Laatste update:

vraagteken-rechtenvrijVrijdag 24 januari a.s. om 20.00 uur geeft onze MD Ben Veerbeek een webinar over simpele, maar o zo belangrijke netwerkzaken. Meld je hier aan: https://attendee.gotowebinar.com/register/1531665133383263745

 •     “The Why” factor!
 •     Why OptionAlert?
 •     Why you?
 •     Why others?
 •     Why should you?
 •     Why not?

Stel al je vragen over het opbouwen van een krachtig, professioneel en succesvol team onder aan deze pagina

En Ben zal ze zoveel mogelijk beantwoorden. Vraag jezelf vooral af:

“Waarom wil ik er vrijdagavond graag bij zijn?” Meld je hier aan: https://attendee.gotowebinar.com/register/1531665133383263745

Met vriendelijke groet,

OptionAlert Team

8 antwoorden
 1. Sylvia
  Sylvia zegt:

  Mijn hoofdfocus ligt op mijn bedrijf. Daarnaast werk ik aan mijn financiële IQ met mijn lidmaatschap bij OptionAlert. Als ik mensen ontmoet vertel ik wat ik doe en het lijkt me verwarrend voor mensen als ik ook nog vertel wat ik erbij doe. Heb je tips hiervoor?

  Beantwoorden
 2. Marcel
  Marcel zegt:

  Ik heb me zelf al ingeschreven voor Option Alert.
  Voor België zijn er een paar problemen heb ik begrepen. Betekent dit probleem dat ik nog geen team kan samenstellen?
  Met vriendelijke groeten

  Beantwoorden
 3. Kelly
  Kelly zegt:

  Bij de start van Opionalert was verteld dat we persoonlijk 4 mensen aansluiten en dat er in de downline 13.000 leden gingen staan, door de spillover. Waarom is dit niet zo? Bij ons is er nog geen enkel lid bijgekomen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.