2013: Het jaar van de Traderswinkel

traderswinkel

Het wordt steeds duidelijker dat 2013 het jaar van de TradersWinkel wordt. Bezoekersaantallen, Traders en Volgers groeien als kool. Maar het aller belangrijkste: Er wordt echt geld verdiend door de gewone belegger.

Het leven is niet zo gecompliceerd als vele denken. Een paar standaard regels voldoen. Neem de hele simpele 80/20 regel.

Heb je een bedrijf? Dan zorgt 20 % van je klanten voor 80 % van de omzet. Kijk je naar de beurs, dan verdient 20 % van de deelnemers, wat 80 % aan de andere kant verliest.

Vele hopen bij die 20 % te behoren, waarbij de nadruk op “hopen” ligt. Een cursusje hier, een boekje daar, een online seminar van 2 uur en je bent gereed om toe te treden tot de illustere 20 %. Denk je het nu echt???? Niks om te ontmoedigen, want als je het wel redt, ben je ook werkelijk een stuk verder. Helaas is dat maar 20 %.

De grote vraag was en is altijd: Hoe kun je tot deze 20 % gaan behoren? Die groep die wel geld uit de financiële markten trekt.

Tot op heden was er alleen de mogelijkheid om hard te studeren, vallen en opstaan, en ook nog het geluk hebben dat je tot die “slimme”categorie behoort. Want waar oogst je nu meer credits mee, dan zonder je handen vuil te maken, toch je banksaldo te zien groeien.

En dan kom je uit bij de Traderswinkel. Een platform waarbij wij de traders, die beweren bij die 20 % te behoren, objectief te monitoren. Al hun trades in een precies rendement vertalen, en u de mogelijkheid geven hieruit een keuze te maken.

100 % zeker dat u geld gaat verdienen?

Nou, helaas nog niet.

Want er zijn 2 problemen.

-1- Behoort de Trader die u wil volgen tot die 20 %?

-2- Als je eenmaal tot die 20 % behoort, is dat een garantie voor de eeuwige toekomst?

Op de eerste vraag is redelijk snel een antwoord te geven. Als een trader een langere tijd consistent geld verdient, zal hij wel tot die 20 % behoren. Op de 2de vraag is het antwoord minder eenduidig.

Maar desondanks dat u geen 100 % eenduidig antwoord krijgt, vergroot u de kans wel aanzienlijk door een Trader met een goed trackrecord te volgen.

En nu we het er toch over hebben om slim te zijn, is het dus ook verstandig om uw geld te verdelen over diverse toppers. Want de kans dat er 4 goede traders omvallen is wel zeer gering. Als u dat ook nog combineert met de risicometer (deze staat bij elk systeem) krijgt u toch vat op het geheel. Vanuit dit standpunt hebben wij ook het A-Rating pakket gelanceerd.

Wij mogen u niet adviseren, omdat wij slechts objectief en transparant informeren. Alle traders zijn voor ons gelijk. Wij hopen dat u wel de juiste keuze maakt. Rustig 1 of meerdere traders uitzoekt, uw geld spreidt, en zo toetreed tot de illustere 20 %.

Groetjes Ruud Hoefnagels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.