We gaan u al het werk uit handen nemen

Portefeuille OptionAlertOnlangs stelden we onze klanten de volgende vraag: “Hoe zou je het vinden als we een partij vinden die de optietransacties voor jou uitvoert zodat jijzelf niks meer hoeft te doen? Zou je dat op prijs stellen?” Bijna iedereen beantwoordde deze vraag met ja.

TradersWinkel

Ook uit onderzoek onder potentiële klanten bleek dat hiervoor meer behoefte bestaat dan alleen voor het ontvangen van SMS- en e-mailberichten. Om die reden is besloten om samen met TradersWinkel te zoeken naar een mogelijkheid om aan deze wens gehoor te geven.

Zonder extra kosten

We hebben vandaag goed nieuws: vanaf vandaag kunnen we de mogelijkheid openstellen om zonder extra kosten voor u de transacties uit te voeren. Het normale tarief voor deze dienstverlening is 49 euro per maand per portefeuille, maar klanten van OptionAlert ontvangen deze dienst zonder extra kosten.

Lynx

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij TradersWinkel. U ontvangt dan een pakket van Lynx voor het openen van een effectenrekening. Na het storten van 5000 euro respectievelijk 20.000 euro wordt de rekening gekoppeld en loopt u mee met de gekozen portefeuille.

U kunt kiezen uit:AEXAlert wordt OptionAlert en maakt een vliegende start

AEXAlert

Een Optie-systeem gebaseerd op een short strangle opties op de AEX-index met een modelportefeuille van 5000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/aexalert/

En/of

OptionAlert Indices

Een Optie-systeem gebaseerd op een short strangle opties op diverse indices zoals de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000, S&P500 met een modelportefeuille van 20.000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optionalert-indices/aanmeldformulier

En/of

OptieAlert Aandelen

Een Optie-systeem gebaseerd op een short strangle opties op aandelen met een modelportefeuille van 20.000 euro.

http://www.traderswinkel.nl/traders/harm-van-wijk/optiealert-aandelen/aanmeldformulier

60% rendement

AEXAlert was een gratis dienst op basis van short strangles. Met deze strategie werd in 2 jaar op de AEX-index een rendement van bijna 60% behaald. Dit was de voorloper van OptionAlert waar we in plaats van alleen de AEX, diverse indices zoals de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000, S&P500 gebruiken.

Short strangle

Met AEXAlert beperken we ons tot short strangle op de AEX. Een short strangle houdt in dat call- en put-opties met een zelfde expiratiedatum verkocht (geschreven) worden, maar met verschillende uitoefenprijzen. Omdat we alleen de AEX gebruiken, is het startkapitaal beperkt tot € 5000.

Spreiden over AEX, CAC40, DAX30, Russel2000 en S&P500

Als u meer kapitaal tot uw beschikking heeft, dan bestaat de mogelijkheid meer te spreiden, dus over de bijvoorbeeld de AEX, CAC40, DAX30, Russel2000 en S&P500. Omdat iedere index zich weer anders ontwikkelt, zorgt deze bredere spreiding voor een beperkter risico.

OptieAlert Aandelen

De derde modelportefeuille waaruit u kunt kiezen is OptieAlert Aandelen. Ook hier werken we met short strangles, maar dan niet op indices, maar op individuele aandelen. Door ook te spreiden over tijd, wordt ook gestreefd naar een lager risico.

Bredere spreiding

Met looptijden variërend van enkele maanden tot enkele jaren en van energie tot financiële dienstverlening en van industrie tot de uitzendbranche ontstaat ook een bredere spreiding. Dit systeem is gebaseerd op een modelportefeuille van 20.000 euro.  Heeft u nog geen abonnement op OptionAlert, klik dan hier.

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze bijdrage. Type ze s.v.p. in het commentaarveld onderaan de column op www.beleggen.com

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. De auteur heeft diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

9 antwoorden
 1. H.H.Zeitlin
  H.H.Zeitlin zegt:

  Prima idee. Ik doe mee. Vraag: gezien de margin vereisten die ik normaal bij BinckBank ervaar, begrijp ik niet hoe een bedrag van € 5.000,00 toereikend kan zijn. Een short-strangle van Unibail vraagt al een margin van ca. 2500,00.
  Vriendelijke groet,
  H.H.Zeitlin

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   3100 euro was het maximale bedrag dat je voor AEXAlert (de voorloper van OptionAlert) beschikbaar moest hebben. Deze margin geldt dan voor 1 short strangle op de AEX. Als buffer nemen we een bedrag van 1900 euro zodat als uitgangspunt een bedrag van 5000 euro geldt.

   Beantwoorden
 2. L.B.
  L.B. zegt:

  Ik ben geïnteresseerd in deze opzet. Wel een vraagje. Hoe gaat dit verder als de bedragen groeien? Stel dat er op enig moment 10.000 Euro op de rekening staat, wordt dan bijvoorbeeld het dubbele aantal transacties uitgevoerd? Of wordt er gewoon vanuit gegaan dat het 5.000 blijft en worden we geacht dit af te romen?

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Als het bedrag op de rekening groeit, dan kunt u zelf kiezen of u met een aantal units wilt meedoen of het bedrag afroomt. Aan u de keuze dus!

   Beantwoorden
 3. aw.vreeker
  aw.vreeker zegt:

  ik heb een week geleden een mail gestuurd om mee te doen maar heb nog niets vernomen moet ik geduld hebben of is er iets fout gegaan?

  Beantwoorden
 4. Wim D'Haese
  Wim D'Haese zegt:

  2 vraagjes:
  Ik heb al een rekening bij Lynx. Kan ik deze dan koppelen aan deze service?
  Kan deze service ook voor Belgische klanten?

  Beantwoorden
  • Harm van Wijk
   Harm van Wijk zegt:

   Ja hoor dat kan. Kies dan voor:
   Uw huidige Lynx rekening omzetten naar een TraderWinkel Lynx rekening

   Gebruik deze optie als u al een gewone Lynx rekening heeft en u wil deze gaan gebruiken om een professional te volgen. U kunt op deze rekening ook zelf handelen, de tarieven zijn echter iets hoger dan normaal.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.