Unibail Rodamco vormt opnieuw hogere bodem

Unibail Rodamco vormt opnieuw hogere bodem

SprinterAlert: wij kopen 155 Unibail-Rodamco Sprinter Long 146,00 Ratio 10 ISIN NL0010203287 tegen de actuele koers. (momenteel 6,24 euro)

Unibail Rodamco zit sinds 2009 in een stijgende trend en wist in deze periode meer dan te verdubbelen. Het vastgoedfonds steeg in de afgelopen 12 maanden van € 130 naar boven € 200. Inmiddels lijkt er zich weer een hogere bodem af te tekenen waarmee de stijgende trend weer een impuls zou kunnen krijgen.

Unibail Rodamco vormt opnieuw hogere bodem

Door de daling lijkt een nieuwe cyclusbodem op de daggrafiek te zijn gevormd. Het eerste deel is het meest bullish, dus zouden we weer een krachtige stijging kunnen zien. Het is een teken van kracht dat Unibail Rodamco het patroon van hogere toppen en hogere bodems kan blijven vasthouden.

Bovendien is er een positieve reversal ontstaan (een hogere bodem in de koers en een lagere bodem in de koopkrachtindicator RSI) waardoor een koersdoel kan worden berekend boven de laatste hogere top. We houden de steunniveaus natuurlijk wel scherp in de gaten. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 199,35

Dividendrendement (Dividend Indicated Gross Yield) 4,21%

Koers-winst (Estimated P/E (12/2013))          19,7424

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. Daarnaast is hij senior vermogensbeheer bij Kairos Asset Management in Huizen en fondsbeheerder van het BeursBulletin Beleggingsfonds. De auteur heeft middels het BeursBulletin Beleggingsfonds diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.