Een huis kopen met 40% korting

Kevin Green

Een huis kopen met 40% korting? Zonder dat je er zelf 1 cent in hoeft te investeren? Als je wilt weten hoe, luister dan vanavond naar het webinar. Registreer nu:https://attendee.gotowebinar.com/register/2708911139787647233 Populair is op dit moment het beleggen in vastgoed met daarbij het genereren van passieve inkomsten door verhuuropbrengsten. Maar het wordt pas interessant als je weet hoe je dat vastgoed kunt kopen met een enorme korting!! En als je weet hoe je dit vastgoed professioneel beheert.

Ik heb sinds 2007 mijn lezers afgeraden iets met vastgoed te gaan doen. Nu ben ik echter op iets gestuit, dat op dit moment meer dan interessant is!! Binnenkort heb ik de eer om UK ’s grootste privé vastgoedinvesteerder en voormalig protegé van Richard Branson naar Nederland te halen: Kevin Green.

BeursBulletin heeft Pieter Monsma gevraagd, als vastgoed investeerder en partner van Kevin Green, de lessen van de “Secret Millionaire” te delen.

Ik heb zelf een meerdaags seminar gevolgd van deze inspirerende vastgoed belegger en serie ondernemer. Echt een aanrader!!

Kevin Green heeft 100 miljoen aan vermogen gegenereerd en meer dan 700 vastgoed objecten en 100 bedrijven. Kevin is ook bekend van televisie als de Secret Millionaire en weldoener.

Vanavond om 20:30 uur gaan we een “preview” webinar doen om zijn technieken te delen.

Luister naar de lessen van de Secret Millionaire en ontdek verder…
*Welk effect het heeft als je je investeringen als bedrijf gaat zien
*Hoe je maandelijkse cashflows kunt verkrijgen met vastgoedinvesteringen
*Waarom je absoluut gebruik moet maken van de 5 C’s en het 3 S-en model

Je kan je gratis aanmelden. Registreer nu:https://attendee.gotowebinar.com/register/2708911139787647233

P.S. Ik heb een aantal VIP kaarten voor een 1 daags seminar met Kevin Green. Zie https://beleggen.com/vip-kaarten-voor-kevin-green/

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl
www.beleggen.com
Harm van Wijk

Ps het webinar is gewoon in het Nederlands, we maken alleen gebruik van een Amerikaans platform en enkele (Engels) velden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.