Wat is tegenwoordig een goede manier van sparen

sparen 10 jaars rente

We willen allemaal sparen, het liefste zo veel mogelijk. Sparen is echter niet heel eenvoudig. Het vraagt veel discipline, maar ook inzicht in de financiële markt. Wat kun je het beste met je spaargeld doen? Sparen, beleggen en investeren zijn verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Afhankelijk van je eigen wensen kun je kijken welke manier het beste bij je past. Twijfel je welke manier goed bij jouw vermogen past? Laat je dan adviseren door een expert. Wij vertellen je graag meer over een aantal punten om rekening mee te houden.

Spaarrente erg laag

Waar je voorheen je geld netjes op je spaarrekening van de bank kon laten staan, is dat tegenwoordig heel anders. Je geld kun je er natuurlijk wel laten staan, maar verwacht geen (mooie) rentes. De rente op een spaarrekening is in Nederland naar een laagtepunt gedaald. In bepaalde gevallen wordt er zelfs gewerkt met negatieve rente, wat inhoudt dat je geld moet betalen om je geld bij de bank op je spaarrekening te mogen houden. Wil je rendement over je spaargeld, dan is de spaarrekening niet de beste optie.

FIRE methode: sparen en beleggen zodat je kunt leven van het rendement

Een begrip wat je vandaag de dag steeds vaker hoort, is de FIRE methode. De FIRE methode is een manier van leven die je helpt op je weg naar financiële onafhankelijkheid. Het helpt je je inkomsten en uitgaven goed op elkaar af te stemmen, en je spaar- en beleggings activiteiten zo zijn ingericht dat je kunt leven van het rendement. Niet eenvoudig, wel haalbaar. Mensen die actief zijn in de FIRE-beweging zijn hier lyrisch over. Volgens hen heb je drie belangrijke eigenschappen nodig om te slagen met deze methode, namelijk wilskracht, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ga je zeker verdiepen in deze methode als jij over deze vaardigheden beschikt en je wil leven van je rendement.

Sparen of beleggen met crypto

Een andere manier om je geld te investeren, is het instappen in de wereld van cryptocurrency. Crypto zijn digitale valuta zoals Bitcoin, die de afgelopen jaren steeds populairder geworden zijn. De koers van Bitcoin is de afgelopen jaren enorm hard gestegen, waardoor veel mensen hier een mooi rendement uit gehaald hebben. Tegenwoordig zijn er vele verschillende cryptocurrency waar je in kunt stappen. Het beleggen in crypto vraagt wat kennis van zaken, maar als je een beetje door hebt hoe dit wereldje werkt, is een een zeer aantrekkelijke manier om je vermogen te laten groeien. De verwachting is dat de wereld van crypto’s de komende jaren nog verder zal groeien. Wie denkt dat het te laat is om nu in te stappen heeft het mis. Experts voorspellen dat er de komende jaren nog veel meer in crypto’s gehandeld wordt vergeleken met nu.

Wat je ook kiest om met je geld te doen, zorg ervoor dat je volledig achter je keuzes staat. Twijfel je, doe het dan niet of laat je verder informeren. Pas als je er helemaal in gelooft en volledig achter je gemaakte keuzes staat, kun je er een succes van maken.

“Hoe succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.”

Meer over succesvol beleggen op donderdagavond om 20 uur tijdens de LIVE online training:

“Hoe succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.”

Zeer waardevol voor zowel beginnende en meer ervaren beleggers. Ik onthul hierin 3 belangrijke geheimen:

Geheim # 1 Hoe u 20,6% rendement per jaar maakt zonder stress en in minder dan 10 minuten per week met behulp van het geheime systeem dat succesvolle beleggers gebruiken.

Geheim # 2 Waarom u maar 250 euro nodig hebt om te beleggen en geen jarenlange training nodig hebt of jaren te moeten wachten op het resultaat.

Geheim # 3 Waarom dure bankiers of beleggingsadviseurs u schade toebrengen en niet jouw belang voorop stellen (bent u de financiële crisis vergeten, die door de bankiers is begonnen?)

Meld u aan op https://beleggen.com/training

Ik hoop dat u er bij bent!

PS de online training “Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.” onthult wat elke belegger moet weten over selecteren van winnende aandelen. Meld u nu aan: https://beleggen.com/training

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.