Erem+Nikken Adidas: HardLoopSchoenen aan!

 Adidas rond haar correctieve fase van de achterliggende weken af. Tijd dus om dit aandeel voor u tegen het technische licht aan te houden.       

Klassieke Fibo-Correctie

In de grafiek van Adidas ziet u een klassiek fibo-grid ingetekend staan. Wat opvalt, is dat de koers een aantal dagen geleden exact het 50%, oftewel 2e, correctieniveau van de voorafgaande stijging heeft aangetikt. Veelal dienen deze correctieve niveaus als steunpunt en springplank voor een vervolg van de voorafgaande beweging. Zo ook bij Adidas. Voor de duidelijkheid, de voorafgaande beweging sinds november 2012 was een stijging. Dit impliceert dat de weg weer vrij is voor hogere koersen.

Niet alleen het beeld uit de koersgrafiek zelf rechtvaardigt deze verwachting. Ook de ontwikkeling in de RSI ondersteunt de visie van een voortzetting van de ontwikkeling in de grafiek sinds midden vorig jaar. U ziet dat de indicator in de achterliggende weken onveranderd in haar Bull Market Range heeft gefluctueerd. Daarnaast staat in de koersgrafiek van de RSI een interessante Positieve Reversal ingetekend (=zie groene pijlen).

 Erem+Nikken doet al mee!

Al met al duidt het huidige technische beeld op een voortzetting van de stijgende trendmatige beweging. Voor de transparantie en duidelijkheid dient vermeld te worden dat de E+N InformatieService op dit moment al op deze beweging inspeelt door een ABNAMRO Turbo Long in haar Portefeuille.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.