Online Training: "Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week"
Privacy beleid

Online Training: "Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week"

Zeer waardevol voor beginnende en meer ervaren beleggers.
Ik onthul hierin 3 belangrijke geheimen.

Meld je aan met de knop hieronder voor de online training op maandagavond om 20:00 uur

Aanmelden

drs Harm van Wijk van Beleggen.com

Mijn naam is Harm van Wijk en ik help beleggers om geld te verdienen op de beurs. Ik was betrokken bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck bank. En bij het opzetten van de beleggingssite van SNS Bank en DFT.nl van De Financiële Telegraaf. Ook was ik nauw betrokken bij de introductie van de Turbo’s van ABN Amro.

Ik merkte echter dat particuliere beleggers hiermee toch niet echt geholpen werden. 90% van de particuliere beleggers verliest structureel geld, zo las ik in een onderzoek van de Universiteit van Maastricht. Ik besloot om ontslag te nemen en mij te gaan richten op het helpen van particuliere beleggers om geld te verdienen op de beurs.

Harm van Wijk bij Rondom10Harm van Wijk bij Netwerk

De 3 geheimen van succesvolle beleggers

Geheim # 1 Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken.


Geheim # 2 Waarom je maar 250 euro nodig hebt om te beleggen en geen jarenlange training nodig hebt of jaren te moeten wachten op het resultaat.


Geheim # 3 Waarom dure bankiers of beleggingsadviseurs je schade toebrengen en niet jouw belang voorop stellen (ben je de financiële crisis vergeten, die door de bankiers is begonnen?)

Aanmelden