Wereldhave veert op van stijgende steunlijn

Wereldhave veert op van stijgende steunlijnSprinterAlert: wij kopen 78 Wereldhave Sprinter Long 44,60 ISIN NL0010343414 tegen de actuele koers (momenteel circa 12,86 euro)

Wereldhave kondigde in juli 2012 het vertrek aan van CEO Hans Pars en rapporteerde een negatief indirect resultaat. Het dividend werd neerwaarts bijgesteld. Het aandeel zat mede hierdoor in de hoek waar de klappen vielen. Toch lijkt het weer de goede kant op te gaan. Het aandeel laat opnieuw een stijgende trend zien.

De hogere bodems en hogere toppen vormen een fraaie opgaande trend. Inmiddels is weer een hogere bodem gevormd. Het neerwaartse koershiaat, dat in april is gevormd, werd veroorzaakt door een dividenduitkering van 6%.

Wereldhave behoort daarmee nog steeds tot de top van de dividenduitkerende aandelen van de AMX-index, wat duidelijk te zien is in de grafiek. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 53,40

Dividendrendement (Dividend Indicated Gross Yield) 6,14%

Koers-winst (Est. EPS (EUR) (12/2013)) 16,6988

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

3 antwoorden
  1. Alex Visser
    Alex Visser zegt:

    Wist u dat deze door u aanbevolen Wereldhave Ing sprint long 44,60 (met dezelfde ISIN code) op de ABN site aangegeven is als Wereldhave ING sprint long 48 ?
    Zoals alle sprinters van Ing bij ABN niet zijn ge-update, en waar ik onlangs dik de dupe van ben geworden!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.