Alle portefeuilles van BeursBulletin gratis bij OptionAlert

ETF-PortefeuilleHet gaat goed met OptionAlert. Er werken al ruim 1600 mensen met OptionAlert, terwijl het product net een maand verkrijgbaar is. De leden van OptionAlert kunnen vanaf vandaag kiezen uit alle portefeuilles die BeursBulletin aanbiedt. Hiermee wordt meer dan 1000 euro per maand aan waarde aan OptionAlert toegevoegd.

Op de Nieuwjaarsborrel, waar ruim 200 OptionAlert leden aanwezig waren, hebben we aangekondigd dat we niets aan het toeval over zouden laten om een succes te maken van OptionAlert. We doen dit door steeds meer waarde te leveren aan de leden.

Voor 49 euro per maand ontvang je dus niet alleen:

 1. SMS- en e-mailberichten (alerts) over het innemen of verkopen van concrete optieposities. Je ontvangt gemiddeld 5 alerts per maand, maar dit kunnen er ook meer of minder zijn. De alerts zijn gebaseerd op een bewezen systeem waarmee in 2 jaar tijd circa 60% rendement is behaald.
 2. Toegang tot exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 3. Handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt.
 4. Videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 5. Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 6. Deelname aan cursussen en workshops over beleggen. Hier ontmoet je top-beleggers van Nederland en mede-beleggers. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mensen die met beleggen veel geld verdienen.
 7. Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

Vanaf vandaag komen hier dus 11 modelportefeuilles bij zodat de waarde uitkomt op:

OptionAlert indices

 € 66,33

DividendPortefeuille

 € 66,33

ETF-portefeuille

 € 66,33

SuperMomentumPortefeuille

 € 66,33

TopPortefeuille

 € 66,33

RatioPortefeuille

 € 66,33

AandelenAlert

 € 139,00

OptieAlert aandelen

 € 139,00

IndexAlert

 € 139,00

OlieAlert

 € 33,00

ProtectiePortefeuille

 € 33,00

FuturePortefeuille

 € 139,00

Handleidingen

 € 141,00

Totale waarde

 € 1.161,00

Natuurlijk blijven de portefeuilles ook nog los beschikbaar, maar OptionAlert is vaak voordeliger dan een losse portefeuille. Bovendien wordt 90% van het abonnementsgeld teruggeven aan de leden en ontvang je alle informatie die hierboven staat.

Welke portefeuilles moet je nu dan kiezen? Dat hangt van veel factoren af. Met een bescheiden portefeuille is de ETF-portefeuille waarschijnlijk de beste keuze. Beleggen in ETF’s (trackers) wordt steeds populairder. En niet voor niets! Sinds de start op 3 juli 2013 heeft deze strategie 15% rendement behaald. Samengevat komt de nieuwe strategie hier op neer:

+Brede spreiding en lagere kosten door gebruik van indices

+Bredere spreiding door verschillende indices

+In- en uitstappen volgens bewezen systeem (vermijden bear markets)

+In- en uitstappen in de best presterende indices (momentum)

Als je iets meer te beleggen hebt en daarom kan spreiden over strategieën, dan is een uitbreiding met OptionAlert indices interessant. OptionAlert indices werkt niet alleen met opties op de AEX, maar ook opties op de S&P500, de Russell 2000 en de DAX 30. Door ook Amerikaanse kleinere en grotere aandelen en Duitse aandelen en door in plaats van 1 per maand, iedere week een positie in te nemen, wordt een brede spreiding bereikt.

AEX-AlertOptionAlert indices is de opvolger van AEXAlert waarmee in 2 jaar 60% rendement is behaald met een bewezen strategie gebaseerd op een short strangle strategie. Het spreekt voor zich dat met een dergelijk hoog rendement het risico ook hoger is.

Heb je behoefte aan nog meer spreiding, kijk dan eens naar de RatioPortefeuille. De Ratiostrategie wordt sinds 1 februari 2008 (het jaar dat de AEX 50% daalde) gevolgd. Sinds begin 2008 is de Stoxx50 circa 28,3% gedaald. Desalniettemin wist BeursBulletin.nl met deze strategie een winst te behalen van +111,0%, oftewel een ‘outperformance’ van 139,3%. In plaats van meer dan 30% te dalen, meer dan verdubbelen dus…

In 2013 behaalde we 50,2% rendement. Door het combineren van de meest gebruikte kwantitatieve analysemethodes op de Euronext 100 en Next 150 signaleren we met behulp van geavanceerde software 1 maal per maand de 10 meest kansrijke aandelen. In de onderstaande grafiek is de ontwikkeling grafisch weergegeven:

RatioPortefeuilleMet deze strategie zou vanaf 2000 een gemiddeld jaarrendement van 14% zijn behaald, echter zonder dat daarvoor een hoog risico werd gelopen. Over de gehele periode vanaf 2000 daalde de AEX met gemiddeld 7%. Het resultaat van de Ratiomethode lag dus jaarlijks gemiddeld 21% (!) hoger dan dat van de Amsterdamse hoofdgraadmeter.

De speciaal ontwikkelde software speurt de Euronext 100 en Next 150 af, op zoek naar de beste combinatie van parameters. Maandelijks ontvangt u een overzicht van de Top-10, de Top-5 en de ‘La crème de la crème’ aandelen zodat u desgewenst een bredere spreiding of tussentijds wijzigingen kunt aanbrengen.

Onder meer de volgende bewezen strategieën worden gecombineerd bij het selecteren van de laagstgewaardeerde en daardoor meest kansrijke aandelen:

Koers-winstverhouding (Waardestrategie)

Winstkwaliteit (Groeistrategie)

Dividendrendement (Dogs of the Dow)

Binnenkort vertel ik je meer over de andere portefeuilles. Heb je nog geen abonnement op OptionAlert, klik hier.

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

4 antwoorden
 1. wijnand de kruijff
  wijnand de kruijff zegt:

  Beste mensen,

  Het is mij niet goed duidelijk over option Alert
  wat ik hiermee aan kan als je zegt dat ik lid kan worden voor € maand dan doe ik dat wel maar ik begrijp nu dat ik anders geen tips meer ontavang en dat wil ik juist niet. ik ben iemand die niet alles begrijpt maar in de praktijk alles moet leren.

  groetjes

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Hallo Wijnand,

   Als lid van BeursBulletin ontvang je nog steeds de berichten, maar we bieden deze berichten nu ook aan, aan leden van OptionAlert.

   Er verandert dus niets voor klanten van BeursBulletin.

   Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Compensatieplan
   Een Lid betaalt €49,- per maand en is daarmee automatisch geabonneerd op informatie waarmee hij zijn/haar Financieel IQ verhoogt. Deze informatie ontvang je, net als de signalen, via sms en e-mail. Daarnaast ontvang je verdere begeleiding om geld te verdienen met opties op de AEX, S&P, Russell en de DAX met een bewezen systeem.

   Als Lid kun je ervoor kiezen om partner te zijn. In dat geval betaal je een jaarlijks lidmaatschap van 47 euro. Hiermee verwerf je het recht een team te bouwen en aan het compensatieplan deel te nemen. Het eerste half jaar van het lidmaatschap betalen wij voor je.

   • Iedere partner start zijn eigen team en staat bovenaan
   • Iedere partner kan maximaal 4 mensen direct onder zich hebben
   • Deze 4 mensen kunnen ieder ook weer maximaal 4 mensen onder zich hebben. Eerst genoemde lid heeft op dat moment 20 mensen in zijn team
   • De 16 mensen daaronder hebben ook ieder maximaal 4 mensen in hun team, etcetera
   • Een lid ontvangt € 7,- provisie voor een actief lid in zijn team t/m level 5 met een uiloop naar level 6, afhankelijk van de voorwaarden tot uitbetaling waaraan hij voldoet en met een maximum van € 10.000,- per maand.

   Voor ieder lid geldt dezelfde berekening. Bij de maandelijkse uitbetaling wordt gekeken of mensen activiteiten hebben ontplooid.

   Voor uitbetaling wordt gecontroleerd hoeveel mensen er zijn ingeschreven in jouw team, via de eigen link, vanaf dat je gestart bent.

   Als je 0 mensen hebt ingeschreven, ontvang je niets
   Als je 1 persoon hebt ingeschreven, ontvang je 25%
   Als je 2 personen hebt ingeschreven, ontvang je 50%
   Als je 3 personen hebt ingeschreven, ontvang je 75%
   Als je 4 personen hebt ingeschreven, ontvang je 100%

   Het aantal actieve leden die onder het lid in zijn team vallen wordt vermenigvuldigd met
   € 7,-. (indien recht op 100% uitbetaling) Dit is de provisie die de Partner ontvangt voor de verkochte abonnementen in zijn team in de dan geldende maand. Hieraan wordt een maximum gesteld van 10.000,- euro per maand

   De berekening is dus: € 7,- x aantal actieve teamleden in jouw team, maal aantal aangedragen teamleden: 1=25%, 2=50%, 3=75%, >=4=100%. Met een maximum van € 10.000,-

   zie

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.