Succesvol traden in opties, futures en Turbo's

Drie experts op het gebied van de beurzen en trading, te weten Michael Ahrens, Harry Geels en Rombout Kerstens, schreven het boek ‘Succesvol traden in opties, futures en Turbo’s’. De enorme kennis die ze over de materie hebben, zien we volledig terug in het boek. Hun feitenkennis is gigantisch.

Ondanks al die feiten is het toch een heel interessant boek geworden. Beleggers die in de genoemde derivaten handelen, zouden deze kennis in huis moeten hebben. Daarmee ben je dan nog niet op de hoogte van hoe de markt je beentje probeert te lichten, maar je komt als belegger wel met de broodnodige bagage op de markt. Blunders door verkeerde posities of verkeerde middelen om een verwachting te bespelen, kunt u voorkomen. Met de kennis uit het boek, kunt u uw rendement op de beurs waarschijnlijk wel verhogen.

Het boek is zeer compleet over opties, leert u genoeg over Turbo’s en geeft ook duidelijk aan wanneer en hoe u futures eventueel kunt inzetten. Een aanrader derhalve voor iedereen die in deze derivaten aan het handelen is of dat gaat doen. Het is vooral voor traders die al wat ervaring hebben, maar nooit eerder de moeite namen meer te leren, een must. Wie al veel langer aan het traden is, kan waarschijnlijk ook nog wel wat aardige weetjes uit dit boek halen. Als u het wilt bestellen, dan kunt u dat doen bij de uitgever op: www.keyword.nl/homepage/boeken.htm

Tom Lassing, Beursbox.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.