Met opties kan je alle kanten op

Met opties kan je alle kanten opHet zal u niet verbazen dat ik een groot liefhebber van opties. Opties bieden namelijk heel veel kansen. Veel meer dan alleen met aandelen of obligaties. Opties zijn echter wel wat ingewikkelder dan aandelen of obligaties, dus het is wel zaak om voldoende tijd te steken in het bestuderen van opties.

Met opties kun je inspelen op een verwachte stijging, daling maar ook het gelijk blijven van de onderliggende waarde. Daarbij is het dan wel van belang dat je ook een inschatting maakt over de termijn en zeker zo belangrijk wat de bewegelijkheid van de onderliggende zal gaan doen.

De bewegelijkheid is namelijk 1 van de belangrijkste factoren die de prijs van opties bepalen. Als een aandeel of index bijvoorbeeld bewegelijker wordt, dan zal de premie van de optie toenemen. Als de bewegelijkheid verdubbelt, dan zal de premie grofweg ook verdubbelen.

Het is dus van het grootste belang niet alleen een visie te hebben op de richting, maar ook een visie te hebben op de bewegelijkheid. Iets dat veel optiebeleggers zich niet altijd realiseren, zo is mijn ervaring. Om die reden gebeuren er regelmatig ongelukken met beleggers die opties gebruiken maar niet voldoende kennis hebben van opties.

Op veler verzoek organiseren we daarom vanavond nog een keer een live-uitzending waarin ik 7 geheime optie-strategieën onthul.

Wat komt allemaal aan bod:

  • Bescherm uw portefeuille tegen koersdalingen
  • Maak rendement zonder onnodig risico
  • Bouw winstgevende constructies zoals de Iron Condor

En ook: een optiestrategie die u direct kunt toepassen als u nu een verlies heeft op uw aandelen!

Ik laat u zien hoe u met een optieconstructie op korte termijn een verlies op aandelen geheel kunt repareren.

U volgt het online seminar van achter uw pc of laptop.

Meld u nu aan voor dit online seminar omdat u dan direct aan uw vermogen werkt!

Tot vanavond 20.00 uur!

Het online seminar is gratis toegankelijk. Volg de uitzending live en meld u hier aan.

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,

BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk

www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.