Reviews

Dit is wat klanten, partners en collega’s over beleggen.com zeggen…

Enkele Google reviews:

“Een heel goede methode, ik ging nat en realiseerde me dat ik een systeem nodig had. Je moet echter begrijpen hoe het systeem werkt om het te kunnen volgen. Alles is onderbouwd met cijfers.”
MANAGER ICT SERVICES UIT UTRECHT

MOHSIN MUKHTAR

Die groene en rode pijlen zijn fantastisch. Voor ik jou leerde kennen verloor ik geld. Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb.”
ADVOCAAT EN BELASTINGKUNDIGE IN HOOGLAND

MR. W.J. DE VRIES-MULDER

“Deskundig, analitisch en integer, je moet het systeem volgen en dat is zeer lastig. Je geeft hiervoor alle tools. Op basis van onderzoek naar de afgelopen 30 jaar geeft dit je een enorm groot concurrentie voordeel.”
EIGENAAR VAN LUGTENBURG FINANCIEEL ADVIES UIT NOOTDORP

RENE LUGTENBURG

“Ik werk al veel jaren als financieel manager. Ik heb het boek van Harm gelezen en dat helpt me heel goed in het kiezen van mijn aandelen en  geeft ook een duidelijke strategie. De Trading Navigator methode heb ik ruim een half jaar geleden ontdekt en die werkt heel prettig.

SQUAD LEADER FINANCE UIT NOORDHOVE

ESTHER BAARS

“Ik heb heel veel geleerd vooral door de kleine groepen waardoor je al je vragen kunt stellen. 90% van de mensen verliest op de beurs.  Vooral bij opties is veel begeleiding nodig omdat dit zeer complex is.  Daarom is het belangrijk om in jezelf te investeren. Eigenlijk is het dan heel simpel.”

BELEGGER UIT ROTTERDAM

GUNO PELGRIM

“Je gaat anders tegen beleggen aankijken. Ik heb nu een mooi rendement en ik zit nu eindelijk op de goede weg. Ik weet nu waarom ik en welke fouten ik maakte en je leert van de vragen van anderen.”

BELEGGER UIT DONGEN

PETER VAN DER MAADE LUGTENBURG

“Een methode om te weten wat je moet doen. Het is statistisch onderbouwt en je legt goed uit hoe je tot het systeem bent gekomen. Het is voor iedereen geschikt: voor beginners, maar ook mensen die veel ervaring hebben.”

PROFESSIONEEL BELEGGER

RENE LUGTENBURG

“Het geeft rust omdat emoties worden uitgeschakeld. Ik vind het bewonderenswaardig dat iemand zijn eigen strategie deel. Harm deelt alles met ons. De Trading Navigator geeft duidelijk aan wanneer je moet kopen en wanneer te verkopen.”

INVESTEERDERS UIT BENISSA, SPANJE

DIRK EN HANNEKE SMIT-LINDENBURG

“De Trading Navigator is een gigantisch hulpmiddel omdat het aangeeft wanneer je moet kopen en wanneer je moet verkopen. Een kind kan de was de doen.”

SR FINANCIEEL ADVISEUR UIT UTRECHT

PIETER JAN VAN DEN BRINK QT (QUALIFIED TREASURER)

32+ Jaar beleggers ervaring

55.000+ Beleggers geholpen

2300+ Expert blogs over beleggen

16+ Doorgewinterde beleggingsmentoren

Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint!

Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken.

Dat kan zeer goed met aandelen.
Thx voor het delen Harm!
Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden

Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger. Geeft duidelijke informatie over kansen en risico’s.

Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers.

De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!

Wim van Steijn

Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen.

De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd.

Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen.

Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.

Dick Albers

1037 Beleggers online gecoacht

796 Beleggers live gecoacht

49 Beleggers aanwezig bij laatste Live event

Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is:

lees het boek goed, maak u de inhoud eigen en als u zijn stappenplan wilt gaan volgen:

hou vol!

Jaap van Duijn – beleggingsexpert, fondsmanager, en hoogleraar aan de UvA en de EUR

‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger.

Dit boek biedt een leidraad voor de ambitieuze belegger die duidelijk omschreven doelstellingen nastreeft wat betreft de resultaten. Het helpt met het formuleren van die doelstellingen en vervolgens met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken.
Ook de psychologie komt aan bod.

Als belegger heb je een bepaalde mindset nodig. Als je die niet al hebt, kun je zorgen dat je hem krijgt. Op die manier wordt de kans op succes veel groter. Want beleggen moet je niet zien als een hobby die geld mag kosten, maar als business die geld moet opleveren, aldus de auteur.’

Klaas Steenhuis
Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf

‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet.

Te snel ben je als belegger geneigd om ‘op het gevoel’ en ‘met emotie’ bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn.

De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’

Tom Lassing
Beursbox.com

Nieuw met beleggen op de beurs?

harm-van-wijk-training

Volg deze simpele stappen om een vliegende start te maken:

Stap 1: Registreer u voor mijn gratis online starterstraining:
https://slim.beleggen.com/training

Stap 2: Lees mijn gratis boek:
https://www.10stappen.com/

Stap 3: Verbind met de community:
https://mijn.beleggen.com/

Stap 4: Participeer in een kickstart event:
https://slim.beleggen.com/eendaagse-training

Stap 5: Start met de software inclusief coaching:
https://slim.beleggen.com/tradingnavigator

Stap 6: Groei met expert updates en Q&A’s:
https://slim.beleggen.com/slim

Stap 7: Laat uw geld beleggen door mij en mijn team:
https://www.bfm.tools/

Bekijk hier wat klanten, partners en collega’s zeggen over beleggen.com:
https://beleggen.com/succes-verhalen

Succes!

Harm van Wijk van team beleggen.com

referenties

Ik heb meer kennis over beleggen dankzij de goede uitleg en heb nu een andere kijk erop dan voorheen

Ik raad het iedereen aan die beginnend is en aan de slag wilt met beleggen. Geld op je spaarrekening gaat je toch alleen maar geld kosten, dus kan je dit beter in de lessen van Harm van Wijk stoppen.

Jeffrey Klinkenberg

Je gaat veel minder risico vol in aandelen .  ==> Voorheen hoopte en gokte je dat een aandeel dat je kocht wel zou stijgen. Met de Trading Navigator wordt je hier voor een stuk geholpen en vooral mentaal bij geholpen. Je kunt met een kleiner inleg bedrag even goede resultaten halen en ook nog een beschermd handelen. Handelen met zelf te bepalen goede risk/reward door het aanleren in klare taal van verschillende optie strategieën. Geleerd om uw verlies ALTIJD te managen alvorens te handelen en uw posities zodanig te managen dat profits blijven runnen.

Je wordt voor een zeer scherpe prijs zeer sterk ondersteund en via community ook veel bijleert en omdat de ondersteuning zeer goed is en elke vraag zeer snel wordt behandeld.

Ivo Van den Bosch

Ik heb me niet eerder zo relaxed gevoeld bij het handelen. Bij Beleggen.com krijg je de kennis aangereikt om te leren beleggen als een pro.

Met Harm’s systeem, een uitgewerkt plan en onderbouwde visie kan ik beter anticiperen en stap ik niet telkens weer in een emotionele achtbaan.

Steffen van Assche  

Zeer goed gepresenteerde eebinars met veel goede tips en voorbeelden. Ook met duidelijke waarschuwingen dat je een goed plan moet hebben om in de verschillende omstandigheden verliezen te beperken.

Garvey Buysrogge

Je ziet wat er beter kan met beleggen en de fouten die je kan maken met beleggen. En wat ik belangrijk vindt beleggen in 5 minuten per week. Het is moeilijk tot onmogelijk  om je doelstellingen zonder deze cursus te behalen.

Henk Platje 

Leerzaam,interessant, begrijpelijk, duidelijk

Marc Arnouts 

Harm is een persoon die legt het goed uit aan zijn cursisten, heeft veel ervaring en dat zie je ook. Legt het goed, service is netjes, goede stof. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie die er ook belangstelling voor hebben.

Elvin Muller

“Hartelijk dank voor de boeiende en leerzame cursus. Jouw kennis en ervaring zijn duidelijk heel groot. Daarnaast heb je er zichtbaar heel veel tijd en moeite gestopt.
 
De Trading Navigator geeft ons extra richting en slagkracht op het speelveld van de beurs. Met dit door jouw ontwikkelde gereedschap beperk je eventuele verliezen en verkoop je “de stijgers” op het juiste moment. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die zijn resultaten op de beurs sterk wil verbeteren.
Jasper Rispens

In 6 weken krijg je een breed overzicht van beleggingsmethodes bedoeld om regelmatig en gestaag geld te verdienen op de beurs, b.v. om een extra maandelijks inkomen te verkrijgen. Het programma geeft veel bruikbare, algemene, informatie (les 3 en 4). Voor mij was het beste gedeelte de voorbeelden met echte data en de tips over beheer en monitoring van de posities (les 5 en 6).

Dit is een nuttig programma voor iedereen die zijn/haar kennis over beleggen wil vergroten met als doel succesvoller te zijn op de beurs.

Alex Deutz

De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.

Joan Busch

De lesstof wordt gegeven door een deskundige persoon die weet wat hij kan en doet.

Peter Ziel

De training was duidelijk en vol met informatie. Je kan het in je eigen tempo volgen en je kan het steeds weer terugkijken.

Ilse Teune

Zo eenvoudig mogelijke en volledige uitleg met praktische voorbeelden. Alle strategieën komen aan bod en alles binnen een aanvaardbare tijdsperiode.

Ivo Michiels

Een handvat om beslissingen te nemen. De Trading Navigator was voor mij een eyeopener!

Rolf Koning

-eenvoudig in het gebruik
-weinig tijd mee kwijt
-doeltreffend
De trading navigators zijn met name geschikt voor de actieve belegger, welke niet de hele dag achter zijn scherm wil zitten. Met een paar momenten in de week, wordt beleggen weer leuk!

Peter Groenenboom

Aan de Trading Navigators is grondig onderzoek voorafgegaan. Ze geven daarom met een bepaalde mate van zekerheid aan wanneer in of uit te stappen. Dit is heel concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen en indices. Eigenlijk zijn de Trading Navigators geschikt voor zowel de beginnende als ervaren belegger. De beginnende belegger kan er de meest kansrijke aandelen mee selecteren, terwijl de meer ervaren belegger met optie constructies de bandbreedtes kan gebruiken die door de Trading Navigator wordt berekend.

Bram Voermans

Het is duidelijk, werkt simpel en maakt het traden een precisie werk.

Raymond Last

Helpt je bij het selecteren van kansrijke aandelen
Het systeem van de trading navigators heeft zijn waarde bewezen
Het is tijdsbesparend

Paul Engelen

Eenvoudig te gebruiken tool.
Overzichtelijke presentatie van indicatoren en signalen.
Duidelijke koop en verkoop signalen.
Gebruik kost weinig tijd door de eenvoudige opzet.
Profiteer maximaal van upwaardse trends en stap vroegtijdig uit neerwaardse trends.

Een onmisbare tool voor iedere belegger die beleggen serieus neemt en streeft naar een goed jaarlijks rendement zonder te willen gokken op de beurs.

Henk vd Heijden

Ik heb het 6 weekse programma gevolgd en meer inzicht gekregen in mogelijke strategieën.
Hoe zitten deze strategieën in elkaar.
Hoe kun je ze inzetten.
Ik ga nu met vertrouwen meer ervaring opdoen.

Ik zou iedereen die wil gaan beleggen aanraden om het coachings programma te volgen. Zo wordt je aan de hand meegnomen door verschillende strategieën.

Willy

Deze 6-weekse training heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben in Q2 2020 begonnen met actief beleggen zonder enige achtergrondinformatie. Ondanks wat succesjes merkte ik al snel dat het minder eenvoudig was dan ik vooraf bedacht had en het aantal (potentiële) valkuilen legio waren. Dit heeft mij doen besluiten om aan jouw trainingsprogramma deel te nemen en mij iets meer te verdiepen in de materie. De training heeft mij:
– Geleerd beter om te gaan met emoties. Natuurlijk is het niet zo dat alle emoties nu onder controle zijn, zeker niet bij verliezen die genomen moeten worden, maar het ‘voelt’ al beter.
– Geleerd om aan money management te doen. Vooral dit aspect ontbrak aan mijn werkwijze. Het niet willen toegeven aan verliezen en daardoor nog meer geld verliezen is nu volledig onder controle. Al tijdens de trade bepaal ik mijn stop loss en houd daar strak aan vast.
– Gewezen op het hebben van een (of meerdere) doelen. Deze heb ik nu ook vastgelegd en daar wordt sindsdien hard aan gewerkt. Niet dat ik voorheen geen doelen had, maar door ze op te schrijven worden ze concreter en dat beïnvloed je motivatie positief.
– Bewust gemaakt van spreiding in de portefeuille. Nu had ik al enige spreiding in mijn bestaande portefeuille, maar na deze training ga ik er bewuster mee om en bepaal vooraf hoe mijn portefeuille eruit moet komen te zien.
Kortom, ik ben zeer blij met het resultaat en hoop hier niet alleen de positieve vruchten van te plukken, maar ook in de toekomst nog meer van je te horen.
Met vriendelijke groet,
Henk Veerbeek
Voor iedereen die met weinig geld wil gaan beleggen en niet van de diensten van een vermogensbeheerder gebruik kan of wil maken:
1) duidelijke instructies
2) waardevolle tools
3) discussie. en ervaring mogelijkheden
4) laag drempelig
5) diverse modellen worden aangedragen zodat iedereen wel zijn ding kan vinden van day trader tot 5 minuten per week
6) mogelijkheid om coaches te vinden

Hendrik van Eldik
Iedereen die zelf meer wil gaan doen zou het coachingsprogramma moeten volgen. Het is een prettige manier om meer te weten te komen over alle mogelijkheden:
Meer inzicht in de verschillende vormen/mogelijkheden van beleggen.
Ik ben veel beter na gaan denken over mijn strategie.
Ik heb veel ondersteuning gekregen in het proces om te bepalen wat eventueel wanneer te kopen.

Michel

Stapsgewijs wordt je meegenomen in de in’s en out’s van het beleggen. Je krijgt inzicht in de stappen die je moet nemen om tot een succesvolle belegger uit te groeien.  Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Terug kijken en proberen toe te passen.  Ik ben me erg bewust geworden dat ik mijn emoties uit moet schakelen en me aan het systeem moet houden. Dit valt niet altijd mee.

Door de diverse video’s te bekijken heb ik mijn kennis verdiept en heb ik een steviger bodem gezet met betrekking tot het handelen. De stof wordt helder uitgelegd en hij heeft een uitgebreid aanbod aan strategieën.

Ria Disseldorp

Beste Harm,

Ik wil je even bedanken voor de mooie resultaten, die ik tot nu toe behaalt heb, door gebruik te maken van de trading navigator. Ik ben op 1 november begonnen met een aandelenpakket van €67,500 en eindig dit jaar op €87,640 zo’n mooie 29,84%.
Op naar een mooi nieuw jaar en de beste wensen van mij gewenst.

Marco Coster

Je krijgt een heel duidelijk overzicht van de verschillende takken van beleggen en wordt gewezen op de gevaren en hoe die te herkennen en vermijden. Je leert verschillende strategieën en wat de voordelen daarvan zijn. Daarnaast kan je die toetsen aan wat best bij je past.
Je wordt nergens toe verplicht maar kan alles aan je eigen situatie aanpassen.

Ik raad het programma aan voor iedereen, de beginnende belegger die wegwijs gemaakt wil worden in het beleggen, de meer ervaren belegger die toch nog nood heeft aan een houvast of de zelfs de ervaren belegger voor wie het programma een goede refresh is.
Het programma bied je een vat vol met tips en leidraden om een succesvolle belegger te worden of te blijven.

Christ Biebuyck

Allereerst is het 6 weeks coachingsprogramma essentieel voor onervaren en startende beleggers. Er is een wereld voor me open gegaan. Ik ben in het verleden nooit verder gekomen dan beleggen in beleggingsfondsen. Het grote voordeel vind ik de duidelijke uitleg, maar ook de info over potentiële valkuilen. De uitleg over de trading navigator en de MeXeM sessies zijn van levensbelang om niet direct verkeerd te starten. Het 2e voordeel vind ik dat heel veel verschillende mogelijkheden van beleggen aan bod komen. Je krijgt een meer dan duidelijk beeld. Een klein puntje van kritiek is dat het me bij opties en short strangles af en toe begon te duizelen. Een nog meer basic uitleg over opties en het plaatsen van een optie spread bij MeXeM zou een mooie aanvulling zijn. Ook de opbouw van de training is sterk en heel informatief. Ook het laten gebruikmaken van de diverse tools heb ik als essentieel ervaren.

Ik zou elke startende belegger met klem adviseren dit programma te volgen. Ook voor een gevorderde belegger zou het programma, naar mijn idee, kunnen dienen als een opfris of reminder training.

Niek de Ridder

De Trading Navigator is een heel handige tool om zonder na te moeten denken wanneer je koopt en verkoopt. Je kan het op uw eigen tempo doen, je kan persoonlijke gerichte vragen stellen tijdens de 1 op 1 en je kan de bewegingen van aandelen en opties volgen die Harm doet en daaruit leren.

Beginnende beleggers zou ik zeker dit programma aanraden want die maken volgens mij inderdaad de klassieke fouten (met emotie handelen en geen strategie hebben). Omdat ik ook een beginnende belegger ben, kan ik niet oordelen of dit ook voor meer ervaren beleggers een meerwaarde heeft. Het is ook zeer toepasselijk voor beleggers die niet teveel tijd en energie in beleggen willen maar uiteraard wel iets meer dan iemand die het wil uitbesteden.

Simon Rubin

Je kan elk moment de coachingsprogramma doornemen en je leert elke keer wat nieuws. Je heb niet 1 ding waar je aan vast moet houden, maar je krijg meerdere opties om geld te verdienen. Ik zou het meer aanraden aan mensen die willen beleggen op lange termijn.

Ricardo Teerds

Begin niet zonder je doelstellingen te bepalen. Onderzoek wat voor type belegger je bent ( ik stap bijvoorbeeld nu niet in opties, want dat begrijp ik onvoldoende). Vol stap voor stap uitleg bij de trading navigator methode en de maandagmorgen sessies. Ik raad het mensen aan die interesse hebben in beleggen en nu nog jong zijn en dus alle tijd hebben om een goede gebalanceerde portefeuille te bouwen.

Marco Vriens

In korte tijd een goed begrip en inzicht krijgen in beleggen en een heldere basis om eerste stappen te nemen in zelf beleggen. Het platform bevat veel goede informatie om te starten met beleggen voor mij en mijn partner om samen te beleggen voor de oude dag.

Erik Klok

Een goede begeleiding, duidelijke en heldere taal en een leuke en vooral leerzame online gemeenschap van gelijkgestemden. Ik zou dit vrienden van mij zeker aanraden. Aangezien het voor iedereen te doen is en je geen uitgebreide studies gevolgd hoeft te hebben om het te snappen en vooral om uit te voeren.

M.S. Oosterhof

De benadering is veel breder dan beleggen alleen. Ook de mindset wordt op positieve wijze gestimuleerd alsmede de maatschappelijke betrokkenheid.

Ik was niet in gelegenheid om de 6 weken te doorlopen conform het programma. Dit blijkt achteraf ook geen probleem. Wellicht is dat iets om te benoemen aan geïnteresseerden, dat je als deelnemer niet strak gebonden bent aan het 6 weeks programma.

Harro Treur

Je leert met zekerheid en vertrouwen te beleggen. Geen domme emotionele aankopen doen zonder te weten wanneer te stoppen (Niet gokken).  Je ziet je vermogen groeien met mooi rendement als je je aan de ingestelde strategie in trading navigator houdt.

Met beleggen kun je een beetje de toekomst van de wereld sturen, je kan invloed hebben! Bewust participeren.

Joris van Kasteren

Ik wilde bekend raken met beleggen, meer kennis en vertrouwen. Ik raad het aan voor mensen die moeite hebben met het keuze moment om wel of niet in of uit te stappen en iedereen die wil beleggen en zelf weinig tijd heeft voor onderzoek. Ben inmiddels 8 weken onderweg en resultaat is in 15 jaar tijd niet zo goed geweest! Volg de buy en sell signalen via TN, volg de tiplijnen alerts, je leert in de praktijk wat er verteld wordt in het trainingsprogramma en beetje bij beetje wordt alles duidelijker.

Erwin Nijman

Webinars, coaching, watchlists en een schat aan andere info. Je kunt er zoveel mee winnen uiteindelijk. Want het geld dat je verdient in de loop der jaren kan je extra tijd en vrijheid geven. Wie wilt dat nou niet?!

Lionel Leeuwin 

Je leert leer de basis van beleggen en de werkwijzen en gedachten achter de trading navigator. Je leert ook hoe en waarom een strategie te bepalen. Ik raad het aan aan een ieder die wil gaan beleggen maar geen idee heeft wat er zoal bij komt kijken.

Thijs Kruijff

Ik heb een aantal weken geleden het Trading Navigators pakket aangeschaft. Bij dit pakket zat een 6 weeks coachingsprogramma wat erg interessant was. Ik heb alle lessen bekeken en in combinatie met de Trading Navigator ben ik goed uitgerust om te gaan beleggen. Ik vond de uitleg, hoe alles te installeren, zeer duidelijk
In de weken erna kwamen de verschillende beleggingsmogelijkheden aan bod en werden deze uitgebreid bespoken Verder volg ik op maandagmorgen de wekelijkse Trading update. Deze is zeer leerzaam om alles in de praktijk te zien.  Ik denk dat het coachingsprogramma geschikt is voor zowel beginner als gevorderd belegger doordat alles wordt besproken. Verder is het goed om de verschillende strategieën en het totaal programma ook nog als back up te hebben

Marc Zoethout

Als kleine startende belegger heb ik wel even getwijfeld om met deze training te starten. Blij dat ik het gedaan heb. De training heeft me een veel breder inzicht gegeven hoe te handelen: op basis van ratio en niet op basis van emotie en geloof me, dat is lastiger dan het lijkt. De navigator methode heeft me rust en vertrouwen gegeven en daar was ik nu net naar op zoek. De allerbelangrijkste les die ik heb geleerd is dat ik het zelf ook prima kan en als ik het kan, dan kan iedereen het. Ik heb nu een goed fundament voor een mooie financiële toekomst. Ik kan deze training aan alle startende beleggers aanbevelen voor een goed fundament alvorens te starten, alsook de belegger met ervaring. Je bent immers nooit uitgeleerd en in de training zijn genoeg tips die je een zetje in de goede richting kunnen geven en wie kan dat nou niet gebruiken?

Roy Van der Looij

Ik waardeer de
1) de trading navigator
2) de community
3) de wekelijkse updates van alles
4) gratis webinar

Ik raad het iedereen aan die met beleggen bezig is. Zowel ervaren als nieuwkomers omdat de community groot en sterk is en de TN werkt. Delen van ideeën en andere perspectieve kunnen we allemaal gebruiken. Zo vormen we een beter beeld en hebben we geen tunnel visie en is de kan kleiner dat we geld verliezen.

Kim Luxem

De toegang tot de trading navigator en de Trading update’s waardeer ik zeer. Hoewel ik al ruim 10 jaar beleg, toch nog heel wat kunnen leren. Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan alle mensen die geld willen verdienen op de beurs.

Arthur De vries

De navigator is zeker een goed iets met de goeie uitleg. Ik raad het coachingsprogramma aan, aan iedereen die serieus op deze manier een inkomen wil gaan genereren en de tijd kan maken op de juiste momenten. Ik denk dat dit het juiste adres is om verder te komen en dat je de juiste uitleg krijgt, en ik heb al behoorlijk wat info gevolgd maar nog maar zelden de goeie gevonden.

Martijn Vos

Wat ik met name gemerkt heb is de rust die het geeft bij beleggen door de aandacht aan een plan, risicospreiding en goed moneymanagement. Daarnaast is de hoeveelheid informatie waar je toegang toe krijgt evenals de experts op het forum erg fijn om je verder in materie te verdiepen. Ook het wekelijks door de trends lopen en de mogelijkheid om hier specifieke vragen te stellen aan Harm is een groot voordeel. Het kost daarnaast als je wilt ook weinig tijd om bij te houden.

Ik zou dit aanraden aan iedereen die nu zonder plan aan het beleggen is, of dit graag wil. Ik denk uitermate geschikt voor beginnende beleggers en beleggers die wel ervaring hebben, maar door tegenvallende resultaten hier niet het maximum uit halen of het vertrouwen hierin verliezen.

Maarten Pompe

Ik ben een beginnende belegger en heb in de afgelopen weken veel geleerd over beleggen.
Mijn top drie voordelen van deze training zijn:
1. De lessen worden in duidelijke stappen uitgelegd.
2. Er worden veel voorbeelden gepresenteerd en voldoende leerstof aangeboden.
3. Verder heb ik redelijk wat boeken kunnen downloaden, dus ik hoef me voorlopig niet te vervelen.

Ik zou iedere beginnende belegger deze training aan willen bevelen.
Je wordt echt begeleid vanaf het begin. Eerst met de 10 stappen succesvol beleggen en daarna de 6 weekse training. Omdat ikzelf een beginnen belegger ben zal ik de verschillende lessen nog wel een keer bekijken zodat het nog beter blijft hangen.

Nico Swart

Ik ben echt een beginner in beleggen. Voor mij zijn de waardevolste lessen die van de trading navigator, lessen over aandelen en over dividend. De lessen over opties wordt al wat lastiger en de lessen over spreads gaan weer een stapje verder.

Kortom voor een beginner zijn de eerste 3 weken waardevol en de weken daarna (nog) erg lastig.
Een echt heel groot voordeel is dat ik nu een tool heb (Trading Navigator) om daadwerkelijk trend en koop- verkoop signalen te constateren. ik denk dat ik daar echt wat aan ga hebben. Ik ga wel op zoek naar een buddy die mij met de opstart (mogelijk langer) kan gaan helpen en/of meekijken.

Rene van der Velde

Voordelen zijn: duidelijke strategie van te voren, emoties uitsluiten en het gebruik van de Trading Navigator. Ik raad dit ook aan voor mijn leden van onze beleggingsclub.

Michiel van Zeil

Harm en zijn team geven heel veel informatie in het programma, voordelen hiervan zijn o.a de informatie, de ondersteuning van andere beleggers en natuurlijk het snel leren van betere belegkeuzes te maken.

Marten Frans Moerman

Het geeft een compleet overzicht van een aantal mogelijkheden bij beleggen. Met behulp van filmpjes over allerhande aspecten krijg je een concreter beeld. Filmpjes maken het volgens mij ook gemakkelijker om te begrijpen en te houden voor een beginnende belegger die veel tijd wil investeren om het beleggen onder de knie te krijgen om op een verstandige manier proberen de valkuilen van beleggen te doorgronden en toekomstgericht succesvol een juiste strategie te kiezen die op je lijf past.

Dave Vandezande

Na de training ken je meerdere strategieën om te beleggen met aandelen en opties en je kunt na de training zelfstandig aan de slag. Het is fijn dat Harm elke maandag met de cursisten de markt doorloopt zodat je kan zien of je de strategie goed toepast.

Astrid Kol

Uitgebreide informatie over handelen in aandelen en opties als beginner word je snel wijs duidelijke uitleg met voorbeelden. Handelen door middel van de trading navigator in plaats van emotie en zo geld verdienen in plaats van verliezen. Veel hulpmiddelen zoals filmpjes forum etc om te leren beleggen en zo kennis op te doen en uit te bouwen. Dit programma bied je de tools om zelf het heft in eigen handen te nemen om je financiële toekomst veilig te stellen.

Ik ben zelf een beginnende belegger, maar ik zou het iedereen aanraden die het interessant vindt om te weten hoe beleggen werkt maar bovenal voor iedereen die zijn of haar geld niet minder maar meer waard wil zien worden.

Fokke Nieboer 

Goed inzicht in de aandelenwereld in een structurele en logische volgorde en je krijgt prachtige tools en bijhorende instructies hoe deze vanaf de basis goed in te richten en te gebruiken. Je kan het op je eigen tempo doen en steeds online terugkijken en terugkijken enz enz. Online portal is top, mega veel informatie en professionals die zijn aangesloten en kennis delen en antwoorden op vragen en de dagelijkse online Webinars, erg fijn en van uitstekende kwaliteit. Als je ze trouw blijft volgen groeit je inzicht en kennis door kruisbestuiving van andere leden en de bijhorende inzichten en uitleg van Harm en zijn team.

Voor personen die centjes en tijd beschikbaar hebben en een nieuwe uitdaging willen aangaan om meer geld te maken met aandelen en aanverwante strategieën. Voor personen die houden van structuur en zichzelf beter willen leren ontdekken m.b.t. geld en emoties.

Jefta van der Meijden

Je krijgt een goed inzicht waarom het hebben van een systeem beter rendement oplevert dan handelen op basis van emotie. Het geeft rust, door beter te spreiden over meer aandelen en portefeuilles en dus risico’s te spreiden. Aandacht voor de , soms verborgen, kosten , die weer ten koste gaan van je rendement. De kracht van herhaling, meerdere punten komen meermaals voorbij en gaandeweg het 6 weeks programma vallen deze beter op zijn plaats. Ik raad het programma aan iedereen aan die belegt, of hierover nadenkt om hier mee te beginnen. Waarom zelf in alle valkuilen stappen, als anderen je daarin al zijn voorgegaan?

Ed Koopmans

Dank je wel dat ik deel heb mogen nemen aan dit bijzonder en leuke leerzame beleggings avontuur! Het leverde me mega veel op. Beleggen blijft een super gaaf spel met jouw training uitleg op maandag. Niet gedacht dat ik ‘t zo leuk ging vinden? Fijn je ook te mogen kennen Harm. Ook dat ik mee mocht reizen bij alles wat je verder ondernam vanuit Beleggen.com! De community, de webinars en zoom’s. Zo gááf weer te mogen leren!  Echt een andere wereld die ik leerde kennen.

Dank je wel!

Desire de Wit

Een verrijking van mijn kennis door de logische opbouw. Het lijkt mij een systeem dat daadwerkelijk werkt. Ik raad het aan voor degene die meer rendement willen maken dan op de bank tegen een redelijk risico.

Krijn van Oost

Ik heb wat inzicht gekregen in beleggen, ben er nog lang niet want er zijn nog een heleboel zaken die ik niet snap. De lessen zijn stap voor stap opgebouwd en goed te volgen. De helpdesk staat ook klaar bij vragen. Goed geregeld. De software vind ik geweldig want dit maakt dat ik durf te gaan beginnen met beleggen.
Ik zou het zeker aanraden. Het is een hoop geld maar je krijgt er ook een hoop voor terug.

Sylvia Piket

Het programma is te volgen op eigen ritme en je kan de verschillende lessen meermaals bekijken.
De onderdelen zijn kort maar duidelijk besproken en de trainignavigator installeren en gebruiken is zeker een pluspunt.  Ik zou jullie diensten aanbevelen aan mensen die meer willen halen uit hun beschikbare middelen en hier stapsgewijs meer willen uithalen. Deze site bevat veel info en up-dates om te volgen. Beslissen wat je er kan mee doen is een eigen keuze, maar er valt veel te leren. Ook de webinars met info en ondersteuning zijn waardevol.


Dirk Verbruggen

Zeer duidelijke uitleg, veel handige tips maar ook waarschuwingen en overzichtelijke trainingen en hulpmiddelen. Ik zou zeker iedere beginner aanraden om deze trainingen te volgen en de tips op te volgen . Voorkom de meest gemaakte fouten door de trainingen te volgen.


John Umans
Dit programma heeft me geleerd hoe ik in alle opzichten op een systematische manier bezig kan zijn met beleggen. De Trading Navigator biedt een duidelijk signaal wanneer je kunt instappen in een bepaald aandeel.  Het is een degelijk signaal waar heel veel kennis en ervaring achter zit. De Trading Navigator biedt ook een duidelijk signaal wanner je zou moeten uitstappen. Ook achter dit signaal zit veel kennis en ervaring verborgen.

Bij beleggen komt veel meer kijken dan sec de signalen van de Trading Navigator volgen. Het coaching programma biedt uitgebreide achtergrond informatie om je verder op weg te helpen. Beleggen.com biedt een prima webforum waar je vragen kunt stellen en/of ervaringen kunt delen.

Wim Scholten

Duidelijk geleerd hoe het werkt met aandelen en de optie mogelijkheden. De trading navigator is een mooi hulpmiddel om je te helpen bij het kopen en verkopen en je leert dat je niet zomaar moet gaan beleggen maar dat je strategieën bedenkt en een plan van aanpak.

Nico Lijkendijk

Duidelijke uitleg stap voor stap, je wordt steeds verder in de materie meegenomen en goede voorbeelden hoe te werk te gaan.  Het is een goede richtlijn om stap voor stap het beleggen beter te begrijpen en uit te voeren, het risico om veel geld te verliezen wordt kleiner. Er ontstaat met gebruik van de tools meer grip op het beleggen in zijn algemeenheid. Als je serieus geld wil verdienen met beleggen dan is deze cursus zeer aan te raden je krijgt veel waar voor je geld.

John Odijk

Na wat ervaring met beleggingsfondse en certficaten die door het bedrijf verstrekt waren ben ik begonnen met het 6 weekse coachingsprogramma. Het is een duidelijk programma, begin van de week ontvang de de onderwerpen. De onderwerpen worden verder besproken en uitgediept via de website. Veel aspecten komen aan bod. Je mindset waarom wil je beleggen wat is je plan en wat wil je bereiken.

De Tradingnavigator is een mooi hulpmiddel om te zien hoe de ontwikkeling en de trend van bepaalde aandelen is en hoe de Buy en Sell signalen ontstaan. En duidelijke keuzes maken wanneer koop je en wanneer verkoop je?

Heb het idee dat mijn contacten de afgelopen 30 jaar met RABO en ABN me wat op het verkeerde been gezet hebben. Wil nu met de voorgestelde ervaring en resultaten in het voetspoor van de olifanten lopen om een groter resultaat dan 0-5 % te halen.

Vrijwel alle statistieken laten zien dat de over langere tijd je vermogen vergroot en hier een inkomen uithaalt. Voor mezelf ga ik bezig om mijn huidige beleggingen/fonds aan te passen naar trendmatig beleggen en waar mogelijk nieuwe kansen benutten.

Thale Roosien

De voordelen zijn 1. Duidelijkheid scheppen voor jezelf met een systeem. 2. Mindset en 3. Kennis vergroten in de community. Ik zou het coachingsprogramma iedereen aanraden die zich wilt verdiepen en met name ondernemers, zoals ik, die zelf een pensioen moeten opbouwen. Bijvoorbeeld in een lijfrente kun je ook prima zelf je fondsen gaan beheren met de Trading Navigator.

Marcel Leeuwerke

Vanwege een ongeval heb ik een hersenletsel, dat dit erg moeilijk is, dat is te begrijpen. Laatst heb ik de Trading Navigator aangeschaft, daar ben ik erg blij mee.

Verschrikkelijk veel geld ben ik kwijt geraakt met grote hefbomen.

Impulsiviteit is een verschrikkelijk gevolg geworden van mijn letsel. In 2018 ben ik begonnen met opties, turbo’s en zodoende 75% van mijn spaargeld kwijt!

Sinds afgelopen najaar ben ik de schuld aan het “terugpakken” en nu ik jouw systeem heb, gaat het nog beter. Ik doe nu hefbomen van max 3-4, geeft mij veel meer rust.

Ik ben ontzettend blij met je berichtjes, zo ook het onderstaande bericht. Het doet mij goed, jouw adviezen te ontvangen. Veel meer waard dan geld, dat meen ik uit de grond van mijn hart.

Beleggen is mijn hobby geworden, ik had geen enkele hobby, want ik werkte dag en nacht. Alhoewel ik een 40uurs-contract had.

Sinds afgelopen mei, heb ik een Access-database bestand gemaakt en daarin ben ik al mijn trades aan het verwerken ben. Zo zie ik mijn enorme fouten en daar wil ik van leren.

70% van de dag lig ik op bed, helaas. Maar ik wil je zeggen: door jou, ben ik gemotiveerd en geef mijzelf 5 jaar de tijd om alles terug te verdienen. Jij hebt mij er toe aan gezet om alles bij te houden, dank je wel voor dit inzicht!

Hartelijke groeten,

Dick

Goed inzicht in wat de mogelijkheden van beleggen zijn. Verlagen van het risico bij beleggen middels tradingview. De stof is echter dusdanig uitgebreid dat ik me na zes weken nog wel op glad ijs voel bij met name opties en hefbomen. Verder ben ik nog niet aan het een op een gesprek aangekomen en hoop dat dat later ook nog mag als mijn zicht op de totale stof duidelijk is. Verder helder en duidelijk.

Herman Rudolph Hefting

Ik heb een totaal andere visie over beleggen gekregen: vertrouwen hebben en emoties weg laten, alles goed noteren en leren uit fouten. Zeker als beginner moet je deze training volgen. Er wordt heel veel informatie gegeven.

Harm vertelde herhaaldelijk waar we moeten op letten om het falen te voorkomen. Of ik er klaar voor ben weet ik niet maar ik ben wel erg gemotiveerd om eraan te beginnen. Let’s go.

Lieve Van Kerkhoven

De belangrijkste voordelen zijn wat mij betreft dat je een heldere uitleg krijgt over hoe beleggen in opties en aandelen werkt. Wat moet je wel doen en wat moet je vooral niet doen. Een ander voordeel is dat het via relatief korte filmpjes worden aangeboden, waardoor je de informatie op je eigen tempo kan binnenkrijgen en je geen onnodige informatie of te veel herhaling hebt.

En al laatste dat het voor zowel beginners in beleggen goed te behappen is. Je kunt zelf rustig aan de slag gaan met beleggen en langzamerhand, ook door filmpjes terug te kijken, een steeds betere aandelenstrategie krijgen. Zeker met behulp van de Trading Navigator kan je afgewogen beslissingen maken, zonder dat je emoties het overnemen.

Ik raad de training vooral aan aan mensen die willen beginnen met beleggen of nog niet heel ervaren zijn in het beleggen. Voor de mensen die het al langer doen, zal er veel informatie al bekend zijn, maar dat is ook niet per definitie slecht. Het is vooral een fijne training omdat je een goede basis aangeboden krijgt in het beleggen. Het is een training waardoor je je weg kunt vinden in een, voor de meeste mensen, ingewikkelde wereld.

Robin Keijzer 

Het geeft een goed overzicht van de basis begrippen van beleggen en geeft een duidelijke boodschap: maak portfolio’s met per portfolio 20-30 beleggingen. Een voordeel is ook de regelmatige exposure naar diverse experts.

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan beginnende jonge beleggers. Die hebben nog een lang horizon om te beleggen!

Victor van Haeren

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
– enorm veel informatie
– tips en tricks over allerlei verschillende producten
– voor iemand die overdag gaat werken, kan alles later rustig bekeken worden
– e-books beschikbaar
– live vragen stellen
– via de groep vragen stellen

Ik raad dit aan, aan iedereen die interesse heeft om te starten met beleggen en wil bijleren over beleggen omdat alle informatie hier aanwezig is.

Edith Slegers

Vanwege het opdoen van kennis omtrent de verschillende manieren van beleggen, het duidelijk sturen op het hebben van een doel, een plan en de uitvoer van dat plan. Dus weten waar je mee bezig bent en welke afspraken je met jezelf hebt gemaakt en het volgen van een methode inclusief risico management is reden voor mij om het coachingsprogramma aan te raden aan iedereen met het idee om te gaan beleggen. Het is het goed om eerst kennis op te doen voordat je begint met beleggen. Zonder kennis, doel, plan, tactiek en methode dan wordt het gokken.

Aldert van der Vliet

De voordelen van deelname aan het 6 weeks coachingsprogramma zijn:
1. Je begint effectief aan het beleggingsavontuur
2. Het voelt veilig en comfortabel
3. Je voelt je omringd door kenners
Ik zou het het coachingsprogramma aanraden aan al wie twijfelt om te gaan beleggen maar nog geen voorkennis heeft en dus niet durft te starten.

Eva Van Rumst

Ik ben niet meer dagelijks bezig met beleggen. Het kost dus minder tijd om hetzelfde of zelfs meer rendement te krijgen. Door meer kennis over hefboomproducten zoals opties en turbo’s vind ik beleggen minder risicovol. Dat geeft mij dus meer rust. Door de training heb ik ook mensen in mijn directe omgeving kunnen adviseren om bepaalde zaken anders te doen. Ook zij beleggen daardoor met minder risico.

Ik zou iedereen die wil gaan beleggen de training aanbevelen. Niet alleen beginners maar ook de meer ervaren belegger heeft mijns inziens baat bij deze cursus.

Koos Drescher

Je kan op je eigen tempo “leren” en alles wordt makkelijk en duidelijk uitgelegd. Super community en snelle antwoorden op vragen. Ik zou het coachingsprogramma iedereen aanraden

John van Zuilen

-De voordelen van het 6 weeks coachingsprogramma zijn
1. Het gebruik vd Trading Navigator
2. Hoe aandelen te kiezen
3. Het belang van het volgen van een strategie
4. Goede support via de Helpdesk

Ik zou het coachingsprogramma aanraden aan iedere beginnende belegger vanwege de gestructureerde methode. Let wel: er wordt veel informatie verstrekt, daardoor word je soms wat overdonderd.

Ruud Sip

De voordelen van het 6 weeks coachingsprogramma vind ik de
Basis inzicht in opties
Enorme frisse kijk op de grafieken van aandelen door de software in tradingview
Betere beslissing in aankoop en verkoop van aandelen obv grafieken
Voorbereiding en keuze van het soort aandelen die je aanschaft

Dit is iedereen die in aandelen doet, een goede en structurele basis voor aanschaf en gebruik van aandelen, maar ook eromheen zoals turbos, opties ed.

Paul Siero

In Mei 2020 heb ik een abonnement genomen bij Harm’s “Mijn Beleggen”, investering iets minder als € 1000.

Via Harm ben ik vervolgens bij Ronald de Zoete terecht gekomen: investeringen op basis van Ronald’s commentaren hebben mij indertijd de investering in Harm’s “Mijn Beleggen” een aantal malen doen terug verdienen, op korte termijn; volg Ronald wekelijks.

Aangezien ik specifiek geintereseerd was in mijnen te investeren, adviseerde Harm mij kontakt met jou op te nemen.

Totaal geen spijt van, jouw commentaren zijn “goud” waard. Ben sinds dien een trouwe volgeling van jouw Beursbox, videos, Jack’s Topaandelen etc.

Terugkomend op Harm van Wijk: ere wie ere toekomt: Harm’s informatie is “uranium” waard.

Jan de Bruin

In versneld tempo een volledig overzicht van allerlei mogelijkheden, logische volgorde in programma en volgen programma wanneer het mij uitkomt. Dit is voor iedereen die interesse heeft in zelf beleggen en daar een goed rendement op wil behalen. Het coachingsprogramma is logisch opgebouwd en trainingsmateriaal is in overvloed aanwezig.

Harry Dreeyers

Toegang tot de Trading Navigator, een bijzonder nuttige tool en goede uitleg van het systeem en de achtergronden ervan.  De opleiding is nuttig voor bijna alle soorten (aankomende) beleggers.
Iedereen die al bezig is met beleggen en alle nieuwkomers zullen het nodige van opsteken van het programma. Het systeem helpt zeker de beginners op weg en zal een eye opener kunnen zijn voor beleggers met enige ervaring.

Paul van Acker