Verrijk uzelf op 8 april

Volgende week is het zo ver: de landelijke CO dag waarop u alle informatie kunt krijgen over samen beter beleggen. Op zaterdagmiddag 8 april staan de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht open voor een verrijkende middag over coöperatief beleggen.

In de afgelopen weken hebt u al enkele artikelen kunnen lezen over beleggen met de Beleggers Coöperatie Nederland, kortweg CO. In BeursBulletin nummer 8 bespraken wij wat er zo nieuwis aan beleggen met CO en in nummer 9 wat de voordelenzijn van de CO Plus optie. In nummer 12 hebt u kunnen lezen dat de CooptionPortefeuille waarmee Beursbulletin handelt met CO Options, in de eerste maand een rendement heeft opgeleverd van 5,1%. Een veelbelovend begin voor deze portefeuille. Op zichzelf heeft deze portefeuille hoge rendementskansen bij een hoog risico, maar in combinatie met andere portefeuilles van BeursBulletin is de CooptionPortefeuille een welkome aanvulling, zowel qua rendement als risico.

Op de eerste landelijke CO dag die begint om 12.30 uur, zal een select aantal sprekers u wegwijs maken in het beleggen met CO. Een belangrijk gedeelte van de dag wordt verzorgd door Harm van Wijk van Beursbulletin. Hij zal ingaan op de activiteiten van Beursbulletin en in het bijzonder de CO Portefeuille. De belegger die het beleggen in CO Range opties graag volledig uit handen wil geven, zal met interesse luisteren naar Frank Warnaar van Kairos Asset Management, de vermogensbeheerder die het beheer van de CooptionPortefeuille en de andere portefeuilles van Beursbulletin voor individuele beleggers kan verzorgen.

Een specialist in het range beleggen rond de expiratie is Wim Dijker, de man achter www.expiratietrader.nl. Al jarenlang heeft hij een soort competitie onder actieve beleggers, waarbij gepoogd wordt de juiste stand van de AEX-index bij expiratie te voorspellen. Hij zal zijn grote kennis en ervaring met u delen en u wegwijs maken in de juiste technieken van het voorspellen van de eindstand van de index.

Voor de meer gevorderde beleggers (en voor de beleggers die dat graag willen worden) is de presentatie van optiehandelaar Jerry de Leeuw veelbelovend. Wie hem eerder heeft horen spreken, zal dat niet licht zijn vergeten. De Leeuw is een ervaren presentator die in staat is om zelfs ingewikkelde zaken op een rustige manier tot de essentie terug te brengen. Zijn humor en grote ervaring op de beursvloer doen de rest. Jerry de Leeuw zal spreken over het inpassen van CO Range opties in uw grotere beleggingsportefeuille (met aandelen en opties).

Frans de Hoog, oprichter en initiator van de Beleggers Coöperatie, zal aan het begin en het einde van de dag de essentie vertellen van het beleggen met CO Range opties. Wij hopen dat u ook van de partij zult zijn. Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze dag.

Ik zet de gegevens van de Landelijke CO Dag nog even op een rijtje:

  • Datum: zaterdag 8 april 2006 van 12.30 tot 17.00 uur;
  • Plaats: Jaarbeurs te Utrecht (vlakbij Centraal Station NS);
  • Toegang: gratis;
  • Aanmelden: klik hier om u aan te melden. Aanmelding is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt!

CO en de Gouden Tak

Hebt u gehoord van de Gouden Tak? Niet die lauwerkrans uit Asterix en Obelix bij de Romeinen, maar een prestigieuze prijs voor aanbieders van financiële producten. Elk jaar reikt IEX-columnist Marcel Tak prijzen uit voor de beste, origineelste en meest innovatieve gestructureerde beleggingsproducten, zoals garantieproducten, clickfondsen, notes, enzovoorts.

De CO Range opties zijn grote kanshebbers voor een of meer prijzen over het afgelopen jaar. In twee van de zes categorieën prijzen is CO genomineerd.

De nieuwe producten van CO gooien hoge ogen in de categorie ‘origineelste product’. Niet eerder is er in Nederland of daarbuiten een dergelijk product op de markt gebracht. Binnen CO werken beleggers samen en hebben voordeel, terwijl iedere individuele belegger zijn volledige keuzevrijheid behoudt. Het samen opzetten van orders biedt niet alleen kostenvoordeel, maar ook een winstdeling, in het geval van de CO Plus Range optie.

Niet alleen de professionals zijn onder de indruk van CO. Het publiek dat al heeft kennis gemaakt met CO en belegt in CO Range opties, heeft ervoor gezorgd dat CO in de voorrondes met stip is genomineerd voor de publieksprijs.

De prijsuitreiking heeft plaats op donderdagavond 30 maart, ongeveer rond het moment dat dit blad bij u op de muismat ploft. Meer informatie over het resultaat van de Gouden Tak Awards vindt u de komende dagen op de website www.cooption.nl.

Ferry Boekholt, cooption.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.