Unieke psychologie training voor beleggers en traders op 10 juni

unieke psychologie training voor beleggers en traders op 10 juni

Beleggen en trading heeft niet alleen met de methode te maken. Veel beleggers weten dat en ik weet zeker dat ook jij erachter bent gekomen dat beleggen vooral een ‘mind game’ is. Waarom is maar een klein deel van alle beleggers echt succesvol, terwijl we allemaal naar dezelfde koersen kijken? Het heeft te maken met psychologie.

In mijn trainingen wordt daar altijd aandacht aan besteed. Ik zie namelijk dagelijks voorbeelden waar het mis gaat. Een trade wordt gemist door gebrek aan focus of angst. Een lopende trade wordt te vroeg afgekapt of juist te lang aangehouden. Tal van voorbeelden die erop wijzen hoe belangrijk de trading psychologie is.

Michael Ahrens (Zie ook het interview van Michael Ahrens op https://www.marktnavigators.nl/trader) heeft de afgelopen weken hard gewerkt om een hands-on training te maken over die trading psychologie. Het doel van deze training is tweeledig, namelijk:

1. Je inzicht geven in de achtergronden van trading psychologie: waarom gaat het vaak mis?
2. Je hulpmiddelen aanreiken om vanuit mentaal oogpunt een betere belegger of trader te worden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Waarom het zo moeilijk is om rationeel te handelen terwijl we niets liever willen
 • De eeuwige strijd tussen pijn en verlichting
 • Een unieke, speciaal voor beleggers en traders ontwikkelde test om te bepalen waar je staat en wat je kunt verbeteren
 • Uitgebreide uitleg over hoe onze angsten werken en hoe we ermee kunnen omgaan
 • Hoe een mentaal sterkere trader te worden: hij bespreek een aantal instrumenten die je dagelijks kunt gebruiken en die aantoonbaar werken om een betere belegger of trader te worden. Een daarvan is ‘mindfulness’. Ik bespreekt uitgebreid wat het is en hoe je gedurende een paar minuten per dag dit kunt toepassen in je trading proces.

Na deze training heb je niet alleen een goed inzicht in de werking van psychologie, maar ben je ook in staat om het om te zetten in positieve resultaten. Dat wil zeggen: als je echt van plan bent om een betere belegger te worden. De methode heb ik je al geleerd of kan je leren, maar de grootste uitdaging ligt bij jezelf.

Deze training kan een belangrijke stap zijn om hier echt positieve resultaten te boeken. Ik kan je oprecht verzekeren dat de hulpmiddelen die Michael bespreekt hem enorm hebben geholpen om bepaalde psychologische facetten, waarmee hij worstelde te helpen verbeteren en ik zie geen reden waarom dit niet ook voor jou zou werken.

Michael heeft vele uren in deze training gestoken en zijn doel is het om deze kennis voor iedereen beschikbaar te maken, die interesse heeft en echt beter wil worden. Daarom geldt deze faire prijs. Voor 97 euro neem je deel aan deze training webinar. Wat krijg je ervoor?

De training staat gepland voor woensdag 10 juni 2020 van 19-22 uur. Mocht je niet live kunnen, geen probleem, want ik stuur na afloop de recording.

Als je interesse hebt, dan kan je je aanmelden voor slechts 97 euro op

https://www.paypro.nl/product/LIVE_Online_training_Michael_Ahrens_10_juni_2020/73707

Met hartelijke groet, Harm van Wijk

PS Zie ook het interview van Michael Ahrens op https://www.marktnavigators.nl/trader

PPS Meer over succesvol beleggen op donderdagavond om 20 uur tijdens de LIVE online training:

“Hoe succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.”

Zeer waardevol voor zowel beginnende en meer ervaren beleggers. Ik onthul hierin 3 belangrijke geheimen:

Geheim # 1 Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken.

Geheim # 2 Waarom u maar 250 euro nodig hebt om te beleggen en geen jarenlange training nodig hebt of jaren te moeten wachten op het resultaat.

Geheim # 3 Waarom dure bankiers of beleggingsadviseurs u schade toebrengen en niet jouw belang voorop stellen (bent u de financiële crisis vergeten, die door de bankiers is begonnen?)

Meld u aan op https://beleggen.com/training

Ik hoop dat u er bij bent!

Met vriendelijke groet,

Harm van Wijk

PS de online training “Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.” onthult wat elke belegger moet weten over selecteren van winnende aandelen. Meld u nu aan: https://beleggen.com/training

2 antwoorden
 1. D.F. Geuzebroek
  D.F. Geuzebroek zegt:

  Als beleggen zo makkelijk was dat je huisdier ’t kon(want dat willen alle top-belegers ons doen geloven) dan ging heel Nederland toch naar de dierenwinkel
  Ik heb N.A.H. en ben dus. blij als ik mijn I-dentifier vind. Maar nu de spaarrente dreigtpositief te worden (je moet geld meenemen wil je sparen) staat ’t water mij aan de lippen om mij yoch eens op de beurs te orienteren.

  SLIM ??!?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.