headershadow

AEX-verwachting

AEX-verwachting op basis va technische analyse aangevuld met het laatste nieuws. Gekeken wordt naar het beeld in de weekgrafiek, daggrafiek en de uurgrafiek.

Trading dag update 11 december 2014

Dax future maandchart

Dax future maandchart

Het rommelt af en toe en wellicht is dat al een kleine voorbode voor meer volatiliteit in het komende jaar. Gisteren kwamen de beurzen toch weer even in (neerwaartse) beweging en (day)traders konden hiervan optimaal profiteren met zorgvuldig geplande shorttrades. Geduld betaalt zich meestal uit. Soms moet je als trader wat meer geduld opbrengen, een andere keer wat minder. Maar uiteindelijk gaat het erom de beste trades te pakken (dit zijn de trades waarbij er een interessante verhouding is van Risk en Reward) en de andere trades te laten schieten of hooguit met een zeer klein aantal contracten te handelen.

Lees verder »

AEX scherpt meerjarig recordniveau opnieuw aan

AEX scherpt meerjarig recordniveau opnieuw aanVerkoop nooit op een recordniveau, is een bekende beurswaarheid. Ook nu liep de AEX nog verder door. Toch ben ik van mening dat het beeld op topvormig zou kunnen duiden.

De AEX-index wist op donderdag het meerjarig recordniveau opnieuw verder aan te scherpen. De nieuwe recordstand is 432,22 punten. We tellen inmiddels de 14de beursdag na de dagcyclusbodem, dus we lopen alweer tegen het einde van deze dagcyclus. Lees verder »

Pagina 1 van 6212345...102030...Minst recente »