TradersWinkel: het nieuwe beleggen

traderswinkelHet beleggingslandschap verandert in rap tempo, de hausse van eind vorige en begin deze eeuw is voorbij. De financiële wereld is heftig door elkaar geschud. Niets is meer wat het lijkt, en niets lijkt meer wat het is. Beleggen is uit: de nieuwe generatie heeft daar geen tijd meer voor. De oude generatie likt zijn wonden.

Gelukkig, of beter helaas, is het niet anders gesteld met andere sectoren in onze samenleving. De Auto-Rai gaat niet door in 2013, Holland Casino’s gaat massaal ontslaan, het luxe leventje heeft plaatst gemaakt voor de “Nouveau Povere”. Dit is de realiteit, niets meer, niets minder.

Maar zouden mensen, met deze minder rooskleurige vooruitzichten, geen interesse hebben meer in Geld en Luxe. Zeker wel, maar waar haal je dan de mosterd? Wie goed zoekt, zal vinden.

Dus terug naar de financiële markten, er moet toch iets te halen zijn daar!

Maar wat, als particulier loop je altijd achter de feiten aan. Altijd te laat, en niet de juiste keuze. Ook wij worstelden met dit probleem. Kostbare tijd en geen rendement, waarvoor zou je het eigenlijk doen. We luisterden met jalousie naar sommige succesverhalen. Hoe konden wij dat ook bereiken.

Ons oog viel gelukkig op een paar Amerikaanse websites, zoals Zulutrade en Collective2.  Daar kon je zien dat het wel degelijk mogelijk is om succesvol te acteren in de huidige markten. Succesverhalen waarin je ook nog kan deelnemen, zonder kennis of tijd. Dat moesten wij ook hebben, en de TradersWinkel was geboren.

De website www.TradersWinkel.nl opgestart en op zoek naar professionele handelaren die er een neus en ook nog de handjes voor hebben om geld te verdienen op de financiële markten.

We hebben ze gevraagd of wij al hun verrichtingen mochten monitoren. Dus alles wat ze kochten en verkochten konden wij zien. De reden dat zij toestemden was 2-ledig:

  • Professionele handelaren willen net als goede voetballers, cabaretiers etc. erkenning van hun kennis en kunde.
  • Ze konden er ook nog geld mee verdienen.

De eerste fase van de TradersWinkel was opgestart. Een site met professionele handelaren die wij monitoren. We zien de transacties voorbij komen en kunnen de rendementen vaststellen. Deze worden in de TradersWinkel gepubliceerd.

En toen kwam hetzelfde moment als de Heineken reclame op Mars. Wachten of investeerders interesse hadden om dezelfde rendementen te maken als de handelaren.

En dat was de tweede fase van de TradersWinkel. De eerste investeerders kwamen over de dam en wilden wel “meedoen”. Ze wilden wel hetzelfde rendement behalen, want dat zag  er aantrekkelijk uit.

“Meedoen”

Wat is nou het “meedoen”oftewel “volgen”. Dat is nou de truc en meteen ook het vernieuwende. Het is tegenwoordig met de automatisering mogelijk om rekeningen aan elkaar te koppelen. En dat doet de TradersWinkel. Ze koppelen de rekening van de professionele handelaar aan de rekening van de volger die mee wil doen. Hoe dat precies in zijn werk gaat leest u op www.traderswinkel.nl.

De huidige situatie van de TradersWinkel

Vanuit de professionele kant kwam heel veel aanbod om deel te nemen als professional. In de laatste maanden zijn er ruim 10 toegevoegd. Zij willen allemaal laten zien dat ze de expertise hebben.

Aan de andere kant “de volgers”. Zij zien het steeds meer zitten. De aanmeldingen om “mee te doen” verrast vriend en vijand.  Investeerders bekijken rustig de verrichtingen van de professionals en maken hun keuze. Sommige in het klein, andere met miljoenen.

Transparantie

Waarschijnlijk is de combinatie van handelaren die werkelijk in staat zijn om geld te verdienen, met de volledige transparantie van resultaten en rendementen die wij als onafhankelijke partij bieden, de reden van het succes.

Dus eindelijk iets nieuws onder de zon

U belegt niet meer in een aandeel, maar u belegt in een persoon waarin u vertrouwen heeft. Het kost u geen tijd en het biedt grote kans op rendement.

Als u het systeem van BeursBulletin wilt volgen, dan kunt u zich aanmelden op:http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/beursbulletin-aex-euro-dollar/aanmeldformulier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.