AEXAlert best presterende systeem Traderswinkel: 50% korting

AEXAlert bouwt winst opnieuw verder uit

Met 51,56% rendement voor 2015 is AEXAlert het best presterende systeem van Traderswinkel. Om dit te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor u: tot 4 december ontvangt u 50% korting. Voor 6 maanden betaalt u nu slechts 150 euro.

AEXAlert best presterende systeem van Traderswinkel: 50% kortingAutomatisch beleggen

Heeft u geen tijd om zelf te beleggen? Dan hebben wij goed nieuws voor u: met OptionAlert kunt u al vanaf € 5000 automatisch beleggen. Wij nemen voor u al het werk uit handen met bewezen strategieën.

AEXAlert (opties)

AEXAlert is optie-portefeuille van € 5000 gebaseerd op opties op de AEX-index waarin 25 hoofdfondsen zijn vertegenwoordigd. We maken gebruik van diverse optiestrategieën afhankelijk van onze visie op de markt, zoals strangles, spreads en naked puts.

Strangle

Een strangle is een optiecombinatie van een (zelfde aantal) Call en put met verschillende uitoefenprijzen (strikes) en dezelfde expiratiedatum. Een short strangle wil zeggen dat je premie verkoopt en bij een long strangle koop je call(s) en put (s) met verschillende uitoefenprijzen.

Short strangle

Bij een short strangle wordt zowel de call als de put geschreven, en wordt in dit geval derhalve een premie ontvangen. Een verkoper van de strangle of straddle verwacht een neutrale markt waarbij de index rond of binnen de uitoefenprijzen van de strangle expireert.

Call en put out-of-the-money

Zowel de call als de put zijn out-of-the-money: de uitoefenprijs van de call ligt boven de huidige waarde van het aandeel of de index, die van de put ligt onder de huidige waarde.

Als de index flink stijgt, neemt de waarde van de calloptie toe. Daalt daarentegen de koers van de index aanzienlijk, dan wordt de putoptie meer waard. Het voordeel is dat er ook rendement kan worden gemaakt in een zijwaartse markt.

Meer winsten dan verliezen

88% van de ingenomen posities werd met winst afgesloten. De 12% die met verlies werd afgesloten, kennen een gemiddeld verlies van € 220,40. De gemiddelde winst kwam uit op € 234,61.

Slechts 2 van de 18 maanden verlies

Sinds de start in juni 2014 zijn er slechts 2 maanden geweest met een verlies: februari 2015 (-4,1%) en oktober 2015 (-0,27%). 16 maanden werden dus met zwarte cijfers afgesloten.

Winsten gemiddeld groter dan de verliezen

Omdat er meer winsten zijn dan verliezen en omdat de winsten gemiddeld groter waren dan de verliezen, kwam de winstfactor uit op niet minder dan 7,98. Dit betekent dat voor iedere euro die werd geïnvesteerd, er bijna 8 terugkwamen.

Systeemrendement

De totale netto winst van AEXAlert komt hiermee uit op € 3078,42, oftewel 61,57% op een portefeuille van € 5000 in 1½ jaar. De 51,58% van 2015 komt bovenop de 10% rendement sinds juni 2014 toen we zijn gestart met deze portefeuille via Traderswinkel.

Uw voordelen bij het beleggen via AEXAlert:

 • Lage instap
 • Automatisch beleggen
 • Beleggen volgens bewezen en winstgevende beleggingsstrategieën
 • Goede spreiding (25 AEX fondsen bepalen de index)
 • Lage transactiekosten
 • Automatische positiebewaking
 • U mist nooit een signaal
 • Gemakkelijk in- en uitstappen

Geen vaste kosten

Deze aanbieding geldt van 27 november 2015 tot en met 4 december 2015: 150 euro voor 6 maanden (normaal €49,– p/mnd). Bovendien betaalt u geen vaste kosten (normaal €10,– p/m). Zie http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/aexalert/

Procedure

Hoe kunt u mee meedoen?

-1- U opent een Traderswinkel Lynx (of koppelt een bestaande rekening).

-2- Minimaal benodigd Kapitaal op deze rekening: 5.000 euro

-3- Kosten deelname: 150,- euro voor 6 maanden (deze vervallen als u klant bent bij OptionAlert)

Heeft u nog geen abonnement op OptionAlert, klik dan hier.

Of neem contact op met de klantenservice via klantenservice at BeursBulletin.nl of telefonisch op 0294-769007.
Telefoon vast: (+31) (0) 294 76 9 007

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl
www.beleggen.com

2 antwoorden
 1. willem kranendonk
  willem kranendonk zegt:

  De hier gegeven info is dubbelzinnig. Enerzijds: ” Voor 6 maanden betaalt u nu slechts 150 euro”, anderzijds: “-3- Kosten deelname: 150,- euro voor 3 maanden” Dat kan niet allebei tegelijk waar zijn. Hoe zit het nu?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.