Investeer met 5,5% rente per jaar in zonnepanelen

Logo Eigenstroom.com wit achtergrond

Rendement met zonnepanelen

Rendement met zonnepanelen

Rendement met zonnepanelen: investeer met 5,5% rente per jaar. Zoals u wellicht weet, ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met een nieuw bedrijf dat zonnepanelen verhuurt aan particulieren. Op deze manier, heeft u nu de mogelijkheid om te investeren met een hoog groen rendement. Per jaar ontvangt u 5,5% rente. Bovendien, de aanschaf en financiering van zonnepanelen vindt plaats met de uitgifte van obligaties. Deze zonnepanelen en de huurcontracten worden verpand aan de obligatiehouders. Kortom, het risico is lager door deze verpanding.

Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

De looptijd van de obligaties is twee jaar. Na twee jaar ontvangt u dus uw geld weer terug. Aflossing van de obligatielening vindt ineens plaats. Op dit moment is inschrijving voorbehouden aan Nederlandse investeerders. Vraag hier het informatiememorandum aan.

250 zonnestroomsystemen

De obligatielening is verbonden aan 250 operationele zonnestroomsystemen door heel Nederland. Exploitatie van de zonnepanelen vindt plaats nadat deze werkend zijn opgeleverd.

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel, kortweg PV-paneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Hiertoe wordt een groot aantal fotovoltaïsche cellen op een paneel gemonteerd. De opgevangen zonne-energie is een vorm van duurzame energie. Het op deze wijze opvangen en omzetten van zonne-energie genoemd. Energieopwekking in de ruimtevaart en bijvoorbeeld voor energieopwekking in afgelegen gebieden gebruiken ook Zonnepanelen. In de praktijk werkt men meestal met standaardpanelen van bijvoorbeeld 60 vierkante zonnecellen van elk 156 mm zijde, wat overeenkomt met een afmeting van het paneel van ongeveer 1,6 m².

Strenge normen

Dus de systemen kennen een opbrengstgarantie door de leverancier van 10 jaar. Bovendien, de zonnestroomsystemen worden voor 10 jaar verhuurd aan particuliere woningeigenaren die aan strenge normen voldoen.

Maximaal € 1.000.000

De uitgevende instelling kan een inschrijving weigeren. Verlening, verkorting, intrekking of opschorting van de inschrijvingsperiode is mogelijk. Op dit moment is de uitgifte beperkt tot € 1.000.000

Lees nu het uitgebreide informatiememorandum.

Dus leden van Eigenstroom.com BV wekken duurzame energie op met zonnepanelen op hun eigen dak, zonder dat ze daarvoor een grote investering hoeven doen of zich te verdiepen in de complexe markt van zonnepanelen.

Vanaf dag één geld besparen

In plaats van het kopen van zonnepanelen, huren de leden zonder zorgen zodat zij vanaf dag één geld besparen. Zij ontvangen een opbrengstgarantie en krijgen dus stroom geleverd tegen een lager tarief. Van grijs en duur naar groen en goedkoop.

Rendement met zonnepanelen: maandelijkse vergoeding

Eigenstroom.com BV exploiteert compleet geïnstalleerde zonnestroomsystemen van hoge kwaliteit.  Belangrijk is da de leden – huiseigenaren die aan de strenge criteria van Eigenstroom.com BV voldoen –  een maandelijkse vergoeding betalen gedurende de huurperiode van 10 jaar, waarna zij de panelen voordelig kunnen overnemen.

Speciaal opgerichte entiteit

Na plaatsing exploiteert een speciaal opgerichte entiteit, de Uitgevende Instelling, de systemen. Bovendien worden de huuropbrengsten door de Uitgevende Instelling gebruikt om de financieringslasten. Daarnaast wordt een commerciële marge gedekt.

De Obligatielening

De Uitgevende Instelling financiert met een Obligatielening van maximaal €1.000.000 de exploitatie van circa 250 operationele zonnestroomsystemen. Daarnaast, de Obligatielening biedt een rente van 5,5% per jaar en loopt twee jaar. Belangrijk is ook dat de aflossing van de lening plaatsvindt aan het einde van de looptijd in het geheel door een bancaire (project)financiering. De Uitgevende Instelling overbrugt de projectfinanciering met deze Obligatielening.

U kunt meedoen

Concluderend: Eigenstroom.com BV biedt u een aantrekkelijk en duurzaam rendement. U kunt zich vanaf 1 maart 2018 inschrijven via Eigenstroom.com

Tot slot, in dit Informatie Memorandum beschrijven we uitgebreid deze Obligatielening.

Lees het uitgebreide informatiememorandum.

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.