Unieke strategiedag met Corne van Zeijl en Ivan Snurer

coachingsprogramma-voor-beleggersOp veler verzoek bieden we u de unieke Strategiedag van het coachingsprogramma los aan. Op 10 april zullen Corne van Zeijl en Ivan Snurer in Maarssen de geheimen van succesvol analyseren met u delen.

Corne van Zeijl (Staalbankiers, Robeco, hoofd beleggingen Zurich Financial en sinds 2004 fondsbeheer van het SNS Nederland Aandelenfonds).

Corné van Zeijl schrijft onder andere voor IEX.nl, Effect (het blad van de Vereniging van Effectenbezitters en Cash en is auteur van het boek Centen & sentiment.

Van Zeijl is een autoriteit op zijn vakgebied en als beleggingsexpert winnaar van de Gouden Stier 2008 en wordt dan ook vaak uitgenodigd als spreker. Corne doet uit de doeken hoe hij bedrijven beoordeelt. Hij deelt de factoren waarop hij bedrijven beoordeelt.

Ivan Snurer (Quantalytica, schrijft vanaf 2002 voor Beleggers Belangen)

Ivan Snurer is directeur van Quantalytica, een onafhankelijk adviesbureau dat onderzoek verricht naar de efficiëntie van beleggingsstrategieën en selectiemethodieken, met als doel om kwantitatief onderbouwde handelsmodellen te ontwikkelen.

De laatste jaren heeft kwantitatieve analyse enorm aan populariteit gewonnen. Hoewel de meeste grootbanken inmiddels een eigen quant-afdeling op na houden, zijn doorgaans de uit kwantitatieve analyses verkregen inzichten voor derden niet toegankelijk.

Beleggers verkeren weliswaar in de mogelijkheid om academische publicaties te raadplegen, doch de vertaalslag naar de praktijk vormt vaak een niet te overbruggen horde, omdat het hen ontbreekt aan tijd, kennis dan wel historische gegevens.

Ivan Snurer heeft zich gespecialiseerd in Kwantitatieve Analyse en beleggingsstrategieën en komt zijn waardvolle inzichten met u delen.

Geen enkele topsporter werkt zonder coach.

Wilt u succesvol beleggen, dan is coaching essentieel.
De top van de Nederlandse beleggers gaat u helpen!!!

Aanmelden

Als u interesse heeft voor deze zeer interessante dag, dan kunt u zich aanmelden op
http://www.beursbulletin.nl/scripts/Gateway.php?action=DienstenCursusAction

Uw bijdrage aan deze unieke dag is slechts € 297 inclusief BTW, inclusief lunch en parkeerkosten. Het programma is onder voorbehoud en het aanbod geldt zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
Amsterdamsestraat 7-9
1398 BK te Muiden
Telefoon: (+31) (0) 294 76 9 007
Telefax: (+31) (0) 84 750 25 78
E-mail : [email protected]
Url : www.beursbulletin.nl en www.beleggen.com
KvK nr: 34 24 32 58

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.