optionalert_logo

Het gaat goed met OptionAlert. We zijn al met ruim 1600 mensen terwijl we net een maand bezig zijn. Er is de laatste dagen wat verwarring ontstaan rond OptionAlert, naar aanleiding van een niet positief artikel in De Telegraaf. Er werd onder meer gesteld dat OptionAlert een moderne kettingbrief zou zijn, een piramidespel. 

Het opzetten van OptionAlert heeft een ruim jaar zorgvuldige voorbereiding gevergd. OptionAlert is volledig legaal. Er heeft een aantal juristen naar het concept gekeken en goedkeurig gekregen. We hadden nooit die goedkeuring gekregen wanneer de juristen diezelfde conclusie hadden getrokken als deze ene columnist in De Telegraaf.

Het is belangrijk dat je goed begrijpt dat OptionAlert voor zijn leden een verdienmodel hanteert dat is goedgekeurd door de Nederlandse wetgever.

Een ander punt van verwarring is gelegen in de opmerking van de journalist over inkomstenbelasting. In onze voorbereiding hebben we ook steeds nauw contact gehouden met fiscalisten.

De inkomsten uit ons member-gets-member systeem zijn, in Nederland volgens een uitspraak van de hoge raad,  niet belastbaar voor de inkomstenbelasting. Desondanks is het, om hier zeker van te zijn, goed om dit aan je belastinginspecteur voor te leggen.

Het is buitengewoon jammer dat de betreffende columnist zijn huiswerk niet goed heeft gedaan en zijn journalistieke taak niet zorgvuldig heeft uitgevoerd: er is geen hoor/wederhoor geweest.

We betreuren het dat door deze eenzijdige en onzorgvuldige berichtgeving verwarring kan zijn ontstaan bij de leden van OptionAlert.

Het product OptionAlert heeft in de eerste maand al de eerste winsten opgeleverd uit de opties. Aan veel leden is ook al commissie uitgekeerd, waardoor voor veel leden de abonnementsfee van 49 euro allang weer is terugverdiend.

Dat is waar het om draait: OptionAlert is een uitstekende manier om geld te kunnen verdienen op de beurs. En om extra inkomsten te kunnen genereren vanuit de commissies voor het aanbrengen van nieuwe leden.

Met hartelijke groet,

Team OptionAlert

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.