Werelds nummer 1 beleggingscoach en spreker

Zoals je weet, is het mijn missie om zo veel mogelijk mensen te helpen om succesvol te worden met beleggen. Soms komt daarbij een succesvol beleggingssysteem voorbij waarvan je ziet dat het een mogelijkheid is om deze missie versneld waar te maken, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij kunnen worden.
Zelf heb ik daarbij ook diverse cursussen gevolgd van werelds nummer 1 beleggingscoach en spreker.

Je hebt in de wereld topbeleggers zoals Warren Buffett, maar de kans is erg klein dat hij jou persoonlijk gaat leren hoe je stap voor stap net als hem miljardair kan worden.

Multimiljonair en eigenaar van Investment Mastery UK, Marcus de Maria doet dat wel.

De eerste stap daarbij is deel te nemen aan het online seminar (webinar) op 11 november aanstaande: http://www.investment-mastery.nl/webinar-marcus-beursbulletin

Marcus de Maria en zijn trainers geven al 13 jaar in Londen, Europa en Azië trainingen en coaching op het gebied van beleggen.

Tevens is hij voor zijn cursisten gestart met “managed accounts”. Op afstand  kan zijn team met traders direct handelen met alle aangesloten accounts tegelijk.

Jaren geleden heeft zijn team getraind hoe zij minimaal 100% rendement per jaar kunnen halen met daytrading, en sindsdien beleggen zij zijn miljoenen vermogen voor hem.

En nu handelen zij niet alleen met Marcus zijn vermogen, maar zelfs ook van zijn cursisten!

Klik hier om je direct aan te melden voor het exclusieve webinar

Hoe zou jij het vinden als Marcus zijn full time traders met een gemiddeld track record van 100% per jaar, op dagelijkse basis jouw geld explosief zou laten groeien?

Als je cumulatief gaat kijken (compounded growth), dan is dit voor vele mensen in Nederland die al wat kapitaal hebben waarschijnlijk 1 van de eenvoudigste manieren om alsnog hun financiële vrijheid te halen.

Een voorbeeldje, bij een account van €25.000 en bij de aanname dat zijn trading team hun track record van afgelopen jaren ook nog de komende 15 jaar lang continueren, dan zou dat over 15 jaar bij een netto rendement van 4% per maand het onwaarschijnlijke bedrag van €29 miljoen zijn geworden! En na 8 jaar het 1e miljoen.

Voor velen is dit te veel en te ver weg om überhaupt te kunnen bevatten. Dat begrijp ik best.

Vanuit mijn missie om jou financieel te helpen en te empoweren, adviseer ik je echter om eerst het webinar te volgen als 1e stap in een traject naar vrijheid!
http://www.investment-mastery.nl/webinar-marcus-beursbulletin

Het is zeker niet voor iedereen, je dient je er wel voor te kwalificeren en eerst een cursist te worden van Investment Mastery/Marcus de Maria.

Tot de 11e, ik ben er zelf ook bij!

Met vriendelijke groet,
Harm van Wijk

PS Dit webinar is alleen voor personen die serieus geïnteresseerd zijn in hoe ze een solide welvaart voor zichzelf en hun naasten kunnen creëren.

Marcus de Maria legt in deze video uit hoe ook jij aan zijn online seminar kunt deelnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.