headershadow

AEX-verwachting

AEX-verwachting op basis va technische analyse aangevuld met het laatste nieuws. Gekeken wordt naar het beeld in de weekgrafiek, daggrafiek en de uurgrafiek.

Trading dag update 16 april 2015

Bund future dagchart

Bund future dagchart

Het is voor een daytrader thans wel heel erg makkelijk om geld te verdienen in de Bund. Dank u heer Draghi dat u deze markt opkoopt, want hierdoor is elke minimale koerscorrectie een koopkans zonder risico. Deze opwaartse trend is al zo lang intact dat je elke keer denkt: hoe lang gaat dat nog goed? Maar toch blijkt haast elke koopsetup weer winstgevend en we gaan dus net zolang door totdat het tegendeel wordt bewezen.

Lees verder »

Trading dag update 19 maart 2015

Dax future dagchart

Dax future dagchart

De Duitse Dax trekt zo zijn eigen plan, geheel los van de beurzen in de VS. 'Normaal' gesproken zien we een aardig stabiele correlatie, maar de Dax heeft duidelijk het initiatief genomen en stijgt en stijgt en stijgt. De 12000 punten zijn inmiddels gehaald, dat kunnen we alvast weer afvinken. Waar het eindigt? Ik heb geen idee, want zoals Keynes al zei: "Market can stay irrational much longer than you can stay solvent". Daarom ga ik er ook niet tegenin, maar handel gewoon de setups die er komen.

Lees verder »

Pagina 1 van 6412345...102030...Minst recente »