je praktische dingen niet zelf hoeft uit te zoeken (order plaatsen, aandelen zoeken);
Uitleg basis over opties (dat was me anders nooit gelukt) waardoor je zelf verder kan verdiepen;
Toegang tot maandagochtend 8h sessie met Harm (zo leer je de praktijk en je leert van vragen anderen)

Ik raad het coachingsprogramma aan voor iedereen die niet denkt dat hij/zij kan beleggen.

Thijs Pasmans

De voordelen vind ik:

1) De tekortkomingen en ‘problemen’ die banken en fondsen met zich meebrengen worden en uitgelegd en in cijfers uitgedrukt.
2) Je krijgt inzicht allerlei verschillende mogelijkheden om te beleggen en kan dus zo zelf bepalen wat voor jou persoonlijk een acceptabele manier is om verantwoordelijk te beleggen en te leren.
3)Heel uitgebreid aanbod aan informatie. Er wordt aan je kennis over beleggen gewerkt, maar je leert jezelf ook beter kennen en via andere kanalen die aangeboden worden kan je nog meer aan jezelf werken. Zo word je dus ook een betere versie van jezelf
4) Je wordt geïnspireerd door een heel team dat jaren ervaring en kennis met jou deelt. Je kan allerlei cursussen en filmpjes doornemen om nog niet de helft te leren van wat je hier op de eerste 6 weken leert. Dan spreek ik nog niet over alle info die verder nog te vinden is op het platform en ik nog verder ga ontdekken.
5) Heel kwaliteitsvolle inhoud en informatie.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden voor:
-Iedereen die ook maar iets met beleggen of het bouwen aan zijn toekomst te maken wil hebben.
-Veel jonge mensen zoals ikzelf, omdat onze financiële toekomst dag op dag onzekerder wordt en we onszelf zo financieel meer kunnen beschermen tegen wat er mogelijks aankomt.
-Alles mensen die graag iets nuttig willen bijleren.
-De mensen die denken dat beleggen iets moeilijk is.

Lode Brosens

Door omstandigheden heb ik de cursus helaas nog niet afgerond maar wat mij zeker aanspreekt zijn:
-de stapsgewijze aanpak en heldere uitleg van en over de beleggingsinstrumenten in de cursus.
-de trade navigator om te bepalen wanneer te kopen of te verkopen.
-de dagelijkse/wekelijkse webinars over aandelen, optie strategieën, cryptocurrencies en meer.

Ik raad het coachingsprogramma aan voor iedere beginnende belegger omdat je zo leert welke instrumenten er zijn en wat voor jou de ideale instrumenten en strategieën zijn. Daarnaast besparen de watchlists je een hoop tijd bij het selecteren van jouw instrumenten en strategie.

Gerhard Radstake

1. Naslagwerk met download mogelijkheden.
2.Gebruik v/d Trading Navigator.
3. Veel bruikbare links o.a. watchlisten.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden bij  de gene waarvan ik denk dat hij/zei zich er volledig in wil verdiepen. En uiteraard ook geld beschikbaar heeft om er iets mee te gaan doen.

Rene v Antwerpen

Een duidelijke uitleg hoe beleggen werkt, helder beeld hoe aandelen te kopen en wanneer te verkopen en hulp en ondersteuning indien gewenst.

Dit is voor een ieder die beginnend belegger is en graag in wil stappen, maar niet weet waar te beginnen.

Arend-Jan van de van de Pol

De voordelen vind ik:

1) meer kennis over met name optie strategieën;
2) meer bewustzijn over money management;
3) compleet beeld over diverse instrumenten;
4) meer kennis over keuze geschikte broker;
5) bewustwording dat niet elke trade lukt.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan vrienden die geïnteresseerd zijn in beleggen, maar een zekere angst hebben ermee te beginnen. Middels dit coachingsprogramma kunnen ze meer gerustgesteld worden en krijgen ze duidelijk uitgelegd dat lang niet iedere trade tot succes zal leiden (veronderstelling van een hoop beginnende beleggers).

Henk Arnold

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma vind ik:
Duidelijk en begrijpelijk
Roept op tot daadwerkelijke actie
Gevoel van “erbij” horen

Mijn vrienden die ook willen beleggen zou ik dit ook aanraden.

Niek van den Bemt

Duidelijk uitleg van de verschillende manieren om te beleggen;
Uitleg over gebruik van de Trading Navigator;
Duidelijke uitleg over gebruik van Mexem;
Goede tips over do’s en dont’s van beleggen.

Ik zou u het coachingsprogramma aanraden aan mensen die extra geld willen genereren door middel van beleggen/traden

  • Pascal Klein Gunnewiek

1. In een paar weken leer je alle ins en outs over beleggen.
2. De training is goed opgebouwd en verloopt gestructureerd. Geleidelijk wordt je toegeleid naar complexere beleggingsproducten, zoals opties, turbo’s en hefbomen. Het nadenken over beleggingsstrategieën, risico’s en goed money-management waren voor mij echte eye-openers.
3. Gebruik kunnen maken van de TradingNavigator software, eventueel aangevuld met andere technische indicatoren helpt om heel systematisch in- en uitstapmomenten te selecteren. Hierdoor handel je vrij van emoties en heel systematisch waardoor je veel minder twijfelt over je beslissingen.
4. Het kunnen meekijken in de webinars hoe Harm van Wijk de TradingNavigator gebruikt en aanvult met eenvoudige fundamentele analyses op Simply Wallstreet vond ik misschien wel het meest duidelijke en nuttige onderdeel van de training. Harm deelt praktische tips en je krijgt goede inside information hoe een ervaren belegger deze manier van beleggen effectief benut. Zeer waardevol en bedankt Harm!

Het coachingsprogramma is zeer geschikt voor startende beleggers die nog weinig weten van hoe te handelen en welk strategieën er zijn. De manier van beleggen met de TradingNavigator is bij uitstek bedoeld voor de wat meer actieve belegger en iemand die bereidt is en het leuk vind om ieder weekend even naar de aandelen en de software te kijken.

Beleggers die nog (ouderwets) handelen volgens het buy-and-hold principe of die voor 100% in passieve ETF’s zitten, hebben wellicht wat minder aan het coachingsprogramma.

Ronald Zwart 

De 6-week coachingsprogramma zit er op. Ik vind het fantastisch. Niet alleen de trading navigator zelf, maar ook het forum. De maandag morgen Trading Navigator update is een goede start van de week. Webinars zijn fijn om terug te kijken.

Duidelijke uitleg van trendvolgend beleggen en opties heeft de beleggingswereld voor me geopend.
Het besef dat ik altijd auto reed zonder te weten waar je eigenlijk naar toe rijd; de Trading Navigator werkt als een Tom Tom voor me.

Wat ik niet heb verwacht is jouw inspanningen en hulp . Jij wilt echt mensen helpen.

Dit is de beste investering die ik heb gemaakt. Wat ik de afgelopen weken geleerd heb, ga ik nog heel veel plezier aan beleven!

Met vriendelijke groet,

Benjamin Dando

Meer grip op aandelen;
Strategie bepalen;
Consequent handelen en
Emoties loskoppelen.

Iedereen die start met aandelen kan ik aanraden deze cursus te volgen. Los van een prachtige tool (Trading Navigator) en het verkrijgen van meer inzichten en grip op aandelen wordt ook veel achtergrond informatie gegeven die de geboden strategie telkens weer onderbouwt. Neem de tijd om alles te doorlopen.

Han van de Steeg

1.) Prima opfrisser. Veel relevante begrippen worden helder uitgelegd.
2.) Programma biedt -en verwacht- een structuur en systematische aanpak.
3.) Veel achtergrond informatie en documentatie.
4.) Concrete beleggings tips.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan alle mensen met interesse voor beleggen die een concreet doel nastreven. Vooral jonge mensen want die hebben de tijd om rendement op te bouwen.

Friso Knoop

Duidelijk, in eigen tempo te doorlopen, en makkelijk te herhalen wanneer nodig!
Ik zou het coachingsprogramma aanraden, eigenlijk aan iedereen die met minimale moeite meer rendement wil halen!

Dennis Verlijsdonk

Gestructureerde uitleg over beleggen in aandelen en opties.
Gebruik van de script in Trading View tips over het gebruik van Trading View (met een truc om beperkingen te omzeilen).
Webinars waarin diverse enthousiaste personen kennis en ervaringen over/ met beleggen en traden delen.
Toegang tot een forum waar je vragen kunt stellen en vragen kunt beantwoorden.
Veel aanbiedingen en uitleg over diverse alternatieve methoden/ programma’s en tools die je kunt gebruiken om meer rendement te maken.

In deze tijd zou ik het aanraden aan alle mensen die geld opzij willen/ moeten zetten voor de toekomst, of een aanvulling op hun inkomen nodig hebben. Maar mogelijk ook als een alternatief voor/ aanvulling op hun pensioenfonds.

Anoniem

Tegen emotie in was ik ben na de training overal uitgestapt en net als 90% van de meeste beginners met flink verlies opnieuw begonnen.

Heb toen civitas gevonden om in te stappen op buy moment. En met 20% rendement afgesloten.

Daarna was het weken stil en mijn handen op mijn portefeuille  gehouden en deze week en vorige week nieuwe buy momenten gevonden in aandelen.

Heb niet de 1 op 1 coaching aangepakt maar web site en forums helpen mij wel heel erg. En ik ben dankbaar met de start die ik gemaakt hebt. Alleen de telegram heb ik nog niks mee kunnen doen.

Maar de start is positief en een strategie staat vast.

Met vriendelijke groet.

Martijn Albert

Inzicht in beleggen ontwikkelen en verder verbeteren! In het algemeen redelijk makkelijk te volgen en implementeren. Overzicht en mogelijkheden van verschillende beleggingsstrategien die jezelf kan kiezen of eventueel met (betaalde) hulp kunt vervolgen of laten uitvoeren door derden.

Goed voor beginners maar ook voor meer ervaren beleggers voornamelijk met opties. Voor mensen die geen ervaring hebben met opties is meer training nodig maar men kan dit ook met hulp van een coach ontwikkelen.

Herman Savenije

Je wordt stap voor stap meegenomen in de wereld van beleggen, geeft een breed overzicht van technieken, help bij het bepalen van je strategie mogelijkheden en een hoop additionele informatie over de mens rond het beleggen.

Een ieder die al wat begrijpt van beleggen en snel de volgende stap wil maken. Helpt bij het maken van betere keuzes rond je handel strategie.

Anoniem

Een mooie opbouw van kennis. Doen in je eigen tijd. Sneller of langzamer als je wilt. Echt nodig om het systeem te doorgronden en te gebruiken. Basis principes zijn helder. Uitvoering kost wel wat kennis en durf om er mee te beginnen.

Dan Hoevenaars

Ik heb in 6 weken tijd veel praktische en theoretische kennis verworven over beleggen.
Valkuilen bij het starten van beleggen in aandelen heb ik nu vermeden, dit is de eerste winst.
In tegenstelling tot veel andere informatie over beleggen op internet heeft Harm met de Trading Navigator methode beleggen teruggebracht tot de essentie, praktische informatie waarmee je meteen aa de slag kan.
Naast de Trading navigator methode is er ook een uitgebreid en actueel forum waarop je veel informatie kunt vinden. Door Harm’s aanpak leer je zelf beleggen. Je wordt of blijft niet afhankelijk van anderen. Dit vind ik een groot voordeel.

Ik zou iedereen die nu wil beginnen met beleggen maar nog steeds aanhikt tegen praktische obstakels aanraden het coachingprogramma te volgen. Directe interactie met experts met concrete en praktische tips over wat je wel en niet moet doen. Dit bespaart je veel tijd die je anders besteed aan zelf zaken uitzoeken.

Rob Bakermans

Aanrader voor iedereen: volg de sessie of een Webinar voor dat je een product koopt en wat is zijn hun intentie en het doel ervan. Bij Beleggen.com de software was ik verbaast hier over dit is de eerste software die echt werkt. Had ik het eerder geweten of in aanraking met Beleggen.com.

JERREL DOELATIP

Aandelen in de plus
Opties in de plus
Tradenet Crypto in de plus
Mijn kennis door jou in de plus!
Nou.. er is iets veranderd…Zondag 14 augustus ben ik flink in de fout gegaan met Tradenet.
Heb nu 280 euro verlies. Mijn eigen schuld. Ik zit nu op 13,720 euro en het was eerst 14,400
Ik heb voor mezelf de “pijn-punten”op geschreven.
Zondag 14 augustus heb ik niet meer aan mijn eigen systeem gehouden.
Te emotionele keuzes gemaakt Met oogkleppen op stomme fouten gemaakt. Keek niet meer naar de signalen.
Daardoor sta ik nu op verlies. Geen geduld. Crypto is ook zo volatiel.
Achter af begrijp ik niet, waarom ik het systeem niet vertrouw, want met aandelen doe ik dat wel!
Aan de ene kant, het kan me beter nu overkomen. Het is een goede les geweest!
Het verlies is niet schrikbarend. Al doende leert men.
De aandelen gaan goed; het systeem geeft me rust. Met crypto heb ik dat nog niet.
Opties vind ik het meest leuke. Ik zet nu regelmatig spreads op de aex weekbasis met veel succes.
De volgende optie loopt op 26 augustus af . Bear call spread 718/720.
Met vriendelijke Groet,
Benjamin Dando
Goed uitgelegd
Goede begeleiding
Nazorg

Wordt helder en goed uitgelegd, bij vragen kan ik deze via het active forum stellen, waar het snel wordt beantwoord.

Ben Kik
De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
1. stap voor stap uitleg mbt beleggen
2 .per stap duidelijke uitleg
3. per stap uitdagingen die je moet uitvoeren

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan elke startende belegger die nog geen ervaring heeft hierin.

Paul Lammers
Het is leerzaam, toegankelijk ( ook voor de beginnende belegger ), men laat zien welke fouten door veel particuliere beleggers worden gemaakt. Het programma laat op korte tijd zien, wat, naast aandelen, de mogelijkheden van opties zijn.
Dirk Van Dyck
De voordelen:
1. De duidelijke koop/verkoop signalen in de trading navigator
2. Makkelijk alles te installeren
3. Geeft je weer meer informatie voor beleggen

Voor mensen die te weinig tijd hebben om zichzelf helemaal te verdiepen in alle beleggingsmogelijkheden en/of mensen die te weinig tijd hebben/nemen om alle financiële zaken uit te zoeken van bedrijven voordat ze gaan beleggen hierin.

Tom Polman
De voordelen van het coachingsprogramma zijn:
1 Het leren beleggen voor beginners
2 Het gebruik van de trade navigator
3 Weten dat er een goed TEAM van experts is waar je ten rade kan

Ik zou het coachingsprogramma aanraden voor iedereen omdat het stap voor stap alles uitgelegd wordt.

Marnic Swinnen

Ik ben het programma blanco ingegaan en met behulp van het programma weet ik al zoveel meer dan dat ik zelf verwacht had. De bewezen strategie is een enorme steun in de rug. Het programma heeft me extra zelfvertrouwen gegeven om te handelen, zelfs nu de markt op zijn gat ligt.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedereen die nog geen ervaring heeft met beleggen. Hierdoor bouw je een goede basis op en in mijn ogen is dat al gelijk aan de helft van het werk. Daarnaast heb je hierdoor altijd een systeem waar je op terug kan vallen.

Ruben van Kessel

Je hebt het systeem, Trading Navigator waarin je het koersverloop van de verschillende aandelen kunt zien. Je wordt stap voor stap door de beleggingswereld geloodst.

Je kunt veel watchlists downloaden wat het je makkelijk maakt om bedrijven te vinden waar je in kunt handelen. Het zijn er echter zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. ik ben er doorheen getijgerd en heb mijn eigen keuzes gemaakt. af en toe loop ik er nog eens doorheen om te kijken of ik toch nog andere zaken zie die mij interessant lijken.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden voor mensen die toch redelijk met cijfers overweg kunnen en die niet te gauw in paniek raken.

John van der Made
1. Ik vind de informatie echt heel goed. Sommige punten zijn lastig maar je kan het gewoon terugkijken en/of vragen stellen.
2. Verschillende manieren van beleggen dus je kan zelf kiezen wat het beste bij je past voor mij is dat denk ik de Put Spread
3. Plan was al om in aandelen te gaan maar wist niet welke broker ik moest kiezen maar dat is nu duidelijk (Mexem)
4. Je bent niet meer alleen en dat spreekt mij erg aan. Het is belangrijk om mensen om je heen te hebben die ook beleggen en samen weet je natuurlijk een stuk meer.
5. Wie weet ontwikkel ik nog een eigen strategie maar voor nu kan je vertrouwen op een bewezen systeem waardoor je eerder begint en sneller resultaat haalt.
6. Absoluut het geld waard als je het mij vraagt!!!!Of je nou elke dag gaat traden of niet zo vaak je geld op een rekening laten staan met de huidige inflatie lijkt mij voor niemand echt slim. Met een paar handelingen in de week kan je al een behoorlijk rendement maken. Helemaal t.o.v je geld op de bank laten staan.
Zeker een aanrader!!

Tom Wiersma

De ondersteuning door Mohsin. Veel geduld voor mijn soms wel banale vragen. De Trading Navigator is geen wondermiddel maar toch een zekere houvast. Het meedelen in Telegram van bijzondere momenten

Voor beginnende beleggers een goeie initiatie om verder te groeien.
Stap voor stap om toch door het bos nog wat bomen te zien ;-)

Maryke Degryse

1. Leuke video’s die je zo vaak je wil kan terug kijken.
2. Duidelijk en zeer compleet.
3. het niveau is voor de meeste mensen goed te begrijpen.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden voor iedereen die nog wat wil leren van een prof met veel ervaring. Het is een zeer interessante cursus voor beginners en gevorderden.

Frank Coopal

Gestructureerd en goede opbouw. Goed te volgen voor een leek
Verwijderd eigen denkwerk/ inschattingen met een systematische tool die je kunt volgen
Wekelijks zoom meeting ter begeleiding van je aankoop/ verkoop signalen

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedereen die eigen controle wenst over je vermogen ipv afhankelijk te zijn van dure banken met laag rendement.

Leon Cleiren

Ik ben blij dat ik geleerd heb hoe met de trading navigator en aandelen om te gaan.
Ik vind de maandag morgen sessies erg nuttig. Ik vind het fijn dat er al verschillende portefeuilles zijn samengesteld, ik weet niet of ik dat zelf zou kunnen.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedereen die iets met zijn spaargeld wil doen en vooral jonge mensen om iets op te bouwen voor later.

Peter Fransen

Beste heer Van Wijk,

Ondanks dat ik zelf al jaren lang beleg ben ik erg blij dat ik uw 6 weeks coachingsprogramma
heb gekocht. Het verbreedt je kennis over beleggen in aandelen en opties en kan altijd weer gebruikt worden om op terug te vallen. Ik volg nu iedere maandag de tradingnavigator met Moshin en probeer door de signalen die het systeem geeft je eigen emotie uit te schakelen.

Als je, net als ik, een eigenwijze belegger bent die denkt het dikwijls beter te weten is het zeker een aanrader om dit coachingprogramma te volgen.

Geert Bongers

Mijn ervaringen met mijn.beleggen.com zijn zeer positief.
Als digibeet verwachtte ik dat het installeren van de Trading Navigator een dingetje zou worden doch het is boven verwachting soepel verlopen. Regelmatig de video even op pauze en dan zelf weer verder. Het stap voor stap volgen van de installatie video’s moet voor een ieder te doen zijn. Het 6-weeks coachingsprogramma neemt je bij de hand en stap voor stap krijg je de basis kennis aangereikt om zelf de eerste schreden op het beleggerspad te zetten.
En door het opvolgen van tips zijn de eerste plussen al zichtbaar.
Door het systeem te volgen neemt het zelfvertrouwen in deze materie toe.

Degene die wel eens gedacht heeft of beleggen wat zou zijn, raad ik aan om eens in zijn of haar omgeving te vragen of ze de naam Harm van Wijk kennen. M.i. kan het niet anders dan dat de kenners positief zijn. Ik ben het in elk geval wel.

Piet de Brock

Begin van het jaar had ik nog 0 kennis en ervaring met aandelen, maar inmiddels ben ik begonnen om aandelen te kopen en mijn portefeuille tot 20 verschillende bedrijven te laten groeien.
Ik kon het 6 weekse trainings programma op mijn eigen tempo volgen. Week 1 voelde alsof ik 40 a 80 uur studiemateriaal moest bestuderen, en duurde dan ook een week of 4 a 5 voordat ik alles afgerond had. Ik wou het bijna opgeven, maar gelukkig bleken weken 2,3,4,5 en 6 hooguit 1 of 2 uurtjes per week aan studietijd te kosten en kon ik al die weken in slechts 1 week afronden.
Ik kan mijn belegging cursus in de toekomst herhalen om mijn kennis op te frissen.

Mensen die geen of weinig ervaring hebben met aandelen (zoals ikzelf begin 2023) kunnen deze cursus goed gebruiken om te starten als een succesvolle belegger.

Hayo den Dulk

– Training is op ieder moment te volgen
– Goed gestructureerd
– Complexe begrippen worden helder uiteengezet.

Ik zou  het coachingsprogramma aanraden aan iedereen die wil beleggen maar er geen volledige dagen aan wil besteden.

Mart Goudzwaard

Ik gebruik met veel plezier iedere week de Trading Navigator. Daar heb ik inmiddels, niet alleen de uitgezochte aandelen van Harm-portefeuilles op staan.

Maar er ook aan toegevoegd, aandelen volgens de adviezen en portefeuilles van BeleggersBelangen en van de IEX-portefeuilles + nog wat meer aandelen.

Het gaat mij niet om enkel meer rendement, er schuilt inderdaad meer, veel meer achter.

De rust en te weten wat je moet doen, zeker zoals nu in turbulente tijden.

Laat wekelijks de Trading Navigator gewoon zijn werk doen. Buy (groen), Buy exit, en Sell zijn de voornaamste signalen, makkelijker kan het niet.

Instappen op Buy en uitstappen op Sell, een kind kan de was doen.

De Trading Navigator is zeker niet alleen om een hoger rendement te behalen.

Zonder de Trading Navigator verlies je de grip op je beleggingen door de twijfel die toeslaat, wat te doen, met als resultaat: steeds meer verlies!

De Trading Navigator helpt je om aandelen =-Buy op te sporen uit het totaal van de door jezelf geselecteerde en ingevoerde aandelen.

Trading Navigator helpt om zonder twijfel of emotie bij – Sell-  afscheid te nemen en tot verkoop over te gaan.

En dan binnen de Trading Navigator weer op zoek te gaan naar andere aandelen met – Buy- of eventueel met Re.

Ik heb de Trading Navigator alweer een aantal jaren met als resultaat, een goed rendement (goed is voor mij: goed genoeg!) en bovenal rust.

Rust, door het houvast en de zekerheid van het nemen van de juiste beslissingen met de signalen die door de Trading Navigator wekelijks worden aangereikt.

Overigens is behoud van kapitaal, in deze tijd van inflatie, al heel veel waard.

Ik ben 78 jaar en doe dit niet voor mezelf, maar om kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen iets mee te geven, als ik er niet meer ben.

Tegelijkertijd vind ik het leuk om hiermee bezig te zijn, het scherpt de geest om je te verdiepen in wat er om je heen gebeurt en wat daarvan de weerslag is op de aandelenmarkten.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Groetjes,

Wim van Wijk (geen familie)

Harm, ik ben u meer dan dankbaar heb zoveel geleerd

Martin de Jongh
Nooit geluisterd naar goeroes want al die beleggers lichten een tipje van sluier en klappen ze toe.
Het enige wat ik volg is Harm van Wijk deze geeft tips van goudwaarde en voor de rest moet ik mijn eigen verantwoordelijkheid nemen daarom Harm dank u voor de vele tips.
U bent voor mij de top.

Alvise Barro

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
1. snelcursus ‘zwemmen’
2. je kunt het in eigen tempo en op geschikte momenten doen
3. laat het gevoel van ‘ ik doe mee aan een tombola’ verdwijnenIk zou het coachingsprogramma aanraden aan mensen die overwegen te beleggen of die laten beleggen om met meer vertrouwen zelf te (gaan) beleggen.
Johan Kools

1. Meer dan alleen beleggen, maar ook persoonlijke ontwikkeling en duidelijke uitleg van het systeem.
2. Een compleet pakket met een duidelijk systeem. Veel andere aanbieders doen maar een stukje van de puzzel.
3. De methode geeft rust en is simpel toe te passen.

Het is voor elke particulieren belegger. Start kapitaal liefst wel 20k.
Frank van Eldik

Zeer goed.
Bij beleggen geen slapeloze nachten.

Jan van der Vliet

1. duidelijke aan- en verkoopsignalen
2. gemoedsrust
3. effectief resultaat

Zelf ben ik trage maar geduldige leerling.
Voorlopig houdt ik het bij long posities via TN
Wens eerst alles goed onder de knie te hebben voor ik verder ga.

Ik raad het iedereen aan die bezorgd is om waardeverlies van zijn vermogen.
Vroeger zowel met private banking als individueel verloor ik geld.
Nu met TN, effectief gestart op 01/10/2022 verdien ik geld.
Julien De Coensel

Duidelijk stap voor stap programma
TN gemakkelijke en betrouwbare indicator met wekelijks gezamenlijk doorlopen van de markten.
Lunchmeetings met specialisten

Ik raad het aan aan vrienden en bekenden waarbij het thema beleggen ter sprake komt.
Omdat het een goede start vormt om met zelf beleggen te beginnen.
Ingrid Van de Vliet

Graag vertel ik je mijn ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma. Vroeger belegde ik eerst in aandelen van het bedrijf waar ik werkte. Later via een bediende van de bank waar ik mijn rekeningen betaalde. Maar toen deze bank in moeilijkheden kwam heb ik via een broker verder belegd.

Tijdens het 6 weeks coachingsprogramma besefte ik dat ik heel wat risico en weinig succes had door dat ik geen echt beleggingplan had en geen opvolging van de transacties deed. Uw programma met de “TradingNavigator” bestuderen en ook testen of ik het wel goed deed heeft me beslist geholpen om met grotere winst en kleine verliezen te handelen. Het eerste kwartaal dit jaar sta ik op een mooie winst van 8%.

Met vriendelijke groet

Guido Mertens

De 3 voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
1. Beter risicomanagement
2. Lagere kosten
3. Handelen op basis van ratio is niet makkelijk

Ik zou het coachingsprogramma aanraden voor de beginnende belegger en de particulieren belegger die niet winstgevend is.

 Frank van Eldik

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
– dat je stap voor stap wordt meegenomen in de theorie.
– Dat ze je op vele manieren willen en kunnen helpen door 1-op-1 coaching, volgen van allerlei trainingen of door het uitbesteden.
– Kleinschalige groepen

Ik zou het coachingsprogramma aanraden om bekend te raken met de beleggerswereld en je zo te verzekeren van een extra inkomen.

Ik zou willen dat mijn kinderen dit nu al zouden leren (23 en 20 jaar oud) zodat zijn nu al vermogen kan opbouwen. Ik ben al 52 en moet nog beginnen, dat vind ik jammer. Hoe eerder je begint, hoe meer je kunt opbouwen.

Inge de Ruiter

Beleggen is geen hobby. Emotie is een slechte raadgever en met deze trainingen kan je als beginnende belegger zelf bepalen wat bij je past.
Er zijn allerlei mogelijkheden voor coaching.
Je kan over de schouders van de specialisten meekijken.
Deze training kan je op ieder moment nog een terugkijken. Harm geeft in simpele taal weer wat beleggen allemaal in kan houden.
Ik kan het iedereen aanraden en met name de jeugd die moeten nu beginnen om hun eigen pensioenpotje op te bouwen. Maar ook op middelbare leeftijd en/of ouder kan je hiermee starten mits je niet afwijkt van de trading navigator.

Robert de Zwart

De voordelen van deelname aan het coachingsprogramma zijn
– Goed globaal inzicht in beleggen
– Wegens de opgenomen lessen kan je een individueel leertempo aanhouden
– Goed inzicht in de mogelijke beleggingsstrategieën

Ik raad het aan vooral voor beginnende beleggers. Voor ervaren beleggers zitten er ook zeker aantrekkelijke lessen bij.

Anoniem

De voordelen van deelname aan het coachingsprogramma zijn:
Heldere en betrouwbare info
Veel uren kennis
Een strategie die past bij mij als persoon

Ik raad het aan voor iedereen die op zoek is naar een systeem om in en uit de markt te stappen en zodoende meer tools krijgt om te handelen.

Robert Lutz

Het 6 weeks coachingsprogramma zit zo ongelooflijk goed in elkaar. Iedere stap wordt toegelicht, overal zijn voorbeelden van en alles werkt.
2. Je merkt dat er veel kennis achter iedere presentatie zit
3. Het verhaal is consistent: alles past bij elkaar. Als je wilt kunt je dieper en verder gaan. Ook dan past alles.
4. Er spreekt een soort passie uit die ik niet veel tegenkom. Dank aan Harm van Wijk.
5. Ik was in het begin terughoudend omdat ik meerdere malen met verkeerde mensen en aanbieders te maken heb gehad. Dat had mij voorzichtig gemaakt. Maar nu ik er zo mee bezig ben, heb ik volledig vertrouw gekregen in dit programma en de organisatie.

Ik raad het coachingsprogramma aan:
1. Voor iedereen die wil gaan beleggen en niet weet hoe, dit programma laat je stap voor stap zien hoe je winstgevend kunt gaan beleggen.
2. Er zit een grote gedreven organisatie achter, met veel backup en hulp
3. De stappen zijn niet te groot en niet te klein, iedereen kan het leren
4. De organisatie is volledig transparant in haar doelstellingen

Jurriën den Hollander

Door de trading navigator heb je veel meer inzicht in hoe de beurs functioneert. In een dalende markt is het natuurlijk lastig, maar ook hier kun je toch veel beter aandelen vinden die een goede trend laten zien.

Het in- en uitstap moment wordt objectief vastgesteld door het systeem, niet altijd optimaal, maar toch behoorlijk accuraat. Je vermijdt grotere verliezen en blijft zitten in een opgaande trend. Helaas zijn er wel wat valse starts en uitstapmomemten (niet op de bodem rin en niet op de top er uit) die achteraf niet handig waren, maar dat hoort er bij en het gaat uiteindelijk om het resultaat.

Door de diverse portefeuilles die aanvroeg gevolgd worden heb je een goede uitgangssituatie en daarnaast nog heel veel aandelen in uiteenlopende categorieën dit je op je gemak eens kunt volgen. Aan jou de keuze wat je er mee doet.

De wekelijkse sessie rond de diverse portefeuilles is niet noodzakelijk maar wel leerzaam. Je leert vrij snel de ins en outs en hoort overwegingen waar je zelf ook mee worstelt.

Het coachingsprogramna is een must. Je wordt meegenomen in allerlei essentiële dingen van het werken met tradingview en de trading navigator hierin tot de broker en allerlei zaken die je vertrouwen geven in beleggen doordat je risico’s beperkt en kansen op winst vergroot. Je stapt door je enorme spreiding makkelijker in een aandeel en het wordt makkelijker een positie met verlies te sluiten doordat er ( zeker nu in deze opgaande trend) veel meer goed gaat dan fout.

Ik raad het coachingsprogramma aan voor iedereen die wil beginnen met beleggen, maar ook iedereen die met beleggen maar een beetje aanrommelt in de hoop dat het goed gaat, heeft baat bij dit coachingsprogramma. (Had ik maar 25 jaar geleden dit programma omarmt….) Je krijgt door dit programma veel meer vertrouwen in beleggen en dat helpt je bij het nemen van beslissingen) Je krijgt dingen aangereikt die lastig zijn om zelf allemaal te bedenken.

René Olthof

Voordeel is dat er gewerkt wordt met mindset wat erg belangrijk is bij beleggen je Emoties spelen een grote rol als het gaat om geld. De enorme hoeveelheid informatie met een duidelijke uitleg aan de hand van video’s en online seminars ter ondersteuning waar we onze vragen kunnen stellen.

Het omgaan met optie’s, voor mij altijd een risico geweest alleen al dat ik nu weet waar de risico’s liggen bij optie’s is dit coachingsprogramma geweldig en enorm waarde vol. En dan natuurlijk de tradings navigator wat geweldig dat je de buy en sell signalen krijgt, dat geeft enorm veel rust. En dan het team wat beschikbaar is wat je enorm kan helpen is gewoon super.

Ik raad dit coachingsprogramma aan, aan iedereen die wil gaan beleggen leer eerst en investeert dan.
Je leert enorm veel ook om doelen te stellen en hoe verder door te gaan, de juiste stappen te zetten. enz enz enz.

Martin Kiers

Aandragen duidelijke strategieën voor succesvol beleggen
In korte duidelijk beeld van diverse aspecten van beleggen
Er worden hands-on tools gegeven waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan

Ik zou het het coachingsprogramma aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is om zijn geld te gaan beleggen en daar zelf (minimale) tijd in wil steken.

Arnoud Jansen

Een duidelijk beleggingsstrategie maken
Investeringsplan maken over hoe en wanneer beleggen
Werken gaan met stoploss
Niet meer handelen op emotie en duidelijk houden aan je plan

Stefan.bouwhuis

Ik raad het iedereen aan die wil beleggen.
Bob Marstboom

Als beginnend belegger meer inzicht krijgen
Omgaan met-en gebruik maken van tips en trucs
Het aandurven om te gaan beleggen. Ik raad het vrienden en kennissen aan die ook willen starten maar daarvoor ook de nodige kennis missen.
Jan Snijders

Al enige jaren ben ik in het bezit van de trading-navigator.
Maar voor mij was deze training even goed voor een herhaling.
Maar kort en krachtig gezegd de trading-navigator geeft rust in de tent.
Hij geef reultaat en bovendien een gerust leven.
Maar gezien mijn leeftijd en het gemak denk ik toch ernstig na om lid te worden van BFM.

Met vriendelijke groet
Jan den Dunnen

Ik ben blij dat jullie je kennis delen.
Zo kan ik mijn hier beter op voor bereiden. En loop minder risico.
Martin Berkelmans

-Duidelijke strategie voor aankopen en verkopen, zonder emotie. Toepasbaar op elk verhandelbaar aandeel.
-Het handelen in opties gaat gemakkelijker dan gedacht. Wel moet je dit goed door hebben om verantwoord zelf te doen.
-Duidelijke uitleg door veel videos, icm met live trainingen.

-Als beginner heb ik er veel aan om dit handelen verantwoord (met klein start kapitaal) uit te voeren, met beperkt (overzichtelijk) risico en met rendement. Iets dat zonder systeem meestal een probleem is.
-Het is leerzaam en er is de moeite genomen dit samen te stellen en aan te bieden op deze manier.

Rene Kamphuis

Door dat je afspraken maakt, is dat wel de motivatie om aan de slag te gaan, anders stel je het makkelijk uit.

Je voelt je als beginner erg onzeker, door er over te praten, krijg je er wel meer vertrouwen in.

Er is zoveel informatie voorhanden, dan is het goed dat er gezegd wordt focus eerst op 1 strategie

Vooral jongeren die kunnen echt hun voordeel hier uit halen. En ze bewuster worden van geld/vermogen.

Geeske Oosterloo