Samen staan wij sterk

Experts beleggen.com

Een aantal professionele beleggers heeft de handen ineengeslagen en samen een website opgezet om  particuliere beleggers te helpen. Niet alleen wordt uitgebreid ingaan op vragen, ook zijn er steeds meer particuliere beleggers onder de ruim 16.000 leden, die elkaar helpen met hun vraag.

Gratis community

https://mijn.beleggen.com is een gratis community voor en door beleggers. Particuliere beleggers ontvangen daarnaast tips en adviezen. Je kunt bijvoorbeeld, als je scheef zit in een bepaalde positie, hulp vragen van experts. De leden ervaren dit als zeer waardevol.

Een hulplijn inschakelen

Stel bijvoorbeeld je hebt een put geschreven, en de markt klapt naar beneden, en je staat op een groot verlies…hoe kom je daar dan weer uit? Dan kun je dus onder andere experts om hulp vragen. Door de krachten te bundelen zijn wij allemaal in staat om betere resultaten te behalen. 

Netflix voor beleggers

Ook zijn er meerdere keren per week lunch webinars waar beleggers kunnen meekijken over de schouder van een professional. Het aantal lunch webinars wordt steeds verder uitgebreid omdat er duidelijk in een behoefte wordt voorzien. Alle webinars worden opgenomen en zijn dus altijd later nog terug te zien. Een soort Netflix voor beleggers dus. 

Over de schouder meekijken

Het is vanzelfsprekend zeer waardevol wanneer je over de schouder kunnen meekijken van iemand die al vele jaren zijn geld verdient met beleggen, waaronder 

Jan Robert Schutte https://cryptoacademy.nl/

Henk Huising https://mijn.beleggen.com/

Harry Klip https://www.optieacademy.nl/

Menco Sweep http://optiesbeleggen.nl/

Mark Leenards https://www.neofinance.com/

Tom Lassing https://www.beursbox.nl/

Aloys Mattijssen http://www.money2work.com/

Fred Hendriks https://www.beterbeleggendandebank.nl/

Peter Meijburg https://slimmermetopties.nl/

Tom Peetoom https://mijn.beleggen.com/

Leon van Dam http://www.optiespecialist.com/

Ronald de Zoete https://www.oilexpert.nl/

VIP leden 

Premium-leden hebben boven onbeperkt toegang tot bonussen, zoals e-books, video’s en je kunt klankborden met en deelnemen aan exclusieve webinars van experts zoals Cees Smit van For Tomorrow, Leon van Dam van de Optiespecialist, Rombout Kerstens van Keyword en interviews met de grootste beleggingsexperts. Binnenkort lanceren we bovendien een uitgebreide training op 5 verschillende niveaus van beginner tot professionele belegger

Ter kennismaking kun je de eerste maand het premium deel uitproberen voor slechts 1 euro of je gratis aanmelden op https://slim.beleggen.com/slim.  

Met vriendelijke groet, 

Harm van Wijk

www.beleggen.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.