,

Royal Dutch Shell voltooit bodempatroon

Royal Dutch Shell voltooit bodempatroonSprinterAlert: wij kopen 253 Royal Dutch Shell Sprinter Long 25,00 ISIN NL0010103230 tegen de actuele koers (momenteel 3,95 euro)

Royal Dutch Shell voltooide een omgekeerd kop-schouderpatroon. Dit betrouwbare bodempatroon signaleert dat er een belangrijke bodem is gevormd, zei het binnen de dalende trend. Vanaf januari was door de steeds verder oplaaiende crisis sprake van toenemende verkoopdruk.

Dividendrendement Royal Dutch Shell

Royal Dutch Shell staat bekend als een betrouwbare uitkeerder van het dividend. Momenteel is het dividendrendement bijna 5% per jaar, ruim meer dan een spaarrekening of een obligatie oplevert.

Kennelijk zijn meer beleggers tot het besef gekomen dat een belegging in RDS interessanter is dan geld weg zetten tegen 1% of 2%. Na aftrek van inflatie (2,6%) en belasting (1,2%) wordt anders ieder jaar het vermogen minder waard. Op Bloomberg komen we de volgende cijfers tegen:

Koers € 27,19

Dividendrendement (Dividend Yield Annualized) 4,6964%

Koers-winst (Estimated P/E (12/2012))          6,8926

Webinar

In verband met de lancering van de SprinterPortefeuille organiseren wij een webinar. Tijdens dit online seminar ga ik in op alle vragen over deze nieuwe portefeuille.

Op maandag doe ik vanaf 20:00 uur een live “vraag en antwoord video uitzending” waarin ik al uw vragen ga beantwoorden. U kunt me alles vragen over beleggen in het algemeen en  Sprinters in het bijzonder.

Live beantwoorden

Plaats simpelweg een vraag als reactie op https://beleggen.com/sprinterportefeuille-webinar en ik beloof u dat ik deze live ga beantwoorden. Ook tijdens de uitzending kunt u vragen blijven stellen. Des te meer vragen u stelt, des te waardevoller deze uitzending zal worden. Alvast bedankt!

Ik kijk uit naar ideeën, tips en gedachten over deze extra service.

Met vriendelijke groet,
BeursBulletin.nl

Drs. Harm van Wijk
www.beursbulletin.nl

www.beleggen.com

Harm van Wijk is directeur van BeursBulletin.nl. Daarnaast is hij senior vermogensbeheer bij Kairos Asset Management in Huizen en fondsbeheerder van het BeursBulletin Beleggingsfonds. De auteur heeft middels het BeursBulletin Beleggingsfonds diverse posities. Zijn handelssignalen kunnen op elk moment veranderen. De informatie in dit bericht is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten geven zijn persoonlijke mening weer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.