12 Bitcoin mijnaandelen die kunnen profiteren van de stijging van BTC

Bitcoin mijnaandelen waren afgelopen jaar bij de grote winnaars op de beurs. Deze aandelen hebben uiteraard geprofiteerd van de bullmarkt in cryptocurrencies. De industrie evolueert snel in de richting van een winstgevend bedrijfsmodel met de huidige Bitcoinprijzen. De Bitcoin mijnbouw is in de kijker gekomen als een levendige nieuwe industrie met verschillende aandelen in het segment die profiteren van stijgende cryptocurrency-prijzen.

De Ultieme Beleggersgids Bundel van Beleggen.com

SPECIAAL VOOR STARTERS EN ZELFSTANDIGE BELEGGERS

meer in 7 handleidingen en gratis online training!

+ NIEUW e-book: “Expert kansen voor 2021”

Download nu gratis op https://www.30aandelen.nl/ubg

De prijs van Bitcoin (BTC-USD) in de buurt van en zelfs even boven het niveau van $ 60.000 is alleen year-to-date meer dan 100% gestegen, met windstoten die suggereren dat er nog meer in het vat zit. Thema’s als de groeiende erkenning van crypto’s onder institutionele beleggers als alternatieve beleggingscategorie en de eerste stappen van grote bedrijven om crypto’s te accepteren als betalingen dragen bij aan het vertrouwen dat Bitcoin er is om te blijven.

Anderzijds worden de cryptomijnbedrijven nog steeds slecht begrepen, veel beleggers lopen grote winsten mis vanwege een ingebouwd wantrouwen. De realiteit is dat sommige bedrijven al aanzienlijke omzet en kasstromen genereren in een opwindend groeiverhaal. Het belangrijkste risico blijft uiteraard de directe blootstelling aan de prijs van Bitcoin die naar verwachting volatiel zal blijven, maar de analisten zijn positief over verschillende mijnbouwaandelen waarvan we verwachten dat ze de prijs van Bitcoin zullen overtreffen.

Bitcoin mijnaandelen exploiteren de gespecialiseerde hardware

Bitcoin mining als bedrijfsmodel is relatief eenvoudig. De Bitcoin mijnaandelen verwerven en exploiteren de gespecialiseerde hardware met toepassing specifieke geïntegreerde schakelingen genaamd “ASIC”. De setup wordt meestal geïnstalleerd in een magazijn of datacenter dat is geïntegreerd in een systeem dat continu werkt om de Bitcoin code op te lossen om de netwerkbeloning te verdienen voor de geverifieerde blockchain-transacties.

Momenteel kent het wereldwijde Bitcoin netwerk 6,25 BTC per blok toe en elk blok wordt gemiddeld in 10 minuten opgelost als een protocol voor het gedecentraliseerde systeem. In de loop van een jaar worden ongeveer 52.560 blokken op het netwerk toegekend, wat betekent dat 328.500 BTC nieuw wordt geslagen. Tegen een marktprijs van $ 55.000 per BTC ligt zo $ 18,1 miljard voor het grijpen. Wat betreft de miners: hoe hoger de rekenkracht of “hash-rate”, hoe groter het aandeel van elke nieuwe block-award die het bedrijf kan ontvangen. Dit is doorgaans een fractie van een Bitcoin omdat er wordt gewerkt in pools. Marathon Digital Holdings Inc (MARA), een van de grootste beursgenoteerde Bitcoin mijnwerkers op basis van marktkapitalisatie, biedt een goede infographic waarin het concept wordt uitgelegd in een recente presentatie voor geïnteresseerde beleggers.

Bitcoin mijnaandelen

Aan de andere kant van de vergelijking staan de productiekosten. De mijnbouwbedrijven moeten mijnbouwinstallaties aanschaffen waar veel vraag naar is, wat de prijs kan doen oplopen. Het exploiteren van de infrastructuur genereert aanzienlijke elektriciteitskosten, wat veel Bitcoin mijnaandelen heeft gestimuleerd om faciliteiten te vestigen in de buurt van goedkope stroomregio’s. Sommige mijnbouwbedrijven bouwen zelfs hun eigen opwekkingsfaciliteiten, waarbij ze zich richten op hernieuwbare, schone energie als antwoord op de bezorgdheid over de bredere koolstofvoetafdruk van het proces voor het delven van Bitcoins.

GRATIS HANDLEIDING GELD VERDIENEN MET BITCOIN

Alles wat je moet weten over de Bitcoin. Overzichtelijk ingedeeld en zeer toegankelijk geschreven. De belangrijkste vragen én antwoorden in 1 boek. Bestel gratis op https://www.30aandelen.nl/btc46516562/?utm_source=organic&utm_medium=website

De race in de industrie is momenteel om zoveel mogelijk mijnbouwplatforms te kopen om de productiecapaciteit te vergroten door een hogere hash-snelheid. Canaan Inc. (CAN) en Ebang International Holdings Inc (EBON) zijn twee belangrijke leveranciers aan de industrie die zich hebben gespecialiseerd in het aanbieden van Bitcoin en cryptocurrency specifieke mijnbouwapparatuur met ASIC-chips. Het particuliere en in China gevestigde ‘Bitmain Technologies Inc’ is de grootste leverancier van de industrie met zijn topklasse ‘Antminer S19’-lijn die bekend staat om zijn efficiëntie.

De grote uitdaging op dit moment is dat de meeste standaard hardware momenteel uitverkocht is en dat de komende bulkproductie van de grote fabrikanten al onder contract staat. Dit betekent dat er een flessenhals is ontstaan voor de bedrijven om de productie op korte termijn fors uit te breiden. Het is alleszins vermeldenswaard dat meer basis hardware en oudere of minder optimale systemen nog steeds Bitcoins kunnen delven, hoewel Bitcoin mijnaandelen zich richten op energie-efficiëntie om de financiële marges te verbeteren door krachtigere machines te zijn die minder elektriciteit verbruiken.

 

Er is een reële cashflow en winstpotentieel voor deze bedrijven beschikbaar

Het belangrijkste punt hier is dat Bitcoin mijnbouw in de huidige prijsomgeving zeer winstgevend is. Kijken we naar de Antminer S19j-specificaties, dan heeft dit apparaat een hash-capaciteit van 90TH/s “tera hash” met een gespecificeerd energieverbruik van 3.100 watt. Ervan uitgaande dat de elektriciteitskosten per KWH $ 0,05 bedragen, wat redelijk is voor industriële gebruikers in verschillende Amerikaanse staten, laten algemeen beschikbare Bitcoin mining winstcalculators online zien dat één van deze apparaten een winst van ongeveer $ 30 per dag kan genereren bij een Bitcoin prijs van $ 55.000, rekening houdend met de gemiddelde elektriciteitskosten.

In de loop van een jaar, op basis van $ 30 per dag, zou de geschatte brutowinst van $ 10.950 bedragen, waardoor de catalogusprijs van $ 5.017 voor de hardware apparatuur van de Bitmain in minder dan 6 maanden effectief terugverdiend zijn, wat uiteraard een aanlokkelijk korte tijdspanne is. Hierbij is echter geen rekening gehouden met de voortdurende groei van capaciteit waardoor de taart met steeds meer partijen moeten worden gedeeld. Dit soort rendementen trekt natuurlijk een groot aantal nieuwe investeerders aan. De spoeling wordt dus steeds dunner.

Bitcoin wordt nog steeds geconfronteerd met bullish aanbodbeperkingen

Om een ​​idee te krijgen van de omvang van de Bitcoin mijnaandelen, kondigde Marathon Digital in december de aankoop van 70.000 van deze machines aan in een contract ter waarde van $ 170 miljoen. De volledige levering van deze machines wordt verwacht tegen 2022, met gemiddelde productiekosten van $ 4.451 per BTC inclusief een gecontracteerd elektriciteitstarief van $ 0,028 / kWh via een partnerschap met een bedrijf voor hernieuwbare energie.

Op basis van bedrijfsschattingen: als alle aangekochte machines vandaag zouden zijn ingezet, zou Marathon 55-60 bitcoins per dag minen, wat overeenkomt met meer dan $ 1,2 miljard aan jaarlijkse inkomsten. Deze bedragen zijn vergelijkbaar met die van andere Bitcoin mijnbouwaandelen uit de sector, hoewel de berekeningen iets gecompliceerder zijn als je bedenkt dat de hash-snelheid van het Bitcoin netwerk naar verwachting in de loop van de tijd voortdurend zal stijgen.

Naarmate verwerkingskracht aan het netwerk wordt toegevoegd met meer mijnbouwhardware die online gaat, neemt de moeilijkheidsgraad in wezen toe. Waardoor het bestaande deel van de Bitcoin-beloningsblokken van elke mijnwerker wordt verdund. In feite zal de “brutowinst” de neiging hebben om af te nemen bij een constante Bitcoin prijs. In 2020 steeg de bitcoin-hash-snelheid met ongeveer 50% als een functie van meer miners die zich bij het netwerk voegden. Desalniettemin wordt de huidige break-even voor de industrie geschat op een BTC-prijs van minder dan $ 10.000, afhankelijk van de elektrische tarieven, wat suggereert dat er een veiligheidsmarge is ingebouwd die garandeert dat Bitcoin mijnbouw winstgevend kan blijven bij de huidige prijsniveaus.

Hoe crypto-mijnaandelen te analyseren?

Voor Bitcoin miners is de belangrijkste maatstaf die moet worden gevolgd de hash-snelheidscapaciteit van elk bedrijf. Uit de huidige stand van zaken blijkt dat de huidige hash-snelheid van het wereldwijde Bitcoin netwerk 162,23 miljoen TH/s is. De snelheid kan worden geconverteerd naar 162,230 PH/s of 162,23 EH/s. Dit zijn gewoon verschillende benamingen van standaard hashing-rekenkracht op het Bitcoin netwerk.

1 EH/s vertegenwoordigt een quintillion hashes per seconde wat gelijk is aan 1.000 PH/s of -duizend quadrillion hashes per seconde. De bedrijven maken gewoonlijk hun PH/s “petahash per seconde” of EH/s “exahash per seconde” bekend als een standaard meeteenheid die het aandeel van het Bitcoin mijnnetwerk vertegenwoordigt en waarvoor elk bedrijf verantwoordelijk is.

In dit opzicht, ongeacht de hoeveel mijnmachines elk bedrijf gebruikt, met verschillende modellen en specificaties, impliceert de totale hash-snelheid het huidig ​​niveau van Bitcoin productie plus de bijbehorende inkomsten in dollar. Hoewel Marathon Digital nu de meest waardevolle beursgenoteerde Bitcoin miner is met een marktkapitalisatie van $ 5,4 miljard, is het bedrijf niet de grootste in termen van huidige productie.

Deze eer is weggelegd voor Bit Digital Inc (BTBT), dat niet zo lang geleden een hash-snelheid van 2.453,5 PH/s aankondigde, wat neerkomt op ongeveer 1,5% van de wereldwijde Bitcoin miner capaciteit. Op basis hiervan kunnen we tegen de huidige marktprijs van bitcoin en de huidige hash-snelheid van het netwerk een corresponderende geschatte omzet-run-rate berekenen. Wat tot de conclusie leidt dat op de markt de capaciteit van de verschillende Bitcoin miners berekend kan worden op basis van verschillende factoren, waaronder:

  • Bestaande hash-snelheid
  • Aangekondigde aankopen voor leveringen van mijnbouwmachines (toekomstige hash-snelheid).
  • Bitcoins / digitale valuta op hun balans (schatkistposities).
  • Partnerschappen voor elektriciteitsopwekking / aankoopovereenkomsten voor elektriciteit
  • Operationele jurisdictie (China / VS / Europa)
  • Ondersteunende bedrijven.
  • Zichtbaarheid van corporate governance.

Hoe 12 Bitcoin mijnaandelen rangschikken?

Kijken we even naar de 12 bitcoin-mijnaandelen die representatief zijn voor de sector op de beurs. De groep is divers, met verschillende bedrijven in verschillende stadia van de ontplooiing van hun mijnbouwactiviteiten wat heeft geresulteerd in een breed scala aan waarderingen. Belangrijk daarbij zijn vooral de laatst gerapporteerde hash-snelheid van elk bedrijf, samen met de aangekondigde toekomstige hash-capaciteitsverwachtingen.

De gegevens over Bitcoinbezit van elk bedrijf worden, indien beschikbaar, ook bekeken. Merk op dat de lijst niet uitputtend is bedoeld. Het ‘crypto‘-aandelensegment omvat veel andere bedrijven die zich richten op bredere blockchain-technologieën en -diensten, samen met enkele bedrijven die pas onlangs de intentie hebben aangekondigd om met Bitcoin-mijnbouw te beginnen. Aangezien de prijs van bitcoin met meer dan 500% is gestegen van minder dan $ 10.000 in oktober 2020 tot een huidige prijs in de buurt van $ 60.000, zijn de prestaties van de Bitcoin miners nog indrukwekkender. Inderdaad, 2020 was een doorbraakjaar voor de Bitcoin miners met bullish verwachtingen, nu de sector nog in de kinderschoenenstaat.

Marathon Digital is de grootste winnaar geweest onder de Bitcoin mijnaandelen, aangezien het aandeel de afgelopen 6 maanden met meer dan 2.760% in koers is gestegen. Het in de VS gevestigde bedrijf heeft een agressieve uitbreidingsbenadering gevolgd door de grootste investering in Bitcoin mijnmachines onder alle beursgenoteerde mijnwerkers aan te kondigen. Riot Blockchain Inc (RIOT) met een marktkapitalisatie van $ 4,8 miljard was ook een grote winnaar, met een koersstijging van meer dan 2.000% in de afgelopen 6 maanden.

Wat we duidelijk vaststellen is dat de mijnwerkers worden beloond voor hun vooruitzichten voor productiegroei in de context van stijgende Bitcoin prijzen. Terwijl de huidige capaciteit van Marathon Digital voor het laatst gerapporteerd op 710 PH/s (0,71EH/s) aan de onderkant ligt in vergelijking met de andere spelers in de branche. De aantrekkingskracht in MARA is de verwachting dat het bedrijf 10.370 PH/s in hash-snelheidscapaciteit zal inzetten tegen Q1 2022, wat ongeveer 6,4% van het wereldwijde Bitcoin netwerk vertegenwoordigt bij de huidige moeilijkheidsgraad, die bijna 3x groter is dan enig ander bedrijf dat momenteel heeft aangekondigd. RIOT verwacht tegen het einde van dit jaar de capaciteit te verhogen van de huidige 1.300 PH/s naar 4.000, wat ook een weerspiegeling vormt van een goed gekapitaliseerde uitbreidingsstrategie.

Waarde in Bitcoin mijnaandelen

Hoewel MARA en RIOT als de twee meest waardevolle Bitcoin mijnbedrijven overtuigende groeivooruitzichten hebben, zien we ook waarde in enkele van de kleinere Bitcoin mijnbouwnamen. Bit Digital met een marktkapitalisatie van $ 791 miljoen valt op omdat het aandeel wordt verhandeld tegen slechts 2,9x de waarde van de huidige Bitcoin mijncapaciteit. Uitgaande van een constante Bitcoin prijs van $ 55.000 en de huidige moeilijkheidsgraad van het Bitcoin netwerk van 162.230 PH/s, komt de 2453 PH/s hash-snelheid van Bit Digital overeen met 1,51% van het huidige Bitcoin netwerk.

Het bedrijf heeft in februari 427,9 Bitcoins gedolven, waardoor het op schema ligt om ongeveer 4.967 Bitcoins over een volledig jaar te ontvangen tegen de huidige hash-snelheid. Een verklaring waarom Bit Digital met een dergelijke korting handelt ten opzichte van de referentiegroep, is dat het bedrijf activiteiten heeft in China, een land dat wordt gezien als een rechtsgebied met een hoog risico voor Bitcoin met een onzekere regelgevingsomgeving. In maart verbood de Chinese regering Bitcoin mijnbouw in de regio Binnen-Mongolië, daarbij verwijzend naar een beperking van het stroomverbruik dat later deze maand van kracht zou worden.

SOS Limited Inc (SOS) is een andere Bitcoin mijnwerker met activiteiten in China die vragen oproept over zijn activiteiten in China. Bit Digital behandelde de situatie in zijn jaarverslag en legde uit dat het bezig is met het migreren van de infrastructuur om verstoringen te voorkomen. Met name verplaatst het bedrijf ook een groter deel van zijn activiteiten naar de Verenigde Staten met een huidige vestiging in Texas en Georgia. Desalniettemin kan het geografische en regelgevende risico een verklaring zijn voor wat anders een lage waardering lijkt te zijn. BTBT lijkt echter te goedkoop om zomaar links te laten liggen.

Bitfarms Limited (OTCPK: BFARF) en Digihost Technology Inc (OTCQB: HSSHF) profiteren van veel aantrekkelijkere vestigingsgebieden met activiteiten die zijn gevestigd buiten Canada. Beide aandelen worden verhandeld tegen een prijs van 3,5x de omzet.

Aan de andere kant moet worden gezegd dat Marathon Digital wordt verhandeld tegen een prijs / verkoop multiple van 70,9x, wegens een op jaarbasis berekende run-rate gestoeld op de 102,3 Bitcoins die het in maart heeft gedolven. Hive Blockchain Technologies Inc (OTCQX: HVBTF) en RIOT worden elk verhandeld tegen een huidige prijs / verkoop multiple van 57x respectievelijk 37x volgens recente schattingen. Hive Blockchain is voornamelijk gericht op het minen van de Ethereum (ETH-USD) cryptocurrency, maar heeft recentelijk stappen ondernomen om zijn Bitcoin miningcapaciteit uit te breiden.

Selecteer gratis 30 winstgevende aandelen binnen 5 minuten

Download de gratis handleiding ‘Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten’ zodat ook jij winst maakt op de beurs.

De handleiding is gratis en laat je zien hoe je succesvol belegt, zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën. Klik op de link om te downloaden: https://www.10stappen.com

Groei bij de Bitcoin mijnaandelen

Op basis van de toekomstige verwachte hasjcapaciteit en het bijbehorende inkomstenpotentieel kan de toekomstige “forward price to sales multiple” berekend worden. Voor Marathon Digital, ervan uitgaande dat het bedrijf in het eerste kwartaal van 2022 10.370 PH/s in hash-capaciteit kan bereiken, zou dit niveau overeenstemmen met de capaciteit om ongeveer 21.998 Bitcoins te minen over een volledig jaar. Wat overeenstemt stemt $ 1,2 miljard aan inkomsten te vertegenwoordigen tegen een Bitcoin prijs van $ 55.000. Zodoende worden de aandelen van MARA verhandeld tegen een “forward price to sales multiple” van 4,9x vooruitkijkend naar 2022.

The9 Limited (NCTY) is een ander aandeel dat opvalt omdat het verwacht de capaciteit uit te breiden tot 3.558 PH/s tegen het derde kwartaal van 2022, tegenover een huidige 693 PH/s die een geschatte “forward price to sales multiple” betekent van slechts 0,9x. De belangrijkste overweging hier is dat het bedrijf een reeks kapitaalverhogingen heeft doorgevoerd om de aankoop van de mijnbouwplatforms te financieren, wat de “forward price to sales multiple” scheeftrekt. Niettemin is het potentieel voor The9 om $ 396 miljoen aan inkomsten te genereren bij zijn toekomstige hash-snelheidscapaciteit aanzienlijk tegen een huidige marktkapitalisatie van slechts $ 364 miljoen.

Er kunnen argumenten worden aangevoerd dat Bitcoin mijnaandelen zoals DMG Blockchain Solutions (OTCQB: DMGGF) en Bitfarms Limited elk met een forward price-to-sales veelvoud van 1,1x en 1,4x, samen met BTBT en NCTY een nadere beschouwing verdienen in de context van het positieve sentiment in de bredere crypto-sector. Uiteindelijk is Bitcoin een commodity en het “merk” van het mijnbouwbedrijf dat de cryptomunt produceert, doet er eigenlijk niet toe. Hoewel de markt tot dusver MARA heeft gekozen als de fakkeldrager voor de industrie, zijn we optimistischer over de kleinere mijnwerkers die kunnen profiteren als hun waarderingsspreads hoger convergeren met een veelvouden uitbreiding.

Een recente ontwikkeling is onderzoek naar het stroomverbruik van de industrie, waardoor de Bitcoin mijnaandelen worden gedwongen om schone energie en hernieuwbare elektriciteitsbronnen te zoeken. We verwachten dat de mijnwerkers die hun productie kunnen opvoeren terwijl ze milieubewuste energiebronnen gebruiken door de markt kunnen worden beloond met een hogere waardering. DMG Blockchain, Bitfarms en CleanSpark Inc (CLSK) bouwen elk hun eigen energieopwekkende infrastructuur.

Ten slotte is het vermeldenswaard dat de verschillende Bitcoin mijnaandelen aanzienlijke cashposities (als we dit woord mogen gebruiken) aan Bitcoins en andere digitale activa hebben verzameld.

Een patroon dat wordt waargenomen is dat de mijnwerkers met relatief grote schatkistposities een premie op de markt krijgen omdat het een bepaald niveau van intrinsieke waarde vertegenwoordigt. Hut 8 Mining Corp (OTCQX: HUTMF) rapporteerde voor het laatst 3.233 BTC op zijn balans, goed voor bijna $ 190 miljoen, of ongeveer 20% van de huidige beurswaarde van $ 920 miljoen. Door de BTC-positie uit de balans te halen, wordt het aandeel verhandeld tegen een 5-voud op zijn toekomstige hash-capaciteitswaarde van 1.300 PH/s.

 

Risico’s om te overwegen

Onze belangrijkste afweging hier is dat Bitcoin-mijnbouw een winstgevende onderneming is tegen de huidige marktprijsniveaus en dat de industrie snel volwassen wordt. Mijnwerkers evolueren naar grote bedrijven die een langetermijnstrategie opbouwen.

Het spreekt voor zich dat het belangrijkste risico bij het verhandelen van Bitcoin-mijnaandelen de prijs van de Bitcoin is, die naar verwachting volatiel zal blijven. Dit blijft een risicovolle sector die zowel een lange termijn vooruitzicht vereist als een hoge prijs voor Bitcoin.

Een aanzienlijke uitverkoop in bitcoin tot onder $ 30.000 en een langere periode tegen lage prijzen zouden waarschijnlijk zeer negatief zijn voor de groep mijnwerkers in vergelijking met het huidige koersniveaus en een herbeoordeling van de lange termijn vooruitzichten afdwingen. Veel van de aandelen waarnaar we hierboven verwezen, zijn small caps of worden over-the-counter verhandeld, wat bijdraagt ​​aan hun speculatieve karakter.

Wees u als belegger bewust van mogelijke regelgevende uitdagingen voor bitcoin en andere cryptocurrencies die de aantrekkingskracht van de activaklasse als belegging kunnen beperken. Vorige maand werd gemeld dat India een absoluut verbod overweegt om cryptocurrencies aan te houden of te verhandelen, daarbij verwijzend naar bezorgdheid over de stabiliteit van het financiële systeem. Hoewel dit niet is bevestigd en nog ter discussie staat, zou een dergelijke maatregel in India de toon kunnen zetten voor andere landen om het voorbeeld van India te volgen. Beleggers die geïnteresseerd zijn in Bitcoin-mijnbouwaandelen, mogen alleen een kleine positie overwegen in de context van een gediversifieerde portefeuille.

We raden beleggers ook aan om over dagen en weken gemiddeld een gelijk bedrag te handelen om een ​​lage kostenbasis te verzekeren door geleidelijk ook bij zwakte toe te voegen (dollar cost averaging). Overweeg ook gebruik te maken van een bewezen succesvol beleggen systeem zoals de Trading Navigator. Op deze manier kan het kaf van het koren worden gescheiden. Stap alleen in bij aandelen waar een duidelijke stijgende trend is waar te nemen (een bij een koopsignaal) omdat grote succesvolle beleggers ook posities opbouwen in dit soort aandelen.

Het zal duidelijk zijn dat als de prijs van BTC blijft stijgen, de Bitcoin mijnaandelen over een aanzienlijk voordeel beschikken. In een scenario waarin de prijs van Bitcoin tegen het einde van het jaar stijgt naar $ 75.000 of meer, kan het koerspotentieel voor deze aandelen nog aanzienlijk zijn. Op de korte termijn is het objectief van de miners om hun eigen hash-snelheid sneller te laten groeien dan het algehele netwerk, een kwestie van de afgedwongen voorsprong te kunnen behouden.

We presenteerden hierboven een eenvoudige waarderingstechniek voor de koers van de mijnbouwaandelen op basis van de hash-rate van elk bedrijf die naar onze mening kan dienen als een goed startpunt voor verdere due diligence. De vragen die beleggers zouden moeten stellen, zijn hoe geloofwaardig het managementteam van elk bedrijf is en hoe de groeistrategie wordt gefinancierd. Monitoringpunten in de komende kwartalen omvatten de update van elk bedrijf over de mijncapaciteit en het gerealiseerde productieniveau. Over het algemeen zijn we optimistisch over deze groep met het idee dat een opkomend tij alle boten kan dragen. De recente uitbraak van BTC boven $ 60k zal waarschijnlijk hogere waarderingen in de sector Bitcoin mijnaandelen ondersteunen.

GRATIS HANDLEIDING Valkuilen goud en zilver VAN DRS. HARM VAN WIJK

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Ontvang gratis de handleiding direct via de mail. Meld je aan op https://www.tienstappen.nl/valkuilen-goud-zilver/

Harm van Wijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.