Tom Lassing geeft een webinar met US Option Trader

tom-lassingDit had ik nou niet 1-2-3 verwacht…Tom ken ik goed. We werken geregeld samen. Tom schrijft hondstrouw elke dag een nieuwe Beursbox-nieuwsbrief. Met elke dag weer zijn eigen ongezouten en deskundige opinie. Daardoor heeft hij een al even trouwe groep lezers.

In zijn eigen zaal in Best bij Eindhoven geeft Tom geregeld basiscursussen Optiebeleggen. Maar een webinar heeft hij nog nooit eerder gedaan. Wie heeft Tom hiertoe verleid ? Dat zijn Martin Hendriks en Douwe Westervaarder van US Option Trader. Die ken ik ook goed.

Zij geven seminars en individuele coaching, om “gewone” traders “ongewone” rendementen te kunnen laten maken. Twee keer per week vertellen ze hun klanten precies welke optieposities ze innemen.

Douwe en Martin heb ik al twee keer als gastsprekers gehad op mijn Coachingsdagen. Uit de evaluaties weet ik dat de deelnemers hun verhaal waardevol en boeiend vonden. En hierdoor echt een stap verder komen.

Douwe en Martin zeggen steeds dat 20% jaarrendement met opties echt mogelijk moet zijn voor iedere belegger die het geduld heeft om zich hierin echt te verdiepen. En de discipline om een aantal basisregels toe te passen.

Ze geven zelf het voorbeeld. Ze maken sinds de start van US Option Trader ongeveer 50% op hun trades op jaarbasis. Ze houden hun eigen track record bij, dus de klant kan het nakijken.

Hun eerste avondseminar was bij Tom Lassing in Best. Sindsdien toeren Martin en Douwe door het land en zijn ze een aantal keren in Best terug geweest. De plaatselijke pizzeria vaart er wel bij.

Ik ben wel heel erg benieuwd hoe deze mannen mij gaan in een uurtje overtuigen dat “opties veiliger zijn dan aandelen”. Want dat is de titel van dit webinar.

Dit webinar van 5 juni om 20 uur moet je niet missen. Maak deze primeur gratis en comfortabel mee.

Het aantal deelnemers is beperkt en vol = vol. Dus schrijf je hier in.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.