Gratis online training “Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.”
Ja, vertel mij meer

Page content

Video de markt verslaan met actief beleggen

AEX kwartaalbasisDe markt verslaan is een van de moeilijkste opgaven waar beleggers voor staan. Veel beleggers proberen dat niet eens en kiezen voor indexproducten. Is dat verstandig?

Drs. Harm van Wijk van BeursBulletin legde op donderdag 11 oktober 2012 in een online seminar uit welke strategieën beleggers kunnen aanwenden om geld te verdienen op de beurs.

Video De markt verslaan met actief beleggen

Video De markt verslaan met actief beleggen

Aan de orde kwamen onder meer:

Index beleggen versus actief beleggen
Waarom 90% van de beleggers structureel geld verliest
Kenmerken Speeders
Handelsstrategieën om de markt te verslaan met BEST en Limited Speeders
Tijdens het seminar kon u via de chatfunctie zelf vragen stellen.
Dit unieke seminar werd u aangeboden door IEX, Citi en BeursBulletin.

Citi

Dit seminar wordt gesponsord door Citi. Citi is een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld en een actieve uitgever van hefboomproducten zoals Speeders, Limited Speeders en BEST Speeders in Nederland.

Harm van Wijk
Harm van Wijk (1969) is directeur van BeursBulletin.nl, het grootste beleggingsblad op basis van technische analyse van Nederland en eigenaar van de website Beleggen.com.

“Volgens Harm van Wijk is succesvol beleggen is een kwestie van methode en discipline waar emoties vervangen worden door ratio”.

Harm van Wijk is als beleggingsexpert te gast geweest bij diverse programma’s en schrijft voor De Financiële Telegraaf, de website van Alex en Beurs.nl. Verder is hij werkzaam geweest bij SNS Bank, ABN Amro en DFT. Zijn filosofie is dat iedereen succesvol kan beleggen.” Kijk op www.beursbulletin.nl en www.beleggen.com voor meer informatie.

  Comment Section

  1 reactie op “Video de markt verslaan met actief beleggen


  Door Rik op 17 januari 2016

  Ik denk dat index beleggen een leuke start is, maar meer ook echt niet. Gewoon een goede cursus beleggen volgen en vooral weten waarom je belegt.

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.