Unieke tradingdag met Michael Ahrens

Unieke tradingdag met Michael AhrensOp veler verzoek bieden we u de unieke Tradingdag van het coachingsprogramma los aan. Op 6 maart zal Michael Ahrens in Maarssen de geheimen van succesvol traden met u delen.

Voor serieuze traders, en zij die het willen worden, presenteert hij in 1 dag de hoogtepunten van zijn driedaagse trading cursus. In deze intensieve cursus laat hij u kennismaken met hoe hij handelt en hoe u dat ook kunt doen.

Inmiddels zijn de tijden van het gemakkelijk geld verdienen op de beurs voorbij. Dat wil echter niet zeggen dat er geen geld meer te verdienen valt op de beurs. Het vergt alleen een andere aanpak. Eén daarvan is trading. Een trader verdient zijn geld door snel in en uit de markt te stappen.

Zijn methode heeft hij door jarenlange ervaring steeds verder verfijnd, met als resultaat een stabiele en structurele trading aanpak, waarmee iedere maand een inkomen kan worden gegeneerd.

Enkele reacties na deze cursus:

“Een heldere en duidelijke cursus, goed gedocumenteerd en bijzonder bruikbaar, zeker als je al de nodige ‘screentime’ ervaring hebt!”

“De cursus, betreffende daytrading, vond ik het geld waard, omdat de wijze van uitleg met leerzame metaforen prettig was. Het studieboek is als naslagwerk 100% geslaagd. Vervolgens kwam een goede uitwerking na de cursus met praktijk voorbeelden. Het dagelijkse cyclustrader verslag is nu beter te begrijpen. Last but not least de consistentie en discipline, die Michael in zijn handelen uitstraalt is mij zeer waardevol.”

“Beste Michael, voordat ik jouw cursus volgde, deed ik om eerlijk te zijn maar wat, en dacht dat ik het wel aardig wist. Nu, na het volgen van jouw zeer uitgebreide cursus van drie dagen, weet ik waar ik op moet letten, of de trend stijgend of dalend is. Vooral de cyclusmethode is een pracht instrument. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de tips die ik nu nog steeds dagelijks ontvang.”

“Naast een uitstekende uitleg van zijn methode (waarmee Michael consistent winst maakt; daarvan mochten alle cursisten getuige zijn gedurende twee weken na de cursus) geeft Michael veel waardevolle tips over.”

“Charting software en handelsplatformen (waardoor mijn transactiekosten nu ongeveer 30% lager zijn dan voor de cursus).”

“Goede boeken en andere informatiebronnen (waardoor je sneller een goede keuze kunt maken tussen duizenden boeken die allemaal ongeveer hetzelfde vertellen).”

“Andere traders en methodes (waaruit je kunt afleiden dat Michael bijna niets zelf heeft verzonnen maar eigenlijk vooral andermans ideeën uitmuntend toepast in de praktijk; Michael zou zelf zeggen: “het gaat er niet om dat je gelijk krijgt, maar dat je geld verdient”).”

“Michael geeft een realistisch beeld op traden: risicobeheersing is belangrijker dan gelijk krijgen over de richting van de markt.”

“De cursus is de omkeer in mijn trade carrière geweest. De structurele aanpak, de rust bij het timen en een strakke SL maken de kans op goede trades groot!”

“Geweldige cursus, zou het zo opnieuw doen!”

“Na vele cursussen over traden, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de cursus van Michael. Ik kan er kort over zijn, van alle cursussen die ik heb gehad over traden, was dit far away de beste. Alle belangrijke tools  worden besproken en op een duidelijke manier uitgelegd. Na de cursus ben je echt in staat zelf te traden. groeten Maikel.”

Geen enkele topsporter werkt zonder coach.

Wilt u succesvol beleggen, dan is coaching essentieel. De top van de Nederlandse beleggers gaat u helpen!!!

Aanmelden

Als u interesse heeft voor deze zeer interessante dag, dan kunt u zich aanmelden op

http://www.beursbulletin.nl/scripts/Gateway.php?action=DienstenCursusAction

Uw bijdrage aan deze unieke dag is slechts € 297 inclusief BTW, inclusief cursusboek, lunch en parkeerkosten. Het programma is onder voorbehoud en het aanbod geldt zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.