Erem+Nikken: TomTom slaat weer op de TromTrom.

TomTom slaat weer op de TromTromOp deze plek geven wij u af en toe een kijkje in de keuken van Erem+Nikken. We bespreken dan een aandeel, valuta, grondstof of index welke bij ons op de watchlist staat om in te stappen. Vandaag wederom een aandeel dat wat hoger op uw aandachtslijstje mag worden gezet. Het betreft TomTom.

TomTom naar de onderkant van het trendkanaal

In de bijgeleverde grafiek ziet u twee diagonaal stijgende trendlijnen ingetekend staan. Deze trendlijnen begeleiden het koersverloop van TomTom sinds het tweede kwartaal van dit jaar. In de achterliggende weken is de koers van TomTom weer terug gegleden van de bovenkant van het ingetekende trendkanaal naar de onderkant van het trendkanaal.

Stijgende Trend

In het kader van het stijgende trendkanaal mag deze beweging echter gekwalificeerd worden als correctief van aard. Nu de koers de onderkant van het trendkanaal nadert, moet de blik in de komende dagen op de verdere koersontwikkeling worden gericht. Een hernieuwde succesvolle test van de steunlijn ligt namelijk in het verschiet.

RSI

De koersontwikkeling van de leidende RSI is in deze belangrijk. Bij het aantikken van de weerstandlijn van het kanaal reikte de indicator niet tot boven de belangrijke OB-lijn. Op dit moment, nu de koers de onderkant van het trendkanaal nadert, reikt de indicator ook niet tot onder de OS-lijn.

E+N MicroPortefeuille op Vinkentouw.

Vanaf nu wordt het verdere koersverloop interessant. Weet TomTom rond de huidige zone steun te vinden, hetgeen op basis van het patroon aannemelijk lijkt, dan staat er in de RSI een mooi Positieve Reversal. U snapt dat de E+N MicroPortefeuille in deze dagen met meer dan gewone belangstelling de koersontwikkeling van TomTom volgt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.